Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
KilgoreTrout
senior tag
Sziasztok,
Nekem az jön ki, hogy jelenleg (nulláról indulva) az 1050Ti-vel jobban megéri bányászni, mint bármi más nVidiával. Elszámolok valamit?
Aki 1050-eket használ, mik a tapasztalatok? Neten olvasva olyan 14 Mh/s-t ki lehet hozni belőlük, ez reális? Van valami, ami miatt egyik-másik gyártó kártyája preferáltabb?
Azt olvastam, hogy nagyrészt a RAM gyártója sem számít, nincs akkora különbség, mint az 1060-nál, ti is ezt tapasztaljátok?
Az OC verziókról eltérő infokat olvastam, egyik az, hogy ajánlott, mert jobban lehet húzni, mint a simát, a másik, hogy nem olyan jó bányászatra, mert kevésbé lehet alulfeszelni. Melyik a fontosabb?szazbolha: Biztos csak túl komolyan vette az óriásplakátokat, hogy ebből lesz a nyugdíja
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Gyúrósok ide!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Parfüm topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Melyik tápegységet vegyem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple MacBook
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
- NZXT H5 Gaming PC ( 3090 MSI és Ryzen 7 5800X vízhűtéssel + 32GB KINGSTON RAM + 512GB SSD + GARANC )
- Eladó egy Gyüjtő állapotú Commodore PLUS/4
- LG 108centis smart tévé eladó.
- Samsung 55" Aktív 3D SMART LED TV 4 x 3D Szemüveg 2 x Giroszkópos Hangvezérléses Távirányító
- Poco F4 GT 5G (Snapdragon 8 Gen 1)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- 101 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest