-
GAMEPOD.hu
A ledek energiahatékonyságuk és a tömeggyártás miatti egyre alacsonyabb árukkal mind népszerűbb fényforrások. A legelterjedtebb foglalatok (pl E14, E27) mellett a sokat használt foglalatokon (pl GU 10, GU 4, MR 16) át ma már a ritkán használt, speciális foglalatok (pl R7s) számára is van ledes alternatíva. A ledes fényforrások a fogyasztók megszokásainak megfelelően formájukat tekintve is igazodnak a korábbi technológiákon alapuló fényforrásokhoz, így találunk kompatibilis ledes alternatívákat pl halogén izzóink helyére is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
válasz Skynet258 #13630 üzenetére
Na túl vagyok a projekten, cirka 45k volt a 20 LED izzó és a két fényerőszabályzó. Minden simán ment, tök jó fényük van ezeknek - hidegebb mint a halogén volt, de kellemesebb a szemnek, pont ilyet kerestem.
Elégedett vagyok, jöhet a villanyszámla csökkenés (az anrodiszlec kalkulátora szerint 1 év alatt behozza az árát a teljes pakk, ami nem rossz).Köszi minden kinek aki segített, következik majd a konyha, de ott tutira van transzformátor, csak majd meg kell néznem azt kell-e cserélni vagy mi a pálya.
-
macilaci78
nagyúr
Az Inesa, Sylvania nem rossz. Ha a szakértő ezt ajánlja, nézd meg, hol kapod meg olcsóbban.
350 lument ír, 20 darabra ez 7.000 lumen, bőségesen elég egy nappaliba, főleg, ha így szét van szórva.Ugyanott van 20-315 W-os dimmelő kapcsoló.
Remélem, a 2 db nem ugyanazt az áramkört kapcsolja a szoba két végéből.DeFranco: Egyrészt a kapcsoló minimum 60 W-ot ad, a 10 db 7 W-os izzót 60-70 W közt tudja szabályozni a kívánt pl 10-70 W helyett. Annyira nem muzsikál jól...
Másrészt az elrendezés alapján a 11. izzó lemaradhatott a kép jobb felső sarkából és van ott még abban a barna dekorelemben is 5 db izzó. Valamint itt leírásra került, hogy 20 db izzót szeretne.
Részletkérdés, pjen fórumtársnak van igaza, próbálja ki a jelenlegi kapcsolóval, hátha megfelelően fog működni. hova tovább, ha néhány halogént megtart, azzal feljebb, de még a villanyszámlán elfogadható mértékűre növelheti a fogyasztást.[ Szerkesztve ]
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Skynet258
veterán
Na közben szétkaptam a kapcsolót is, hát ez tuti nem lesz jó... Prodax PEK 6, 60-600 wattig. Batár állat kapcsoló - de jó drága legalább, és van belőle kettő, eladhatók ezek valami aprópénzért?
Új hozzászólás Aktív témák
HÁZIREND, kérem megszívlelni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest