-
GAMEPOD.hu
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crus
őstag
válasz Vistaboy #73562 üzenetére
Azon gondolkodom, hogy hány esetben üzleteltem úgy, hogy ne előreutalás lett volna. Talán a pár 100-ból - életem során - volt vagy 5, akkor sokat mondok. Persze volt pár nyomi, aki csinált magának 10-12 ezres postaköltséget az utánvét + értékbiztosítás (VGA kártya) miatt, de ezeken csak röhögni tudok.
Természetesen a FB marketplace = instant ignore. Semmi kedvem C-Type USB-kkel "üzletelni" és nekem a Rosszfogás se működik, ahol a 150 ezres tételből a szerencsétlen lúzer nem képes 5k-t engedni. (Miért várok el ilyenkor engedményt? Mert 2-3 készletről van ilyenkor szó... vegye már észre a hülyéje, hogy időt, pénzt, energiát takarít meg ilyenkor. De nem. Nem veszi észre. Plusz ilyenkor nem boltból venném, nem számlával, legyen már versenyképes.)
[ Szerkesztve ]
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - "Magánéleti célokra használhatta a szervezet forrásait..."
Új hozzászólás Aktív témák
- Paul McCartney szerint nem szabad hagyni, hogy az AI kifossza a művészeket
- Trollok komolyan
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gumi és felni topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Mercedes topic
- Fotók, videók mobillal
- Diablo IV
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...