Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly7
aktív tag
válasz kereskedojan #28016 üzenetére
Én 667-el használom pár napja ami gyakorlatilag 660. T-s analóg kábellel nézem, és csúnyább képet vártam. Szerintem nem olyan rossz az analóg rajta. Láttam már gyatrábbat is.
-
OldMike
őstag
Szia!
Egyszavas vagy egymondatos választ nemigen lehet adni.Minden SD csatorna ad régi és esetleg újabb műsorokat. Ezek között már ég és föld a különbség. Vannak - főleg kisebb, utánjátszó - csatornák, amiknek a minősége már eleve igen gyenge.
Tapasztalatom szerint amelyik műsort eleve HD-ben vettek fel, azt egy megfelelő sávszélességű SD csatornán nézve a tévékészülék nagyon jól feljavítja. Én gyakran példálózok az OzoneNetwork (nem reklám) Madártávlatból... sorozataival, amit szívesen nézek a gyönyörű képek és minőség miatt.
Azt azért szerintem el lehet mondani, hogy minden SD műsor jobban néz ki, mint a megelőző (egyébként HDReady) CRT tévémen.
Az én tévém 2012-es 42LM660S, de az általad kiszemelt legalább ilyen vagy még jobb képet ad.
Ebben a méretben az SD műsorokat kb. 2,5 méterről célszerű nézni (ha megoldható).Még annyit, hogy én a Vidanet digitális kábeltévéjét használtam, ami gyakorlatilag a T-Kábel leánycége. Nálunk megszűntek, ezért most T-Home IPTV van, ami szerintem még jobb.
[ Szerkesztve ]
42LM660S
-
csaba12242
tag
Én kábeltévével használok 42LA660-at, ahol kapok hét digitális adót is az analógok mellé, képminőség attól is függ szerintem ki mihez szokott hozzá, nekema régi képcsöves tévé képe után álomszép az analog adó képe is az újon, de ha digitálisban nézem ugyanazt a csatornát akkor azért az még jobb, szebb, és a hang is tisztább utobbinál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.