Új hozzászólás Aktív témák

  • Frawly

    veterán

    válasz Apollyon #20995 üzenetére

    Ebben igazad lehet, windowsos desktopokat nem nézek, pedig a windowsos Crystal Disk Mark is animés. Akkor eddig csak tévesen jött le, hogy ez egy linuxos dolog. Mert ha egy japános oldalon lenne, akkor értettem volna, de hogy a Linuxhoz hogy kötődik, azt nem. De ezek szerint ahhoz sem kötődik.

    A FB-nál nem is azt mondom, hogy nem találja meg valaki a szórakozását a neten, hanem csak nem értem, hogy mit lehet ott a nap 25 órájában tobzódni hülyeségeken, mikor meg a normális oldalak, fórumok, blogok halnak ki, mennek tönkre emiatt. Mert azt megérteném, ha a FB tényleg egy olyan f4×4 dolog lenne, tele érdekes témával, életmentő infóval, akkor azt mondom, hogy oké. Így meg nem értem. Én tőlem továbbra is tobzódhat mindenki ott, csak zavarni szokott, amit nem értek, ennyi.

    (#20994) F34R: ez ilyen, nem akartam pedig senki lelki világába belegázolni. Azt viszont meg kell ígérjétek, hogy nem csináltok belőlem is ilyen torz ízlésű egyént. Ahogy azon kaptok, hogy én is animézek, nyugodtan lőjetek agyon, emlékeztessetek rá, hogy én kértem :DDD A rajzfilmszerű dolgokat én is szeretem, pl. gyurmafigura meg kékluficet avatarja tetszik, meg a múltban elvétve nekem is volt kint rajzfilmes háttérképem a desktopon. Tegnap is néztem Betty Boop-rajzfilmeket meg La Linea (Menő Manó) részeket a YT-on, tehát nem az, hogy ennek ellene lennék, de ha valakinek következetesen csak ilyesmi van a desktopján, az nálam furán veszi ki magát.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák