Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ZolaMan

    tag

    válasz Krix #50689 üzenetére

    Gondoltam ehhez hozzászólok, mert ilyen tápokat alakítok át már évek óta. (mepet és valszeg innen még mások is ismernek személyesen)
    A hirdetésben szereplő tápot is én csináltam a képek alapján.

    Nem kell félni tőle, ez az egyik legjobb táp típus.
    Ha már "bányászatra kiépített" állapotban árulják, akkor az azt jelenti, hogy minden szükséges csatlakozás már rajta van, amivel otthoni körülmények között is használhatod. tehát a 220V os villásdugóval, valamint a saját önálló hűtésével együtt.
    Egyébként ezeknek a blade tápoknak VAN saját belső hűtésük, nem az eredeti szerver légáramát használja, hanem saját aktiv szabályzott hűtése van.
    A ventilátor kis mérete miatt magas fordulaton üzemel terhelés alatt, emiatt a magasabb hangfrekvenciát bocsájt ki, ami emberi fülnek zavaróbb, mint azonos intenzitású, de alacsonyabb frekvenciájú zaj. Így egy térben nem ajánlatos sokat tartózkodni, vagy akkor meg kell oldani a hangszigetelést.

    Ha a folytonos terhelést 1700W alatt tartod, akkor éveket kibír egy ilyen táp.

    A legfőbb előnye pedig pontosan az egyedi ignyekhez méretezett épített kábelezésében rejlik, ami sokkal többet kibír, mint akár egy minőségi ATX táp kábelezése. (pl 18AWG(~6A) vs 1,5mm2(~10A) vezeték).
    És van is elég számú minden szükséges csatlakozóból. pl 8-12 kártyás rendszereknél riserenként 6pin-es + minden kártyára is külön-külön.

    [ Szerkesztve ]

    HW/SW/Sim/Mod/OC

Új hozzászólás Aktív témák