Új hozzászólás Aktív témák

  • Drizzt

    nagyúr

    válasz hurenzon #23901 üzenetére

    Hat ezt Egerbol sem ritkasag megcsinalni. Nekem M1-M7 bevezeton van a munkahely, kb. 1-2 havonta megyunk be. Varos masik vege, de nagyon ritka a ket oras utido elerese egyiranyban. Eleg konnyu dolgom van, mert a munkatarsamnak van ceges autoja es szinten Egerbe koltozott, igy kb. olyan erzes, mintha soforom lenne ilyenkor. :D
    De napi szinten a 2*30 percnel tobbet ingazni nem birnek ki, jarmutol fuggetlenul. Amikor elkezdtem dolgozni, akkor meg belefert az idopazarlas, ma mar nagyon nem.
    Az teny, hogy baratok hianyoznak BP-rol, de hetvegen meg gyorsabb/egyszerubb odamenni, vagy idecsoditeni oket. A varos levegoje nyaron meg eg es fold. Telen azert itt is erzodik az olcso futoanyag felhasznalas. Sportolasi lehetoseg boven van, szorakozasi joval kevesbe, de az azert annyira mar nem is erdekel.
    Szoval en meg legkevesbe az agglomeracioba koltozest ertettem mindig is. Sokkal nem rovidebb bemenni idoben a belvarosba, elony meg sajat megitelesem szerint kevesebb. De persze mindenkinek mas a prioritasa. Random megyeszekhely szerintem elhetobb, mint egy random agglos varos. Nyilvan tulnyomoreszt home office eseten. Egeszsegugy az viszont sajnos helyben gyenge, ha mas nem, az opciok hianya miatt.

    I am having fun staying poor.

Új hozzászólás Aktív témák