Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4mie
veterán
Üdv Urak!
Olvastam az 1.hsz-t itt is BTC topicban is, rákerestem keresővel, esetleg fél éven belül gondolkozom kisebb csákányozó masina nyitásán (jó pár évvel lemaradva tudom) és rengeteg infót próbálok most begyűjteni, így hirtelen.
Két kérdésem lenne.
Walletek kompatibilisek egymással? Egyenlőre arra jutottam, hogy ha van egy xyz walletem arra utalhatok BTC-t, LTC-t és a többit.
Van valahol magyar nyelven modernizált FAQ kezdőknek, mert ahogy nézem egyik topicban se túl friss az 1.hsz. (no offense, le van írva, hogy minden új konkurencia és ezt teljesen megértem)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest