Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozont81
újonc
Sziasztok!
Hogyan lehet OAK fához jutni, mert azért nem tudok fegyverasztalt csinálni, mert az a fa kell hozzá.
Teleportálni meg nem tudok, mert se a motorhoz, se a kocsihoz nem ad cuccot. -
nonee
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #47 üzenetére
nem vagy egyedül...nehéz..gyüjtök énis
-
jonnyjoker01
veterán
Na szuper. Akkor szerintem egy jódarabig kulloghatok a partok után (eddig piros erdőben találtam egyedül engine partot, csak egyet, bunker belsejébe meg nem jutottam még el a dagadékok miatt.
Más: jött ma update, alpha bunker kapott még egy szintet, a fegyverkovácsoló asztal kraftolható és egy Zip Gun került a játékba, ami szintén kraftolható.
-
nonee
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #43 üzenetére
Az is random sajnos--
-
Notalab
tag
Sziasztok!
Nagy dobozt (chest), vagy mit, hová tudom lerakni? Az nem a small boxnak a nagyob verziója? Megcsináltam, de sem házon belül, sem házon kívül nem engedi. A kicsiből meg már van vagy 6. -
jonnyjoker01
veterán
Sziasztok! Egy ideje tolom a játékot, most a házamat fejlesztem kőfalúvá és lőfegyvereket gyűjtök, hogy kitakarítsam az alfa bunkert. Volt már itt valaki, aki ledarált mindent odalent? Elvileg a motorhoz parts-okat lehet lent találni.
-
Notalab
tag
válasz
WhiteWalker #39 üzenetére
Sziasztok!
Én csak a múlt héten kezdtem el, és még csak a 14-es szinten vagyok, de baromira megtetszett. nagyon jó játék. Pont ilyet kerestem, sok loot-olás meg fejlesztés, nem csak a folyamatos hentelés.Egyet nem értek, hogy a "villámot"/energiát, hogyan termelhetek, mert egy-két oda-vissza úttal lenullázom, aztán rakhatom félre a játékot. Van erre trükk, vagy megoldás?
-
cikasz
őstag
Sziasztok.
Nem rég játszom a játékkal, de vannak érdekes dolgok.
Pl. most az új frissítés után ha meghalok valahol eltűnik a hullám és nem tudom visszaszedni a cuccokat
Most is le kellett tennem a kezemből a telefont a játék közben és 1 perc múlva halott voltam mert egy farkas odaszaladt és megcsócsált
Meg a motorhoz is az engine parts-ból kell 20db amiből 3-at sikerült eddig (Az ATV-ről ne is beszéljünk oda 200 kell)
Amúgy viszont jóféle játék. -
CHRISToff
újonc
válasz
WhiteWalker #33 üzenetére
És akkor nincs rá semien megoldás? Mert én is így jártam.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
dragonfire44 #32 üzenetére
Olvass kicsit feljebb kérlek...
Én pont hasonlóan jártam...nem voltak. 66-os az igaz... -
dragonfire44
tag
Hali
Járt már valaki igy?
Letöröltem a játékot utána vissza, persze be volt jelentkezve google fiókba. Na most 0 szinten kezdem és nem tudom visszahozni a 66-os szintet.... -
arrior_czk
csendes tag
Sziasztok!
Hát ez engem is beszippantott!
Kezdek egész jól ráérezni a dolgokra! Csak kicsit nehézkes így, hogy még nem teljes a játék! Remélem befejezik!
a bunkerhez a jelszót rádión kapjuk, aki megépítette, minden nap más a jelszó, benéztem, hát még nem megyek vissza egy ideig!
Járművek, a motort az egyik "másik játékos" is elkezdte épiteni, neki megvan benne a motor is már, meg az amit én eddig nem találtam, most azt tervezem, hogy befejezem nála, mert nekem megvan minden más alkatrészem, hátha el tudom hozni! Ha nem, legalább neki meglesz, bár valószinuleg AI játékos lehet, mert elhoztam tőle mindent, s nem pótolt semmit! Vagy abbahagyta a játékot! -
szabacsik
őstag
válasz
Bolykesz99 #28 üzenetére
Nem tudsz
-
Bolykesz99
újonc
Hali! Hogyan tudok pénzt szerezni? (online vásárlás nélkül)
-
FeRR95
csendes tag
Sziasztok! Nekem az lenne a kérdésem, hogy mobilnettel mennyi adatforgalmat használ? 1 gigás netem van, ezért kérdezem.. eszi a netet nagyon? vagy csak pár kb-okat? Köszi a választ!
-
szabacsik
őstag
Nyitva a bunker. Valaki tudja mivel kell nekivágni? Még nem mertem lemenni
-
WhiteWalker
nagyúr
Most szívtam egy nagyot.
Elkezdtem a játékot , beleoltem 3-4 órát , majd rájöttem , hogy újra kellene kezdeni , sok mindent rosszul csináltam.
New game az nincs a játékban , így leinstallaltam majd ismét feltelepítettem.
Így új játékként nagyon jól haladtam , sok mindent másképp csinaltam persze.
Volt nyersanyag , a bázisom is szépen épült.
Ezután jött a fekete leves , ugye kiléptem a játékból , majd ma ismét elinditottam.
Rakerdezett , hogy van mentés , akarom e helyre állítani.
Nyomtam egy igent , és hát az első rosszul kezdett játékot töltötte vissza
Az ideg szét mart , köszi gyerekek!!!Most kezdhetem "kisimitani" az egészet és helyrehozni , hogy egyenesbe jöjjek , vagy ott tartani ahol másodjára volt...
-
RolanG
csendes tag
Van magyar facebook csoport, mint ahogy a téma indító írta is. Sajnos nem zárt, így csevegésre nem nagyon van mód.
Multi még nincs a játékban. Béta nyitása óta (2 hónapja) nem került be újdonság sajnos.
Nem hiszem egyébként, hogy lesz valami ebből a játékból. Inkább csak pénzgyűjtő béta játék, túl nagy falat ez a fejlesztőknek. Kár érte.
-
felixo
őstag
Üdv !
Multiplayer-t már bele tették a játékba ? -
nonee
aktív tag
Sziasztok!Nem találtam magyar csoportot FB ezért csináltam.messenger is lehet ha csatlakoztok,ott egyből látjuk ki mit ir
Facebook
Sokmindent nemtudok..ezért is lenne jó!
Üdv -
RolanG
csendes tag
A jobb felső piros pine woodban elvileg ritkán van big one. Egy kövesre pedig javaslom ezt a videót, hogyan kerüld el a big one -t. https://www.youtube.com/watch?v=LjaAWnJToho
Én még mindig nem látom értelmét pirosat farmolni. Végig néztem sok lootot és gyakorlatilag majdnem ugyanazt dobja mint akár egy zöld terület. A támadi AI playereknél néha hasznos cucc is akad de rengeteg nyersanyagba kerül kitakarítani egy piros zónát, ruha és fegyver kopás, kötszer stb... elhozni meg alig lehet valamit.
Amúgy a héten jön egy nagyon update, bele kerül a játékba a motor, úgyhogy készüljetek rá.
-
RolanG
csendes tag
Bunkerek számítógépeihez egyenlőre nincs kód a játékban. Sok pletyka kering róluk a neten, nem érdemes velük foglalkozni egyenlőre, 100% hogy nincs kód a számítógépekhez.
Bőrrel, kőfejtő asztallal stb kapcsolatban én úgy vagyok, hogy minden nyersanyagfeldolgozó állást meg kell építeni, későbbi fejlettebb tárgyakhoz már a nyersanyagok fejlettebb formáját fogja kérni a játék. Noha LvL50 feletti dolgokat nem nagyon lehet már legyártani mert sokukhoz kellene olyan nyersanyag ami egyenlőre elérhetetlen.
Farmol valaki piros zónát? Én narancssárgát szoktam főként vasért de különlegesebb tárgyakért az sem mindig éri meg sajnos. Oda már kell ruha illetve alapszintű fegyver is, de nem mindig tudok olyan értékű cuccot elhozni hogy megérje. Az inventory mérete miatt piros zóna lehet meg sem éri...
-
hazger87
csendes tag
A probléma azzal volt, hogy pont zöld szektorban találkoztam ezzel a mókamikivel.
Egyébként végeztem volna vele, mert pisztollyal alaposan meggyengítettem, de aztán elfogyott az eszköz. Mindegy túlléptem rajta.
Más:
A járműveket egyelőre hagytam, viszont a bőrszárítót, illetve a "kőműves állást" érdemes kifejleszteni már most?
-
hazger87
csendes tag
Kicsit bosszantó, hogy a fegyverem pont akkor hullik el, amikor alapvetően égető szükségem lenne rá, a dagadt zombi miatt. Az elmúlt napokban folyamatosan elhalálozom, kezd kicsit frusztrálni a dolog, hogy folyamatosan újra kell kezdenem gyakorlatilag mindent...
-
RolanG
csendes tag
Nos igen, a játék jelenleg csak annyit tesz lehetővé, hogy szépen kiépíts magadnak egy bázist ugyan azt a néhány helyet farmolva. Reméljük hamar fentebb kapcsolnak bétáról. Motorra és ATV-re úgy tudom kár időt, nyersanyagot pazarolni, egyenlőre nem lehet őket befejezni, egyik elemük még nincs a játékban.
Hadd adjak én is tippeket:
- Az egyik legfontosabb! Ne legyél belépve a bázisodra amikor jön a Horda! A karakter maradhat ott, de a játékot érdemes offolni a csatára. Ha a bázist nézed amikor megérkeznek akkor mindegy milyen erődítményed van, lenullázzák teljesen. Ha off vagy akkor csak 1db fal vagy ajtó fog hiányzoni.
- Bogrács főzögetést nem javaslom senkinek, mert hatalmas fa pazarlás. A kezdetekben a nyers répa majdnem ugyan annyit ad mint a sült hús, mégis ingyen van úgymond. Később esetleg lehet szárított húst is használni, kicsivel többet ad és nem kell ahhoz sem fa. Répa "főzelékkel" kár bajlódni, ugyan annyit ad mint a nyers répa = fa pazarlás.
- Folyadéknak a víz a legjobb. Ha van 5-6 palackkal és megépíted a csapadék befogót akkor örök vízellátásod van. Ha megittad, az üres palackokat berakod tölteni, másik 2-3 -at magaddal viszel, stb.
- Csapdákat egyenlőre felesleges építeni.
- Craft pontokat óvatosan kell költeni mert limitált a megtanulható receptek száma, szinttől függően. Resetálni lehet micro transaction creditért, szerencsére az elején ad a játék egy keveset.
- Alfa barakk megéri, nem védi semmi. Bravóban vannak zombik.
- Végül pedig, a lezuhant repülőt csípjétek el ha egy mód van rá, elég sok jó cuccot ad. Tegnap előtt kétszer is fordulnom kellett hozzá.Legnagyobb hiba szerintem, hogy az épület darabokat nem lehet mozgatni úgy mint a berendezési tárgyakat. Ebből később még sokaknak lehet kellemetlensége.
Bocs a hosszú hsz-ért.
-
Gabengocia
tag
Sziasztok!
Én is játszok ezzel a játékkal, és tényleg addiktív, meg szép, és izgalmas, néha bosszantó.
Régebben azon gondolkodtam, hogy amikor megjelenik más játékos egy zónán, akkor miért autón van vagy miért talál meg a kis zónán belül, akkor arra gondoltam hogy biztos youtube-on nevelkedtek, és így látták. Most már tudom hogy ez nincs így
Jelen pillanatban akivel a játékban találkozhatsz az mindenki NPC, vagy AI irányította játékosnak tűnő bot. Angol wikin is ez olvasható.
A másik kérdés hogy mikor lesz járműved? Jelen állapotban soha. A Túlélés Így szinte célok nélkül. Reméljük egyszer online lesz, mert most offline, csak online-nak álcázott.
http://last-day-on-earth-survival.wikia.com/wiki/General_Tips/FAQ itt is ez olvasható
A játék még csak egyhónapos, és béta.
Szívesen válaszolok a kérdésekre ha vannak. -
RolanG
csendes tag
Hali, én is nézegetem majd ezt a topicot. 2-3 napja kezdtem csak a játékot, lemaradtam a startról. Most 22-es vagyok. Ezt a videót esetleg csekkoljátok le, impozáns kis bázist épített a tulaj, van benne pár jó ötlet:
https://www.youtube.com/watch?v=rwZg1Z_grys&app=desktop
Stevan, a facebook csoport szerintem jó ötlet. Nem akarod zárt csoportá tenni, hogy tudjunk esetleg posztolni meg beszélgetni frissítésekről meg egyéb témákról? Nyitott csoport esetén ez kicsit problémás.
-
nonosmr
csendes tag
Sziasztok!
Nevemet hogy tudom megvaltoztatni "player xy"-rol? Csatlakozva van a play accountomhoz -
Stevan87
tag
Akinek van kérdése,kérdezzen,szívesen válaszolok,ha tudok.
Szinte ahogy kijött, azóta játszok,meg olvasok utána,amint van valami.Nagyon megtetszett. Igaz egy jó nagy update ráférne már most,hogy letesztelték sokan.
-
Azias
újonc
Helló. Nekem is fent van már egy jó pár napja. Jelenleg Lvl 29-es karim van és rohadt sok kérdésem.
-
hazger87
csendes tag
Letöltöttem. Ez bizony engem is beszippantott.
Ugyan lassan tudok csak haladni, de azért épülget a kis faházam.
-
Stevan87
tag
Nem találtam neki topikot, így nyitottam egyet.
Amit tudni kell:
" A Last Day on Earth egy többjátékos, zombis túlélős játék.
A játékos egy poszt-apokaliptikus világba kerül, ahol fegyvereket kell készíteni, lőszereket kell gyűjteni, menedéket kell építenie, el kell pusztítania a közelgő zombi hordákat, más játékosokat illetve ellenséges területeken kell csatázni. "Engem baromira magával ragadott.
Jelenleg BÉTA fázisban van,tehát a multi részét nem tették bele, de folyamosan frissítik, foglalkoznak vele.
Mobilra ilyesmi játék tudtommal még nem is volt, de PC-re valami hasonló volt már egyszer azt hiszem.Elérhető Android-ra,illetve a héten elérhetővé tették IOS-ra is.
Illetve van egy kezdetleges magyar fb közösség is ITT!
Remélem játszanak többen is vele, osszuk meg tapasztalataink, észrevételeink a topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen TV-t vegyek?
- Politika
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Bundle topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- 230 WATTOS GIGABYTE AORUS 15P KD TÖLTŐT KERESEK!
- ASRock B550M-ITX/ac
- Huawei AF23 4G USB modem / stick megosztó 300 Mbps WiFi router - Új, dobozos, hibátlan
- Shin Megami Tensei V dobozos Nintendo Switch játék - Új, bontatlan, fóliás
- Garmin nüvi 55LM GPS navigáció - Közép-Európa 22 országa térkép élettartam frissítéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest