Hirdetés
-
GAMEPOD
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChromeX
addikt
válasz
Cyberbeni #4147 üzenetére
Az mondjuk engem is érdekelne hogy ha mondjuk mondjuk hogy miden vagyok, van annyi esze a midesüknek hogy nem öleti meg magát nem tudok elfeedlödni és ehhez valljuk be nem kell sok ész, na de viszont a boton is és a topon is feedelnek mint az allat lehet hogy krva jol jatszok és megölöm egyszer teszem azt az ellent miden de csak talan 15perc után kis szerencsével, én szereztem egy killt amiért vért izzadtam de feldughatom ha mondjuk a bot és a top is olyan könnyu killeket ad az ellnek hogy semmit nemérek hogy jol jatszottam.
de oké mondjuk ad carryvel legyen az hogy elfeedelnek lent nagyon minuszba van a carryjuk meg a support de mondjuk a topos és a jungeler is jól áll náluk, ezeket hogy fogod megölni egyedül?
akarmennyire vagy elfeedelve akkor is 2 ütés leszel, ahoz hogy hamarabb ölj meg egy tanky elfeedelt enemyt carryvel szerintem nagyon sok kill kell, ergo egyedül nem mondom hogy lehetetlen de szinte nem lehet jatékot nyerni.
csapat jaték nem véletlenül 5 emberből szerintem elég ha egynél kilóg a lóláb már könnyen lehet bukó.
a jó meccs ismérve a kevés kill
de ezt gondolom tudod, pontosabban ez igy nem teljesen igaz de mondjuk ugy hogy ez esetben élvezetes a játék. én speciel nem élvezem hogy balfszokat lövöldözök és van 20killem
igazaból nem jatszom régóta január végén kezdtem de elég sokat jatszom, és még mindig nagyon sokmindent nemtudok de mar nem érzem hogy béna lennék.
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Milyen routert?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Tippmix
- Alkoholista nevelde
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Gumi és felni topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- HP(Játékra is)15,6"FullHd IPS,core i5 1135G7,Iris Xᵉ+MX350 VGA,16-32GB RAM/nVme SSD,Újszerű állapot
- HP 17,3"FullHD IPS,core i5,GT930MX 2/4GB VGA,Vil.bill.16GB RAM,SSD,Szép
- ThinkPad 14,1"FullHd IPS,core i5(4x3Ghz)8-16GB RAM,256GB-512GB SSD,Dupla akku,nagyon szép állapot
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- XFX Speedster MERC 310 Black AMD Radeon 7900XTX 24GB 3év Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest