Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
huncutka1029
addikt
válasz Sátán44 #33833 üzenetére
milliószámra készülnek a cuccok kínában, vagy kínai alkatrészekből, benne van a hiba lehetőség.
Ez nem csak az LG-re igaz.
Én másik áruházból rendelnék a helyedben, 2-ből 2 hibás, több mint figyelmeztető jel!a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
Sátán44
addikt
válasz Sátán44 #32979 üzenetére
Sajnos az örömöm nem felhőtlen, a képernyő bal felső sarkában egy hibás pixel látható. Jeleztem a webáruháznak, ígéretük szerint egy munkatársuk felveszi majd a kapcsolatot velem. Nem voltak elutasítóak, remélem hétvégén, vagy legkésőbb hétfőn pontot teszünk az ügy végére.
Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
Zirowe
nagyúr
válasz Sátán44 #32751 üzenetére
Drágán fognak kezdeni.
Elvileg azokban webos alapú fw lesz, de hogy az miben lesz jobb, nem tudni.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
makoss
veterán
válasz Sátán44 #32697 üzenetére
Még egy uccsó kérdés:
Az LG 42LA 620S tévé mibe formattálta vagy inicializálta a vinyómat, hogy nem látta a gép?
Azon agyalok, hogy ha legközelebb ilyet csinálok is ez leszKülföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
makoss
veterán
válasz Sátán44 #32689 üzenetére
nem tudom, valószinü de nem értek ehhez, volt nemrégiben egy rossz win7 telepítésem amiből + 1 meghajtó jött létre, tököm tudja honnan, azóta semmiben nem vagyok biztos
látom a lemezkezelőt ott van egy hosszú ferdén áthúzott rész ami valószinüleg az lehet[ Szerkesztve ]
Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
huncutka1029
addikt
válasz Sátán44 #32552 üzenetére
Ha nem fontos a smart, akkor LA6130 a te barátod.
olcsóbb, 3D DLNA képes, és 180.000 Ért jó nagyot kapsz belőle pl itt
Igaz, nincs benne Sat tuner, és direct ledes, nem edge ledes.
Ennél egyel jobb és ár érték arányban is ütős az LA620S
Ezek 42" ban 165.000 Körül vannak.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- PlayStation 5
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 25
- Apple TV+
- World of Tanks - MMO
- Jövedelem
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.