Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
akrobet
tag
válasz
The Exiled #10312 üzenetére
Jelenleg mindenképpen DOGE érné meg jobban, egészen addig amíg nincs valami olyan coin ami huzamosabb ideig jobb. Én próbáltam a middlecoin-t de valahogy kevés jött belőle, és nem csak a 3,8% fee miatt, hanem a tulaj valószínűleg jóval többet megtart belőle, mert senki sem tudja ellenőrizni, hogy mit, mikor, hogy váltott.
De ez csak az én tapasztalatom, lehet hogy másnak bejön.
De ha van naponta fél órád megnézni az árfolyamot, esetleg átállítani a gépet akkor jobban megéri a toplista elején levő coin (de nem azok amik fel-le ugrálnak).A kalkulátoros kérdésre a válasz: [link]
Szerintem ezt minden coinra lehet használni, hozzávetőlegesen, csak be kell irni a megfelelő paramétereket, de javítsatok ki, ha rosszul tudom.SZERK:
A TIPS megint felszálló ágon...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I5 14400F / RTX 5070 12GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest