-
GAMEPOD.hu
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bivalyos
tag
Sziasztok, valamiért eltűnt a posztom, szóval
Csicsóka alltal készített qbittorent libreelec 12 alatt másnak sem működik? Segítsetek.Üdvözlettel: bivaly
-
bivalyos
tag
Üdv, a wofvideo csak nálam nem egy vagy másnak sem? Két opció van csak belépve, kategóriák és kereső, de egyiket sem nyitja meg (libreelec nexus)
Üdvözlettel: bivaly
-
bivalyos
tag
válasz vargalex #44089 üzenetére
Libreelec 11.0.3 (nexus)
Logot meg fejtem hogyan kell, be kapcsoltam a hiba kereset, csi alt egy kodi.log filet-t amit előtte töröltem, újra indítottam, majd csak a netmozi adddont indítottam, de a log baromi sok infot tartalmaz, nem tudom mi kell pontosan belőle, nekem kínai az egész, mailbe el tudom küldeni a log filet.Up Dropboxba feltöltöttem az egész logot.
[link][ Szerkesztve ]
-
bivalyos
tag
Üdv, netmozi addon, Ázsia expressz 4/3 rész egyik linken se lehet le játszani, mi lehet a baj?
-
bivalyos
tag
A netmozi addonba nem tudná valaki be építeni az ajánló részt? Web oldalon van, és ott vannak a premierek, külön kategória erre nincs sajnos addonba.
-
bivalyos
tag
Tudna valaki segíteni miért ennyire lassú a wofvideo addon? Időnként már nem lehet ki várni hogy el indítson bármit, több percig csak tölt. Nexus, rpi.
-
bivalyos
tag
A wofvideo addonnal van valami baj? Baromi lassú, néha be sem tölt semmit, az oldal jó, többi addon is hibátlan. (LibreELEC nexus, rpi)
-
bivalyos
tag
válasz ®abstract® #41873 üzenetére
Ha nem állítasz be torrent klienst is ezek vannak.. Maradjunk a témánál, addon kérés.
-
bivalyos
tag
adott ez az eminence skin, nagyon tetszik a testre szabhatósága, így van beállítva, addon "ikonok" és már tölti is be, 1 bajom van vele, nem tudok rá jönni, hogy az első képen amikor egy addonba nézelődök, hogyan tudom be állítani, hogy legyenek borító képek?
Megtalaltam, pedig 1 hete kéresem[ Szerkesztve ]
-
bivalyos
tag
-
bivalyos
tag
válasz ®abstract® #41827 üzenetére
Elementumba valóban van, viszonylag működik is, de a menü rendszer az nagyon nem oké, régebben ami volt addon az ilyen böngészős volt, itt címre kell inkább keresni, ez nem tetszik.
-
bivalyos
tag
Ncore addon volt régen, tud róla valaki valamit? Lehetne használni? Már repoban sem találom (rpi nexus)
Örülnék ha lehetne.[ Szerkesztve ]
-
bivalyos
tag
válasz ®abstract® #41765 üzenetére
Pontos leiras lenne? Valami nálam nem oké, nem megy, és nem tudom mit rontok el, step by step?
-
bivalyos
tag
válasz fatalista22 #41757 üzenetére
Most már én elvesztem az onlinestream addon körül, szóval van ez az új opció benne hogy integrálná a beállításokat iptv Simple cilentbe, iptv Manager addonnal, ezeket telepítettem is, automatikus konfigra rá nyomtam, de igy sem rakja be iptv Simple cilentbe, ez még jelenleg nem megy vagy én vagyok béna? (mátrix és nexuson sem működik)
-
bivalyos
tag
Sziasztok, számomra nagy probléma, Rpi4 libreelec, transmission kliens, nexus, frissítettem, de ez nem működik számomra fontos, van megoldás vagy vissza kell aljak mátrix-ra?
-
bivalyos
tag
válasz vargalex #41153 üzenetére
Ne haragudj, de ez nekem most telejsen kínai volt, A ResolveURL az egy addon? (mert nem találom) konkrétan most a nezmozi addonba a Micimackó (2011) tűnt fel jobban mert egyik linket se viszi, volt már ilyen szinte minden addonon belül de nem foglalkoztam vele, mert mindig volt másik link ami ment
-
bivalyos
tag
Sziasztok, már. Régóta tapasztalom minden addonnal, az nálam hiba vagy a linkek hiába amikor azt a hiba üzenetet kapom hogy URL feloldása sikertelen? (rpi mátrix)
-
bivalyos
tag
sorry megvan keresővel
[ Szerkesztve ]
-
bivalyos
tag
Sziasztok, olvasgatok de igazán talom, létezik pcre (Windows-os) kodi ami önálló rendszerként telepíthető? (nem Windows alól, programot tudom hogy van windows alá)
-
bivalyos
tag
Sziasztok, libreelec, 19.4 mátrix, a gondom az rtlmost, el indítok egy műsort, ki írja hogy telepíteni kell a Widevine függőséget, na de rá nyomok, és egyből hiba van, semmi nem történik, próbáltam újra rakni az rtlmost addont, és frissítettem is az inputhelpert is.
-
bivalyos
tag
Üdv, újabb hibát véltem felfedezni, TV2 play séfek sefet szerettem volna nézni, de a hang brutal el van csúszva, bármilyen be állításnál, más műsort nem teszteltem, kép is néhol akadozik elejétől kezdve. Csak a tv2play addon al tapasztalok ilyet.
-
bivalyos
tag
Sziasztok, 2 napja nem működik a kereső nekem a wofvideo és netmoziban sem, nem tudom miért, kodi mátrix alatt csak, tudnátok segíteni?
-
bivalyos
tag
Üdv, az onlinefilmek addon másnál se működik mátrix alatt? Jó ideje nem megy nálam, azt hittem átmeneti hiba.
-
bivalyos
tag
Sziasztok, valaki tudna mátrix alá készíteni egy addont?
[link] konkrétan ez érdekelne. Ezer köszönet aki tud rá időt áldozni.
-
bivalyos
tag
Üdv, egy hibát véltem felfedezni, netmozi és wofvideo mátrix alatt, ha keresek a fel ajánlott listából választom ki a keresett szöveget amit elkezdek gépelni, de nem írom végig, akkor egyből újraindúl a kodi, ha végig írom és okézom akkor keres szépen.
Másnál is?Üdvözlettel: bivaly
-
bivalyos
tag
Sziasztok, kellene egy kis segítség kicsit libreelec is, szóval adott egy Rpi4 argon m2 házban ssd el, de a ház hdmi kimeneten csak az egyiken ad képet, és így pont nincs cec funkció sajnos, van esetleg megoldás? Vagy a kuckó lehet hibás?
Aki így használja keressen meg pmben legyen szíves.Üdvözlettel: bivaly
-
bivalyos
tag
Sziasztok, utol ért a mátrix most éjszaka, önkéntesen, kerekmese addont lehetne mátrix kompatibilisra csinálni? Meg még egyenlőre a transmission hiányzik, de keresgélek, arra már biztos van megoldás.
-
bivalyos
tag
Üdv, régen olvastam már a topikot, keresem lenne, az alábbi oldalhoz tudna valaki kiegészítőt csinálni? Elég sok mese van fent, kisfiamnak. jobbmintatv.hu
-
bivalyos
tag
Sziasztok, nem vagyok nagy profi de szeretném ha rpi4 ssd-ről usb keresztűl bootoljon a libreelec, van valakinek egy érhető magyar leírás hogyan tudom ezt kivitelezni?
-
bivalyos
tag
Ki milyen torrentet használ kodi alatt aminek van mobil és windowsos kliens is?
Nekem jelenleg transmission van, de nem vagyok vele még elégedve, mert 10mb-nal gyorsabban nem tud tölteni, és 1 mp-én elindul és megáll a letoltes, nem folyamatos.
Csak helyi hálón használom.[ Szerkesztve ]
-
bivalyos
tag
Üdv, volt msr vele gondom, de nem találom, huncoretv, ha jól emlékszem 2 addon volt egy sima és egy utorrentes, nekem a sima kellene, mert nem akarok külső torrent kliens, a rpi fut kodival, transmission-al, és szeretnék kvázi online nézni tartalmakat ncoreról, de a kis felé huncoretv.utorrent nem megy nálam, be jelentkezik tartalmakra keres, de nem játszik le, persze nincs is utorrent kliens sehol, nem is szeretnék. Próbáltam a transmission ip címet megadni porttal, de így sem megy.
-
bivalyos
tag
Miért lehet az, ha le töltök egy filmet HD vagy 4K bán és pl 7. 1 vagy DDP5.1.Atmos és engedélyezve van a hang továbbítás és csak zúgó hang van, ha kikapcsolom hang továbbítás lesz ugyan hang de beszéd hangot alig hallani, 3.1 hangprojektorom van ami tud dolby-t is, hang továbbítássál engedéjezve van minden, és csatorna szám is be állítva, de bármit állítok nem lesz jó :/
-
bivalyos
tag
Sziasztok, valaki tudna csinálni egy addont a videakid.hu oldalhoz?
+https://mese.tv/[ Szerkesztve ]
-
bivalyos
tag
Sziasztok, megoldható az libreelec kodi+hdmi össze köttetésnél, hogy egy mp3 lejátszásakor valahogy kikaocsoljam a tv kijelzőjét? Létezik ilyen addon amit ha megnyitok lekapcsolja, és pl bármilyen gomb nyomásra vissza kapcsol?
A terv hangoskönyv, mese hallgatás. Persze sötétben[ Szerkesztve ]
-
bivalyos
tag
van egy küzdésem, kamera képét szeretném rögziteni hálózaton,első probálkozás,hogy router usb, hálózati hely és erre rögzitsen,na ez nem megy, következő hogy adott az rpi, kodi,létezik e addon hozzá ami kodi alatt futatt egy ans szervert is? amit kamerába már fel tudnék venni?
-
bivalyos
tag
Sziasztok, olyat szeretnék csinálni, hogy telepítés egy kamerát a bejárati ajtó figyelő, (hikvision) ami wifi hálózatra kapcsolódik, és ezt el szeretném érni kodi alól valahogyan, azaz hogy ki tudjak tekinteni egy addonon keresztül, amit ha megnyitok egyből a kamera képet hozzá be, pl rtsp streamet vagy onvif
Létezik ilyen?
Rögzíteni se kell, az megy saját SD kártyára, csak elő képet nézni.[ Szerkesztve ]
-
-
bivalyos
tag
Sziasztok, rpi és kodi mellé valaki használ hdmi cec adaptert? Tudna ajánlani?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest