Hirdetés
-
GAMEPOD
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
válasz
kistusik #63501 üzenetére
Ez a tank nem lesz dolog is én úgy látom tök nem releváns igazából, kaptam már ki olyan ellenféltől ahol csak ADC játszott, tehát volt Qiyana mid, Quinn top, lent is MF, Jhin, Graves jungle és úgy szétszedtek minket, hogy azt se tudtam mi van, full tank Maokait 3 lövésből ölte a Jhin.....
volt tank meta valamikor S6-7 környékén, de manapság én azt látom a dmg áll mindenek felett, ha sebzésed van, gyorsabban farmolsz, gyorsabban tolod be a laneket, gyorsabban hozod el a draket, baront és a tankokat is egy enyhe feedben lévő adc vagy mides simán elolvasztja. Szóval rengeteg előnye van és hátránya kevés emellett.
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Politika
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Spórolós topik
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC TRINITY OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest