Hirdetés
Aktív témák
-
J.J. András
őstag
LH sima fényforrást használ, az LD-n már valamit finomítottak rajta és a panelon is... LG szervízt kérdezd meg, ott mondta nekem is a srác, mikor bent voltam CI kártya után érdeklődni az LG-nél, ha a pontos műszaki tartam érdekel (engem nagyon nem
) .... én LD650-re szavazok így
-
BloodRay
veterán
-
runner 125
nagyúr
A "200Hz" és 100Hz között nincs különbség, annyira nem másztam bele a témába, de úgy tudom a 200Hz inkább már marketing, mint sem fizikai különbség.
Az LH sorozat egy régebbi széria, Az LD újabb, de nincs érv egyik mellett - a másikkal szemben. Szal' kb. oly mind1 melyiket veszitek.
-
runner 125
nagyúr
Ne akarjad már első számú médiapléjerként használni a TV-d.
Ez olyan, mint amikor egy terepjáróban van "sport fokozat". Persze, biztos akkor gyorsabb, de aki száguldozni akar, vesz egy sportautót. ^^Fogd fel úgy, h az kis extra benne, van lehetőséged 1-1 avit, vagy családi felvételt gyorsba megnézni a TV-n, de nekem eszembe nem jutott, h úgy nézzek BR anyagot.
-
ToBeY
nagyúr
Ahogy itt elmondták úgy gondolom,hogy pár GB-os DVDrip vagy BRRip nem lehet gond.
De nagyobb méretű file-okkal már gondjai vannak.Mondjuk full hd felbontású m2ts-el vagy mkv-val amik olyan 20-30-40GB-akSzóval én elkezdtem nézegetni a mediaplayer-ket,ezt tanácsolnám neked is.Persze ha megelékszel a 720x300 rip-el akkor nincs gond.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- PlayStation 5
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen asztali médialejátszót?
- Black Myth: Wukong
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- KONZOL beárazás
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...