Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
RolanG
csendes tag
Bunkerek számítógépeihez egyenlőre nincs kód a játékban. Sok pletyka kering róluk a neten, nem érdemes velük foglalkozni egyenlőre, 100% hogy nincs kód a számítógépekhez.
Bőrrel, kőfejtő asztallal stb kapcsolatban én úgy vagyok, hogy minden nyersanyagfeldolgozó állást meg kell építeni, későbbi fejlettebb tárgyakhoz már a nyersanyagok fejlettebb formáját fogja kérni a játék. Noha LvL50 feletti dolgokat nem nagyon lehet már legyártani mert sokukhoz kellene olyan nyersanyag ami egyenlőre elérhetetlen.
Farmol valaki piros zónát? Én narancssárgát szoktam főként vasért de különlegesebb tárgyakért az sem mindig éri meg sajnos. Oda már kell ruha illetve alapszintű fegyver is, de nem mindig tudok olyan értékű cuccot elhozni hogy megérje. Az inventory mérete miatt piros zóna lehet meg sem éri...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Honor 90 - modellalkat
- BMW topik
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest