Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
ssgk
aktív tag
válasz
szombatitomi #87620 üzenetére
Ez nagyon jó. Nem értem mi tartott eddig legoéknál ilyen irányzatú JP szetteket kiadni. A kisebb dínócsontváz" készletek is jópofák voltak.
-
Throme
veterán
válasz
Xboxone40 #87634 üzenetére
Való igaz a Lego a kreativitásról, a lehetőségekről is szól és miért is ne használnánk a szürkeállományt, de ez legyen inkább egy jól tervezett, egyben maradó szett utóélete, mintsem egy épülő hibajavításai... szvsz.
Természetesen a lecsukló fej csak egy fikció és meg kell várni a megjelenést/bemutatókat. Nincs kizárva, hogy erre is figyeltek és nem lesz gond vele.
Amúgy bejönnek ezek a csontik. Az ideas, vagy már icons, tudja a fene, csontváz dínói is tetszettek.
-
sb
veterán
válasz
Xboxone40 #87637 üzenetére
Fogd meg a gyerekeim sörét.
Nem mondom, hogy nagy készletek, mondjuk City 200db-os autóktól felfelé, Creator 6-900db-osokig bezárólag szerintem ha nincs most kb. 50db készlet szétporlasztva, akkor egy sem.
Néha rekonstruálunk, múltkor egész messzire jutottunk, de utána jön az amortizáció. Csak ez kell róla, az kell, jajj szétesett... most kb megint itt tartunk.
Ez már egy szobát beterítő mennyiség lenne, egy rakás doboz.Amúgy a kisebb fiam imádja a dínókat, már beszéltük és várta a nagy csontvázat. Lelki szemeim előtt ezt láttam, mikor ránéztem a képre először. Erre kiállítva is vigyázni kell, ráadásul méretei miatt is necces rá vigyázni, sérülékeny. Portalanítani sem ajánlatos... és akkor ezekre jönne rá egy gyerek.
Amúgy pár kört lazán futkosnak vele amíg egyben van, hogy "Jön a T-Rex és elkap!!! Fuss, ha kedves az életed!".
Tehát bőven lehet vele játszani.@Mauzes, Mozaart
[ Szerkesztve ]
-
Neurotoxin
őstag
válasz
RapaNui1 #87624 üzenetére
+1. A leírtak alapján biztosan nem vállalnám be. Mint írtam korábban, most fejeztem be az egyik készletemet, ott is annyira finoman kellett beállítani mindent, hogy a hajamat téptem, néhol úgy érzem, hogy a Szentlélek tartja egyben az építményt. Mondjuk ez itt eredeti Lego tervezés, remélhetőleg jobban odafigyelnek erre.
#87622 @Sordoran: Ahogy láttam az F1 SC széria bemutatóit, a spoilerek közötti részek minden egyes autónál relatíve egyediek.
-
Dilikutya
félisten
Nekem szerintem marad a 76940
-
Xboxone40
csendes tag
válasz
flashpointer #87636 üzenetére
Arra azért vannak készletek és ez egy csontváz amivel bár lehet játszani de mit és hogy?
-
flashpointer
őstag
válasz
Major Lion #87635 üzenetére
ha sikeres tuti, van azert par klasszikus fajta ami nagyon jol nez ki, stegosaurus triceratops stb, szepen mutatna egy sorban. Persze megint egy sorozat ami csak kiallitassi darab es semmi jatek funkcioja. Vagy en vagyok az egyetlen aki szeret jatszani is a legoval?
-
Major Lion
senior tag
válasz
Ez vajon uj sorozat lesz? Mert eddig csak dino fejeket lattam…meg egy ideas keszletet.
-
Throme
veterán
válasz
Csak nehogy úgy járjanak a vásárlók, mint a DnD sárkánnyal, hogy lecsuklik a feje.
Meg kell várni a bemutatóvideókat róla -
Mozaart
aktív tag
válasz
A lényeget nem írtad ki:
2025 március !! nem tudom mennyire valós!
Még több kép.EasterEgg!
Keress rá a szett sorszámára:
1. nyisd meg lego.com-ot
2. keress rá: 76968
3. szóval nem biztos h pletyka : ))[ Szerkesztve ]
-
Sordoran
addikt
válasz
RapaNui1 #87624 üzenetére
Ez pont egy olyan készlet amit megveszek, és valami vitrin mögé rakom és nem nyúlok soha hozzá, csak gyönyörködöm benne. Ami kicsit zavaró benne, hogy a gerinc nyíl egyenes, vízszintes az egész. Persze biztos hogy ezzel tudják csak elérni a kívánt stabilitását, de azért szembetűnő.
-
RapaNui1
aktív tag
válasz
Azért átgondolandó, mert ezt a rengeteg mütyűrt úgy a helyére illeszteni hogy utána még jól is álljon. Gyanítom ahogy felveszed és hozzáérsz már nem is úgy áll majd ahogy kellene. Ez egy idegörlő építési folyamat lesz hiába szép a végeredmény
-
Sordoran
addikt
válasz
Ennyit arról, hogy idén kevesebb LEGO-t veszek. Mondjuk az F1 teljes SC szériáról lemondtam, mert csak a gyűjtő beszél belőlem hogy kell, amúgy nem látom összes autó megszerzésének. Így akkor az a spórolt pénz megy bele ebbe.
-
Sundesz
őstag
válasz
Wow, ez kell!
-
szombatitomi
senior tag
Hossz 105 cm, magasság 33 cm, $249. (FB AFOL csoportból). Azért ez jól néz ki.
-
apholyon
aktív tag
-
Kopasz93
csendes tag
Itt is egy levonás, pedig tegnap még azt hittem, nem megyek a budget fölé
Nem baj, akkor ide megy a pmáp kamat -
LÁZ
Topikgazda
-
RapaNui1
aktív tag
válasz
goran78 #87611 üzenetére
Megrendeléskor ahogy írják zárolják az összeget, olyan mintha levonnák a számládról, de elvileg 45 napon belül feloldja azt a Lego, vagy a bank és visszakapod. Na most ha közben bankot váltottal akkor kérdezném a többieket is hogy a zárolt összeg bankváltáskor és számla megszüntezéskor automatikusan visszakerül, jóváíródik az eredeti számlájára, vagy mi lesz a sorsa a zárolt összegnek ha közben megszünteti a számláját? A zárolt összeg ilyenkor a banknál van vagy a legónál? Vajon ha megszüntetem a számlám kell-e jeleznem a banknak hogy van egy zárolt összeg rajta mielőtt az megszűnne? Eltűnhet ilyenkor a pénz? Persze ha visszakapta akkor a kérdés tárgytalan.
A másik része a dolognak ha időközben mégis visszakaptad a zárolt összeget még a korábbi bankszámládra, akkor a jelenlegi számlaszámod nem tudja a lego, ők a korábbi időközben már megszüntetett számládat próbálják beterhelni, ami persze nem sikerül és ezért kapod a sikertelen üzenetet.
Ebben az esetben telefonon fel kell venni a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal hátha tudnak segíteni, szerintem a korábbi rendelési szám alapján be tudnak azonosítani és le tudják vonni az új számládról az összeget ha hajlandó vagy bediktálni az adataidat.[ Szerkesztve ]
-
Pötyi
őstag
válasz
goran78 #87611 üzenetére
Te magad írtad le, hogy "Azóta bankot váltottam."
Valóban úgy van, ahogy Xboxone kolléga írta, hónapokkal ezelőtt csak zárolták, de nem vonták le - az _akkori_ bankszámládról. Azt 28-30 nappal később feloldják. De a Lego rendszerében a rendeléskor az a bankszámlaszám lett rögzítve! Ha te azóta bankot váltottál, akkor most, amikor ténylegesen le akarják vonni, a régiről már nem fogják tudni, hiszen az megszűnt, az újnak meg az azonosító számát nem tudják. Hívd fel a Lego ügyfélszolgálatát (számíts 50 perc várakozásra, ahogy azt fentebb írták), mondd el nekik, hátha ők meg tudják oldani...
-
Xboxone40
csendes tag
+10305 ha már kivonul de most elég egy darabig......
-
goran78
tag
válasz
HUN_Sector #87603 üzenetére
Szia, én most kaptam egy levelet, hogy nem tudták az összeget levonni a számlámról. Segítenél nekem? A megrendelés napján a bankszámlámról az összeg levonásra került. Azóta bankot váltottam. Most mégsem vonták le azt az összeget a megrendeléskor? Sms-t is kaptam róla, a számlám végösszege is csökkent a készlet árával. Nem értem a dolgot. Hátha tudsz / tudtok segíteni! Köszönöm
-
tocsek18
senior tag
válasz
nálam is. (otp)
2 forestman vár -
Pötyi
őstag
válasz
Nekem is levonták!
-
maross
nagyúr
válasz
Itt is probaltak, nyilvan nem volt annyi penz rajta. 50p varakozas telefonon, es megoldottak. Innovacio van, nem kertek el a kartyaszamom, hanem kuldtek egy fizetesi felszolitas linket, fel perc alatt be is volt fizetve.
-
HUN_Sector
őstag
Levonták itt is a bricklink készlet árát
-
Xboxone40
csendes tag
Mai szerzemény [kép]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Sonarr és Radarr
- Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 5G szintre lépett a Galaxy A0 széria
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...