Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kylesa
aktív tag
Visszavonom a #5 számú hozzászólásomat, kitörölném, ha tehetném.
Amikor azt írtam, azt gondoltam, hogy végig ilyen semmitmondó, unalmas, lapos játék lesz ez, mint akkor volt (a harmadik fejezetig). Úgy hittem, hogy Maxet csak azért rángatták újra elő, hogy vele több pénz csordogáljon majd az új LiS résszel, egyébként meg egy TC-hez hasonló szar részt kapunk.
Tévedtem. A Double Exposure méltó utódja az első LiS-nek.it's a danger pretty here in Night City
-
Kylesa
aktív tag
Sajnos (mint ős LiS-játékos), azt kell mondjam, jól is teszed, ha kihagyod. Semmit, de semmit nem vesztesz vele.
Szeretni, imádni akartam a DE-t. Remekül is indított nálam a játék, aztán lassan átment egy ilyen "hű, de minek vettem meg ezt ennyi pénzért" érzésbe. Pár perce megnéztem újra (mint már sokszor) az első LiS első epizódjának befejezését (amikor mindenki nézi a nyári hóesést, és közben szól az Obstacles), majdnem megkönnyeztem. A LiS első része tobzódott a hasonló "odab*szós" pillanatokban.
A DE-ben egyetlen ilyen momentum sincs. Egy sem. Nem is lesz soha, mert Life Is Strange csak egy van, a legelső (+BtS). Földhöz is verheti magát a dontnod, meg a d9 is, soha többé nem lesznek képesek egy LiS1 kaliberű játékot letenni az asztalra.it's a danger pretty here in Night City
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest