Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teplic
tag
válasz
AnonyX #19420 üzenetére
ezt senki nem tudja. nekem is van belőle. portfolioban egy kicsit nem árt belőle tartani. sokan el fogják adni, ahogy a tolvaj is piacra dob belőle. Ez árfelhajtó hatást nem fog generálni. Utána meg meglátjuk, megszűnik, vagy mi lesz vele. rövidtávon volt jó. Kérdés mennyien fogják bányászni, mennyire jövedelmező. ha átáll pow-ra, akkor mi lesz? jó esetben szerintem 1 év időtávlatban is stagnálás, de inkább csökkenés. De nem vagyok jós, és mivel kicsi van belőle, mégis tartom, hogy hátha mégis emelkedik.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Óra topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Android szakmai topik
- Last Epoch
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új/ garancia a nevedre/ beszámítás/ ingyen posta/
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- AKCIÓS/GARIS!!! TESTRESZABHATÓ!! GAMER PC -RTX 3060Ti-I7 8700K-16GB DDR4-500GB M2
- Új Bontatlan Poco F7 Ultra 16/512GB Fekete színben. Dual sim
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest