Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- EA Sports WRC '23
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- EAFC 25
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Xbox Series X|S
-
GAMEPOD
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
str.mate
csendes tag
válasz
ClydeBeka2 #35789 üzenetére
Nagyon nagy teljesítmény, hogy valakinek legyen 10 rúnatábla! Teljesíthetetlen.
Ahogy (#35801) Shamy írta szerinte se elég a 6 ami van neki. Persze, ettől lehet más a véleményünk, csak nem kell egyből letámadni az embert. Szerintem. Csak egy AP top-nál kell 4-5-6 rúnatábla különböző hősökhöz és KÜLÖNBÖZŐ hősök ellen. Nem mindegy, hogy mondjuk ad v ap ellen vagy fent. Az se mindegy, hogy ad vagy ap hőssel játszol..Az se volt kérdés, hogy ki hány évesen lehet challenger, engem tényleg nem érdekel. Én annyit mondtam ,hogy (ami lehet túlzás ezt aláírom) 24+, mert mondjuk játék közben lehet valami témáról beszélni, hasonló érdeklődés/felfogás sokkal inkább valószínűbb mint egy alsóbb korosztályba.
Attól hogy keveset játszok még lehet "normális" csapatban. Pont ezt írtam ,hogy leülök játszani és mondjuk AFK több ember a csapatból. Vagy az ellenféltől ,az se sokkal jobb....
Amúgy is az egész túl van magyarázva. Az a lényeg, hogy embereket keresek és megadtam egy irányvonalat,hogy "kik jelentkezzenek". (Akit érdekel az nem flamel, hanem írt
) Az meg ,hogy szerintetek nem kell ez meg az meg , tiszteletben tartom a véleményeteket, bár nem értem
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Windows 11
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Viccrovat
- TCL LCD és LED TV-k
- Proxmox VE
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Nagyszerű állapotú, dobozos ASUS Prime Z270-P
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest