Hirdetés
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jesszus atya úr isten
hát részvétem... nem semmi mi történt ott
nem nálatok volt az hogy transzformátorba csapott a villám és órákig nem volt áram szolgáltatás?
reggel hallottam a hírekben"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
jaa, értem, hát igen az már így egy másik kérdés, hogy ha nem ébred fel rá az ember
remélem én is hogy van benne biztosíték ami egy cserével megoldható
mert gondolom ilyen esetre tuti nem terjed ki a garancia"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
szia, nem sértésnek szánom, de ha vihar van és nem akarsz a jövőben ilyet, akkor áramtalanítani kell a kütyüket...
legjobb a hálózatból kihúzni a dug villákat
remélem lesz megoldás a tévédre, de én úgy vagyok vele, ha a villámlás és dörgés között nagyon kevés mp telik el, akkor érdemes áramtalanítani.
sajnos ez a legbiztosabb mód"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Balinov
titán
kb 1 hete frissitettem a cd-n adott Plex-et a legfrissebb letoltheto verziora, idom sajnos nem volt sokat bas*kolodni a Plex vs Nero Home4 osszehasonlitassal, de annal az 1-2 sd/hd tv ripnel, amit azota vegyesuzemben megneztem, nem tapasztaltam ilyet (42LM640T)
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
Koszi, szoval akkor mukodhet.
de hulye vagyok, minek venne, van egy regebbi 2.1-es szinten Logi cuccom, majd kiprobalom este a Headphone out-on keresztul.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Remi1234
aktív tag
-
panses
aktív tag
Én az antennákra 5000-et fizettem, a lan olcsóbb is lett volna... De nálam ez a wifi elvi kérdés volt! "Átjönnek haverok, nehogymá' ne wifin menjen"!!! Egyébként kissebb 1-1,5 Gigás sorozatok szépen mennek rajta, de a nagyobb több 10 gigás filmeknek már kevés a sávszélesség
"Az élet nem habostorta elvtársak"
-
blakey
titán
A TV-kbe épített Wi-Fi semmit nem ér, minimálisat tudnak, ha van lehetőség akkor LAN, nálam jó a WI-FI erőssége minden helyiségben, az összes gép, telefon látja, a tv 4 méterre a routertől gyenge jelet mutat, szóval inkább LAN-nal kötöttem össze, amúgy is ott egy splitter.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Jim Beam
csendes tag
Én is ezt próbáltam kideríteni a hétvégén különböző fórumokat végigolvasva. Egyértelmű választ sajnos nem találtam. Ezért fel is hívtam tegnap az LG ügyfélszolgálatot. Itt azt a választ kaptam, hogy csak azok az információk állnak rendelkezésre amit a honlapon amúgy is látni lehet. Röviden találgatott az ügyfélszolgálatis munkatárs majd azt javasolta menjek be az MM-be, mert ott van kiállítva a legtöbb típus. Illetve ott próbáljam ki valamilyen programmal -ha létezik ilyen- hogy valódi 100Hz-s-e a készülék...
-
törölt tag
A CRT tévékénél létezett ez. Azoknál a képfrissítés egyben azt is jelentette, hogy ennyi ideig tartott kirajzolni a képet. Ezért villogott (nem csak ezért, de ennél mélyebben most nem menjünk bele). Az lcd-nél a képfrissítés annyit jelent, hogy adott időnként képes frissíteni a képtartalmat, viszont a két frissítés között a tartalom változatlan, maga a frissítés töredék idő alatt végbemegy, a háttérvilágítás pedig folyamatos, ezért itt nincs villogás. Egy elméleti 1Hz-en sem lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest