Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
shteer
titán
-
Whysperer
addikt
-
Whysperer
addikt
válasz Snip3r_HUN #1891 üzenetére
Oksa csak gondoltam,ha Shteer értette. Akkor más is
Ez van sajna .. nem állandóan csak párszor alkalommal.. Mert elfog csúszni a fűtésért felelős csövet szerelése télen. megpróbálom + fokon tartani majd a helyet. elektromos ventivel. CSak ugye nem leszek bent egész egész este és tűzvédelem miatt nem mehet a hősugárzó 24 órában. Így próbáltam leredukálni csak akkorra mikor dolgozunk.
puttonyos Oksa: Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz Whysperer #1890 üzenetére
Akkor olvasd el amit írtál és rájössz miért írtam amit írtam. Egyébként a fagyálló az algásodás ellen kell.
Szerk.: Na várjunk esetenként fagypont alatt lesz a gép ? Csak mert az alkatrészek árammal mennek,melegszenek,páralecsapódás meg nem egészséges a gépnek.[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
Whysperer
addikt
válasz Snip3r_HUN #1889 üzenetére
Na ne jó? nem konkrétan a sima folyadékra gondoltam ,hanem a fagyállósra.. nem légüres tekeret akartam létrehozni a vízhűtésben . Hanem a fagyálló folyadékot a leírtak miatt. mivel esténként olyan helyen van a gép ahol beeshet -1 alá és nem volna jó széteperszteni a radit vagy stb.
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
blu79
addikt
válasz Snip3r_HUN #1882 üzenetére
Batár radiátor , most én is elgodolkodtam hogy a Triton radiátorát lecserélem ilyenre , majd mehet a vga-ra is víz. Szerintetek bírna a kis Triton pump
Egyébként nem túl rövidek a csövek?
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »
-
Grózi
Topikgazda
válasz Snip3r_HUN #1882 üzenetére
Ez már komoly kompakt!!És a röhej hogy olcsóbb mint a Korszar játékvizei..
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
kisza25
félisten
-
Snip3r_HUN
addikt
Szevasztok Snip3r vagyok, ez pedig a Jackass.
Komolyra fordítva a szót megjött a Az Alphacool pumpa/blokk kombó és a 420-as EK radiátor (55mm vastag). 13/10-es csatlakozóim és csövem meg bőven akadt itthon. Csak az összehasonlítás kedvéért, az ott jobbra egy H80i radiátora.
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
Whysperer
addikt
Amúgy hülye kérdés ,d eviccen kívül áll. Olyan szobában van a gép ahol este nin cs igazán fűtés a gép.. szóval a nulla fok körül is lehet és akár minuszban is. szóval viccet félr etéve baj ,ah töltök a folyadékba autós hütőfolyadékot?
-
Whysperer
addikt
De utánna néztem és ezért fogom rákötni a CPu Fan-ra és rendeltem egy +1 sebesség szabályozót. IS. mivel a brockenemet simán lehett vele szabályozni,de köszi az észrevételedet. Így a a pumpa manuálisan lesz szabályozva a ventik meg szoftveresen. A sys_ fan 1-en meg másik venti lesz rajta.. vasárnap be is kalibrálva.
[ Szerkesztve ]
-
Grózi
Topikgazda
válasz Whysperer #1878 üzenetére
A hsz.-ből tökéletesen kitűnik,hogy nem nézted meg az alaplap kézikönyvében/gyártói oldalon.Ha nem képes szabályozni,akkor tehetsz te fel akár milyen progit,nem fog sikerülni.Erre is felhívtuk a figyelmed anno Ventik topicba,csak nem néztél utána.
Szóval megnéztem neked.A cpu_fan pwm-s,a sys_fan 1 feszültség alapon szabályozható(4 pin,de nem pwm),de a sys_fan 2 és a pwr_fan szabályzás nélküli.(fix 12V)[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
-
Grózi
Topikgazda
Nekik mindegy és lesz aki nem viszi/küldi vissza.Pár hónapja itt fórumon derült ki,hogy ugyanazt a döglött 50K-s alaplapot háromszor is eladták-a sorozatszám nem hazudik...Ennyit róluk,pedig még tudnék mesélni...
-
-Solt-
veterán
Nem tévedek, visszaküldik a nagykerbe, és onnan jönnek vissza... a kereskedőnek semmi előnye nincs abból, ha újra megpróbál elsózni egy hibás terméket. Nincs raktárkészletük, nem az ő pénzük áll benne, és nem is az ő káruk, ha valami rossz.
(#1877) Grózi:: Csak ismételni tudom önmagam, nem ők tehetnek róla, hanem a nagyker! Ők (és minden kisker) garanciális reklamáció esetén visszaküldik a terméket a központba, és a további sorsa ott dől el. Amennyiben ugyanaz a termék újra előkerül, akkor az újra a negykerből jön ki hibás termékként. Nincs raktárkészlet, és ami rossz azon nincs veszteségük sem, ergo nem érdekeltek abban, hogy üljenek a hibás terméken, majd eladják újra.
Nem védeni akarom őket, de van némi rálátásom...
[ Szerkesztve ]
www.smart-bus.hu
-
-Solt-
veterán
válasz Old FatBoy #1873 üzenetére
Mondjuk egy VGA esetében elhiszem, hogy a hibás, hibásnak vét terméket újra eladják, mert előfordulhat, hogy másnál működik. Viszont egy fizikailag sérült termék esetében kizártnak tartom, hogy újra próbálkozzanak. Értelme sincs, mert mindenki vissza fogja vinni.
Ha sok repedtről hallasz, akkor valószínűleg sok a gyárilag repedt, hibás, stb.
www.smart-bus.hu
-
Grózi
Topikgazda
Ebben tévedsz,az Ipon lazán visszacsomagolja és eladja újra-többen is tapasztaltuk.
Whysperer Ellenörizted a lapod aljzataid hogy valóban vezérelhetőek-e? A pwr_fan-t egyik lapon se lehet szabályozni,az fixen maximumon teker...[ Szerkesztve ]
-
Old FatBoy
aktív tag
Csak az a gyanús hogy sok ilyen repedt tritonról hallottam a netten.
A csomagolás elég ütésbiztosnak tűnik nem hiszem így jönne ki a gyárból.
Azt hiszem személyesen fogom átvenni és nem futárral mert elég bosszantó ha kifogok egy ilyen repedtet és vissza kell juttatnom és mondjuk ez miatt nem tudom beüzemelni az új konfigomat.Audiophile Troll
-
hszilard666
veterán
válasz Old FatBoy #1870 üzenetére
Te is el tudsz állni ha a ratyit kapnád, de nem hiszem hogy újra eladnák, Ez a működést befolyásoló hiba.
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
-Solt-
veterán
válasz Old FatBoy #1870 üzenetére
Amit valaki visszavisz garanciális problémával, azt a kiskereskedő (bolt) visszaküldi a nagykerbe, mert a nagyker dönti el, hogy XY garanciális igény jogos-e. Tehát ha valaki, akkor a nagyker az, aki ilyen esetben sumákolni szokott.
Mondjuk jelen esetben egy törött, repedt termék esetében nem igazán értem, hogy gondolod azt, hogy azt továbbküldi bárki is másnak.
www.smart-bus.hu
-
Old FatBoy
aktív tag
válasz hszilard666 #1859 üzenetére
Köszi!
Pont onnan akartam rendelni.
Azt el tudom képzelni hogy a bolt átver vele a nagyker biztos nem próbálja újra elpasszolni.
Vagy ki tudja.[ Szerkesztve ]
Audiophile Troll
-
Whysperer
addikt
hjaja azt a menüt vágom ,de én ott mindig a ventiket szabályoztam.. akkor a ventiket hova dugjam . mert azok hangosak lesznek maxon. Colink 120p. nem igaz msot vennem kell egy szaros front panelt is ? Talná ez olcsó. [link]
-
blu79
addikt
válasz Whysperer #1866 üzenetére
-a pumpa csatiját mindenképp a CPU Fan-ra tedd, és ha megnyitod az Easy Tune 6 -ot , van ott olyan hogy Smart rákattintasz és ezen belül az Advanced fülre és ott már tudod állítani a pumpát
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »
-
Whysperer
addikt
felvan rakva a easy tune 6,de mivel 3 pines és nem a CPU fan-ra van rakva hanem apoweres 3 pinesre így nem tudtam calibralni.
Azon a 2 cooler van/ lesz CPU fan-on.
CSak arra gondoltam ,ha a Radi rendesen hűtve van akkor nem kell maxon tekernie ahhoz,hogy elegendő legyen a vízáramlás. most is munka MAYA /CUra renderelés meg BF4 után is max 48 fokos úgy,hogy 4,5 Ghz van húzva és még csak gyenge Vortex ventik vannak rajta. Csütörtökön jönnek meg a rendes ventik.
[ Szerkesztve ]
-
-Solt-
veterán
válasz Old FatBoy #1857 üzenetére
Nem az a lényeg melyik kiskerből van, hanem az, hogy melyik nagykerből.
www.smart-bus.hu
-
Whysperer
addikt
amúgy hogy lehet lassítani mert nekem nagyon gyorsan megy a pumpa. 8)
-
hszilard666
veterán
-
Old FatBoy
aktív tag
válasz hszilard666 #1808 üzenetére
Szia!
Konkrétan honnan vette a haverod a repedt tartályos tritont?
Csak azért kérdem nehogy újra csomagolva én is megkapjam.Audiophile Troll
-
blu79
addikt
válasz Snip3r_HUN #1852 üzenetére
Dehát akkor nem megy 3600 mint ahogy írtad. High speed.....
-
blu79
addikt
válasz Snip3r_HUN #1848 üzenetére
Állítólag annak az Alphacool-nak nagyon hangos a pumpa... baromi hangos
Hallgasd csak meg
Grózi
Na ez már nevezhető hangnak
[ Szerkesztve ]
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz kisza25 #1851 üzenetére
Ugyan már,mindig szerény gyerek vótam’.
Amúgy is csak azért veszem mert jó áron jutok hozzá,a full vizet nem cserélném le rá.
(#1853) blu79: Van hozzá gyárilag 9V-os és 7V-os átalakító.
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
idejársz menőzni? sicc
[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
hszilard666
veterán
De király lesz!
-
Grózi
Topikgazda
Na az a pumpa se egy D5,lesz hangja!Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
Snip3r_HUN
addikt
Ha megjönnek az alkatrészek talán jövő héten,majd mutatok nektek egy kompaktot.
-Alphacool Eisberg (Solo) - High Speed Edition 3600rpm
-EK Water Blocks EK-CoolStream RAD XTC 420[ Szerkesztve ]
-
Grózi
Topikgazda
válasz Menthirist #1845 üzenetére
Kérdezd meg,hogy ki fizette a tesztet..
A Krakenekben az egyik leghangosabb a pumpa és a venti is-ez köztudott.Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
veterán
mondjuk itt
Stock load hőfok 0.5 fokra a d15-től, húzva 1 fokkal előtte, miközben hangban sem kiugró a többi, 280-as AIO-hoz képest. Jó, felteszem máshol nagyobb a különbség (nagyobbnak is kellene lennie), de ehhez képest igen előkelő pontokat kapott a legtöbb helyen (90-95%-okat nem ritkán). És ha nem is a D15-öt vesszük alapul, nem egy tesztben néha a 280-asoktól sem volt lemaradva.Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
blu79
addikt
válasz Menthirist #1843 üzenetére
hól teljesít jól?
-
veterán
A Kraken X41 hogy a francba tud ilyen jól teljesíteni ilyen kis radiátorral? Még csak azt sem mondanám hogy hangosabb mint a többiek.
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
Grózi
Topikgazda
Minden ventinek jobb a hatásfoka ha fúj és nem szív-úgy kijön a statikus nyomás előnye.Az Akasa Apache/Viper lapátkialakításának hála tud jelentős levegőt megmozgatni,ez érvényesül azért ha szív akkor is.
-
blu79
addikt
-szia, pl az Akasa Apache/Viper/Piranha ventiknek ugyanolyan jó a hatásfokuk ha szívják a radiról a levegőt? vagy ha ráfújják akkor jobb?
[ Szerkesztve ]
-
Grózi
Topikgazda
válasz Menthirist #1838 üzenetére
Szerintem inkább válaszd a Lepa/Enermax duót,kiforrottabbak.Jó ventivel pár fokot hoznak az Ashura-n.
Az Akasa Apache/Viper/Piranha ventiket szoktam ajánlani.Nekem Lepa volt 2db Apache-l,1,225V-n,4,6-n szépen csendben hűtötte a 4790K-m.1 hozzászólással előtted linkeltem a keresőt,ott leírtam a tapasztalataim és mások is.Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
veterán
Üdv...
Egy ideje szemeztem a kompakt vizekkel, de még nem volt meg az "átütő erő", hogy 30-40-50k-ért vegyek egy ilyet, miközben a Scythe Ashura Shadow-öm is szépen méltósággal életben tudja tartani a 4.6-ra húzott 4790k-mat 1.25 volton. Most viszont elém került a Maelstrom 240T, és a 22k körüli ára. Ahogy néztem, hasonló mint a sima 240-es volt, csak gumicsövekkel és gyengébb ventivel (3.08-asok vannak rajta, míg az eredetin 3.7-esek elvileg, ami elég wtf kategória, ahogy elnéztem pl a Corsair SP120-asait). Illetve csak 1 év a gari, nem kettő.
Tehát a kérdésem, 22 ezer Ft-ért mennyire jó választás ez a 240T a jelenlegi Ashura Shadow-mhoz képest? Milyen gondokat hallottatok esetleg a maelstrom 240-esekről? Tisztában vagyok azzal hogy a 240T várhatóan nem lesz egy 110i vagy egy D15, de az ára igencsak barátinak tűnik, és ha egy kicsit még jobb is mint az Ashura, akkor még jó is lehet. Elgondolkodtatónak mindenesetre elgondolkodtató. Illetve van-e olyan venti, amire megérheti lecserélni a rajta lévő, papíron 3.08-at tudókat? Kerülném azért a 9k/venti cuccokat, a Corsair 120SP-jei pedig nem sokkal többet, 3.1-et tudnak, és 10k két darab. A hangra nem vagyok annyira allergiás, jelenleg is a gépem mellett alszok amiben 140-es nem pwm-es pure wings 2-ők és 1200-as slipstream-ek keverik a levegőt, de azért persze nem árt ha nem túl hangos vagy nem túl idegesítő (pump whine és társai)
Előre is kösziStar Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
kisza25
félisten
válasz Ditoo0225 #1827 üzenetére
a gyári ventilye lvl1-en nálam 1250-1300-at pörög, itt még nincs hangja, de ez fölött már hangos, a pumpa nálam lvl1-en minimális zümmögő hangot ad ez felett nekem hangos, loki II volt ahhoz képest 10 fokkal hűt lvl1-en jobban, amikor az 2000rpm-en tekert, szóval ~15 fokkal jobb még alapon is egy kisebb toronyhűtőnél, ez a 120-as változat
-
blu79
addikt
válasz Ditoo0225 #1833 üzenetére
-szia, kisza25 kollégának ENERMAX LEPA AquaChanger 120 , igaz ez a kisebb változat, de szerintem ventik és pumpa közt nincs különbség ez és a 240 közt. Ö tud írni tapasztalatokat és írt is!
-
finest
addikt
Sziasztok! Meg tudnatok nekem mondani, hogy van-e olyan kompakt vizhutes, amit AMD3 gyari foglalatara fel lehet szerelni? Ugy emlekeztem, hogy a Corsair H80\100 ilyen volt, viszont ugy tunik, hogy az ujabb, H55, 80i, 90, verziokhoz mar sajat beepitokeret van.
“Don’t shoot, I’m Globish.”
-
kisza25
félisten
én megfogtam most a ventiket és egyértelműen hallom, lvl1-en csak éppen hogy, lvl2 mély zümmögés lvl3 elég zavaró a tónusa és ahogy nő a fordulta úgy vékonyodik a hang LVL5 nél legkevésbé zavaró, de egyértelműen hallani onnantól még tovább vélonyodik a hang, de egyre hangosabb is, lvl8-9-re váltva volt egy kis buborék hang is a váltást követő 1-2 másodpercben, de utána megszűnt, nem tudom, hogy én vagyok vájt fülű (amúgy az vagyok), vagy tényleg a ti pumpáitok halkak
-
bombibmw
veterán
-
blu79
addikt
válasz kisza25 #1828 üzenetére
- nekem is minden venti szabályozva van és mikor kíváncsi voltam a pumpa hangjára lenémítottam mindet(megállítottam), és akkor sem hallottam semmit. Akkor van baj ha egyértelműen hallod, vagy hogy bugyog, meg stb.
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz Zsírkrétamen #1826 üzenetére
nekem a gépben minden venti le van szabályozva, szóval azt is hallani, ha motorzaja van valamelyiknek (jelenleg még az sincsen) így a vízpumpa zümmögése a leghangosabb a gépemben, mondjuk nekem asztalon van a gép
-
Ditoo0225
aktív tag
Sziasztok
Mennyire ajánlanátok ezt a terméket ? Nagyon sok gépben látom más topikokban. A gyári ventije jó a terméknek ?
Ebben az árban (de maximum 30ig) tudtok esetleg jobbat ? Előre is köszönöm a válaszokat
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz kisza25 #1825 üzenetére
Nem véletlen írtam ezt, mert a pumpa hangját még közelről sem hallom, ha leveszem az összes ventit minimumra. Persze, biztos vannak nálam érzékenyebb fülűek, mint te, aki még azt is meghallja, én nem. De persze, átlagos esetben mondtam, hogy a vga és a többi venti úgy is elnyomná, még ha hallanám is.
-
kisza25
félisten
válasz Zsírkrétamen #1822 üzenetére
akkor ne írj ilyeneket:
így olyan 5-10 fokos javulás van, ellenben hangtalan a cucc
Igen, egyébként úgy is hangtalan volt
, mert megtévesztesz vele másokat[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Zsírkrétamen #1820 üzenetére
CPUfan2 csatin (ami 3 PINes jó esetben) tudod vezérelni, nem PWM pumpa.
Élettartamban nem mindegy, mennyin megy, de a teljesítményt befolyásolja.[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
kisza25
félisten
válasz Zsírkrétamen #1820 üzenetére
fura olvasni ezt a hangtalan dolgot én még lvl1-en is hallom a pumpát, de én mindent hallok, venti motorzaj...
-
senior tag
válasz Zsírkrétamen #1818 üzenetére
Sorry a sok hsz-ért Mindent ugyan úgy visszadugtam a helyére, ahogy volt, most meg már működik, 2900-en megy, ennél lejjebb már nem tudom állítani, de így már jó lesz. 1200-körül mennek a radin a ventik, így olyan 5-10 fokos javulás van, ellenben hangtalan a cucc Még a 2 órás szenvedés után is azt mondom, hogy megérte, illetve, első proci hűtő csere, sejtettem, hogy valami ilyesmi lesz
Igen, egyébként úgy is hangtalan volt Csak kicsit aggasztott a tény...[ Szerkesztve ]
-
blu79
addikt
válasz Zsírkrétamen #1818 üzenetére
Ez érdekes hogy nem tudod szabályozni, de legalább te is elmondtad hogy a pumpának ekkora fordulaton sics hangja
Örülök a sikernek
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz Zsírkrétamen #1817 üzenetére
Hát ez sehogy nem megy...Az összes létező és vezérelhető venti helyre betudtam, de ez nem megy lassabban. Se az asrock programban, se bioszban. Na mindegy, mert hangja nincs, csak nem szeretném a pumpa életét rövidíteni. (az alaplappal nincs baj, a többi sima ventik vezérelhetőek)
-
senior tag
-
blu79
addikt
válasz Zsírkrétamen #1814 üzenetére
Szia, én is a cpu helyére dugtam de az Asus Al Suite progijával tudom szabályozni és olyan rpm-en járatom ami nekem tetszik. Azt viszont nem tudom hogy 4200on lesz e valami baja
Az Asrock nak nincs valami szabályozó progija? Kéne hogy legyen[ Szerkesztve ]
-
eventus
veterán
válasz Zsírkrétamen #1814 üzenetére
Bárhova, csak szabályozni kéne! Nem olyan régen írták a szükséges pumpa fordulatot.
[ Szerkesztve ]
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
senior tag
A Triton pumpáját hova kell kötni? A 3 tűs cpu helyre dugtam, és így 4200rpm-el megy. Normális így?
-
KAMELOT
titán
válasz halhatatlan #1800 üzenetére
Amit néztél alphacoole nexxos az untig elég. Épített víz jobb. Bazi nagy radiátoros meg felesleges!
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
hszilard666
veterán
válasz Milka 78 #1811 üzenetére
Az lesz, hétfőn visszaviszi. Azt mondta hogy lehet hogy ezután inkább venne fullvizet Lehet hogy megtérítettem
Az szép lehetett Az a videó jutott erről eszembe amikor menet közben kiesik egy kocsi kereke
[ Szerkesztve ]
-
Milka 78
nagyúr
Pusztulat gyorsan dobjátok vissza.Nálam is volt egy vga (4850 és garis csere volt ami úgy fest mókolva volt) aminek lerepült menet közben a ventije ...volt óbégatás,hogy visszavegyék.A nagyker lesz@rta,de a bolt jó fej volt és vettek egy 4870-est nekem.
-
Dr. Gonzο
senior tag
Elállni a vásárlástól indoklás nélkül. Sok tortúrától kímélitek meg magatokat.
-
hszilard666
veterán
válasz halhatatlan #1800 üzenetére
Sokkal jobb mint a kompaktok! Srácok! Tegyétek le azokat a köveket! Nálam egy a Grózi Mester által említett rendszerhez hasonló volt 2 videókártyát és egy forrófejű procit vitt hibátlanul!
Más:
Haveromank ajánlottam a Rajintek tritont, meg is vette, ma segítettem neki összedobni, konkrétan úgy jött hogy repedt volt Nem csöpögött de faken repedt, szóval nem valami jó szerintem, mintha egy picit hangos is lenne. A lötyi ami benne van ugye nem konduktív? Nem vittük vissza gariba mondván úgy is ránk fogná a bolt hogy mi baCCtuk el. Lehet ezzel mit kezdeni vagy kuka?[ Szerkesztve ]
-
Whysperer
addikt
válasz halhatatlan #1806 üzenetére
Rendben! Viszont a Raijintek Triton ventieivel vigyázzatok.. max fordulaton hozzáért a kisujjam és 4 helyen bevelágott a húzosmig az a szar venti. Simán belevágott 4 helyen.Majdnem leskinelt
[ Szerkesztve ]
-
Whysperer
addikt
válasz halhatatlan #1804 üzenetére
Hja csak már iponon commentbe mást is írtak. hja azért kella 4 pin amúgy mert belövöm olyan 1000-re . youtubon ott 20 db-t mtuattak rá .. ott 70-es légszállítást tud és az nem hangos meg jó is..
na meg is rendelek ilyet 2-t
-
halhatatlan
aktív tag
válasz Whysperer #1803 üzenetére
olvasd a második link, utolsó hozzászólását!
sok jót írnak róla, de hangos is! a hatékonyság-ért cserébe gondolom. nekem is volt egy olyan... tényleg hangos de sokkal sokkal jobban hűt mint a többi.amúgy ott van PWM-fordulatszabályzós! gondolom akkor csak 4-pin.
[ Szerkesztve ]
-
Whysperer
addikt
válasz halhatatlan #1802 üzenetére
és ezek. hán ypinesek mert a directbe a CPU -ra szeretném és 4 pines kellene.
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thermaltake TH240 ARGB Sync Black
- EK-Quantum Kinetic FLT 360 D5 PWM D-RGB - Plexi tökéletes állapotban eladó
- Új bontatlan Alphacool Eisblock Aurora Acryl GPX-N RTX 4090 + Backplate (Referencia kàrtyákh (13429)
- ELADÓ SAPPHIRE PULSE RX 6700XT + BYKSKI BLOKK
- ASUS ROG Strix LC II 360 ARGB (90RC00F1-M0UAY0) garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest