Új hozzászólás Aktív témák

  • ubyegon2

    nagyúr

    válasz #20749568 #21026 üzenetére

    Komolyan külföldről hozzák be? És még úgy is megéri nekik? Igazából nem is tudtam, hogy van használt PC felvásárlás, bár tök logikus.

    Akkor mesélte a boltos koma, hogy ezeket olyan cégektől vásárolják egyben, ahol több száz darabot cserélnek, így persze, hogy megéri, de biztosan a notebookosok is úgy mennek ki ki, ha van egy furgonra való noti valahol. Gyakorlatilag minden fél jól jár így.

    Ja, ez a zsanérfáradásos dolog katasztrófa, minap eszembe is jutott ez, mert virágot locsoltam, a szekrény tetején lévőt és léptem volna le hátrafelé a kanapéról lendületből, de a sarkam beakadt és teljes súlyommal rázuhantam a HP-ra, ami ki volt nyitva, de a ráesés becsapta a fedelet. Pont a tetején ültem és aggódva tápászkodtam fel, hogy túlélte-e, de azóta is ugyanúgy működik a zsanérja. Egy konzumer olcsó noti már tuti darabokban jött volna ki az ülőkémből. Egyszóval realtest-nek vetettem alá a 8570p-t. ;]

    No szóval ilyen veszélyes a viráglocsolás!

    Mi igen, de nem csak ezt. Van aszinkron megoldás is, az általában Dropboxra kerül fel, nem árt ha visszanézhetőek az órák.

    Dropboxra nem rohadt lassú az upload? Ezért is lehetett vacak a dolog. De az is lehet, hogy a seregnyi léhűtő is éppen netflixezett.....

Új hozzászólás Aktív témák