Új hozzászólás Aktív témák
-
Hegyirabló
veterán
válasz Raysen623 #5895 üzenetére
Naná! Még két hónapra biztosan elő is fizetek rá.
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
Raysen623
addikt
Istenem de jó olvasni, hogy még mindig játszanak ezzel a remek játékkal! Steam szerint 185,4 órám van benne, de valójában jóval több, mert korábban gyári launcher alól futtattam a programot.
Ezt meg csak úgy itt hagyom érdekességként, remélem másnak is van legalább ennyi vagy több[ Szerkesztve ]
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
Hegyirabló
veterán
Mindig jönnek fel a hülye lila számok, conquest pontok, tehát tényleg mindenért kapok. Szóval ezek szerint van.
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
Plata
félisten
válasz Hegyirabló #5892 üzenetére
Van guild-od?
Ha van guild-od akkor úgyis mindenért kapni fogsz conguest pontot.
Sőt season pontot is kapsz ha elérsz 200 ezer conquest pontot egy héten,de naponta is ha napi 25 ezret talán. -
Hegyirabló
veterán
De király! Holnap nyomok egy guild mókát.
-
Plata
félisten
válasz Hegyirabló #5890 üzenetére
Ha guild-ban vagy a guild heti mókája a guild invasion,három féle célpont lehet attól függően hogy mennyi aktív tag van.
A kicsi célpont ötszáz ezer conquest pont.
Ezt én egyedül megszoktam csinálni.
A guild-ok egymással versenyeznek.Aki a héten a legtöbb pontot szerzi azé lesz a bolygó egy ideig.Ha elmész egy bolygóra ki is írja melyik guild területe az.
Conquest pontot minden vacakért kapsz,100 ezer conquest pontért jutalom jár.Ha a guild-od eléri a heti szükséges pontot és te elérted a 100 ezer pontot a héten jutalmat kapsz. -
Hegyirabló
veterán
Most nagyon élvezem megint a játékot, lassan kezdenek is tisztulni a dolgok, de azért elég bonyolult. Mi a conquest? Mi a guild invasion?
-
Plata
félisten
válasz Hegyirabló #5886 üzenetére
A karakterednek van bankfiókja.
Több is.
Character bank,legacy bank,guild bank K&H bank.
Na jó utcsó poén. -
Hegyirabló
veterán
A mit??? Kereskedelmit, vagy jegybankot?
-
Plata
félisten
válasz Hegyirabló #5883 üzenetére
Értem.
Én eddig csak a bankot tudtam bővíteni. -
Hegyirabló
veterán
Tényleg csak kíváncsiságból kérdeztem.
-
Hegyirabló
veterán
A hátizsák, vagy invertory, ha úgy jobban tetszik, helykapacitása szűkös. Szerintem legalább kétszer vettem már bővítést hozzá, de egyre drágább. Több, mint 300 ezer kreditet költöttem csak erre.
-
Plata
félisten
válasz Hegyirabló #5881 üzenetére
Pénzt a hátizsákra?
Ezt nem teljesen értem. -
Hegyirabló
veterán
Köszönöm, meglett! Elhagytak a küldetés végén, de gombnyomásra visszatérnek.
Szeretem én a droidkát, de szerintem ő haragszik rám, az ilyenek miatt:
Egyébként iszonyat pénzeket költök arra a rohadt hátizsákra, és még így is alig van helyem. Meg kezd egy kicsit könnyű lenni a játék, most Nar Shaddára érkeztem, ott is mindenki jóval alacsonyabb színtű, mint én.
-
Plata
félisten
válasz Hegyirabló #5874 üzenetére
-
Plata
félisten
válasz Hegyirabló #5876 üzenetére
-
Plata
félisten
válasz Hegyirabló #5876 üzenetére
Nem hiszem.Én még nem jártam így.
Nyomd meg az N betűt.
Ott lesz a társak listája.
De ha megnyomod a B-t ott a craft és az elérhető társak listája.
Mint látod nálam dolgoznak,holnap új hét,talán lesz craftos season küldi,akkor el adhatom a craftolt vackaimat akár tízszeres áron is.
War supplies-t jól lehet eladni,kivéve az invasion-t,azt sosem adom el,de a hozzávalót igen.
Szeretnék egy kis lóvét keresni,mert vágyom valamire ami iszonyú drága,még a fele sincs meg az árának,de dolgozom az ügyön és várok egy jó craftos hétre,addig nem is adok el semmit. -
L3zl13
nagyúr
válasz Hegyirabló #5862 üzenetére
Gold farmerek árulnak itemeket pénzért, de azok inkább cartel coinos cuccok.
Végülis, talán a credit nevezhető farmolható cuccnak. De mint Plata írta, elvileg tiltott.
[ Szerkesztve ]
Aki hülye, haljon meg!
-
Hegyirabló
veterán
Az nekem fakó, nem tudom benyomni. Lehet megbántottam Nyomit, hogy folyton piszkáltam?
-
Plata
félisten
válasz Hegyirabló #5874 üzenetére
A társak ott vannak a companion menüben.
Ott kell lenniük,onnan tudod visszahívni ha valamiért lelép. -
Hegyirabló
veterán
Társak... Most még az a kettő is eltűnt, akik eddig voltak. Nyomi, az asztroszer és a spiné. Ott vannak a hajón?
Néha nehezen tudom követni a játékot, pedig nem vagyok egy kretén, de talán kicsit túl van bonyolítva. Lehet, hogy fel sem vettem még craft skilleket. Legacy, Conquest, Flashpoint, Warzone, stb, nehéz követni.
-
Plata
félisten
Plusz ha járod a bolygókat minden gezemicét szedj fel.
Érdekesség de nagyobb szintű cuccot is be tudsz gyűjteni mint amennyi a szinted.
Ha elmész random Flashpointra a játék 80-asra szintez,minden amit FP-ben szedsz össze 80-as szintű craft alapanyag lesz.vagyis mk11. -
Plata
félisten
válasz Hegyirabló #5871 üzenetére
Húzd a craft skilleket.
Nem tudom milyen craft skilleket vettél fel,de húzd őket.
Mivel sub vagy így egyszerre akár 8 társat is elküldhetsz a búsba hogy begyűjtsön ezt vagy azt.Gyártani megy egyszerre 8x5 itemet tudsz.Nyolc társsal öt-öt cuccost.
De a nyolc társ csak 70-es szinttől van,20-as szinten 2 társ mehet,30-ason 3,40-esen 4,50-esen 5,60-ason 6,azt hiszem 65-től 7.
De nem néztem utána,csak úgy rémlik így volt kari húzás közben.[ Szerkesztve ]
-
-
Plata
félisten
válasz Hegyirabló #5869 üzenetére
Mert még kicsi vagy.
-
Hegyirabló
veterán
Mondjuk nekem előfizetőként sem dől a pénz. Valamit rosszul csinálok. Loot sem túl komoly.
-
Plata
félisten
válasz Gabson730 #5866 üzenetére
Ingyenesen tolható az alapjáték,rengeteg szívatással.
Gyakorlatilag előfizetve lesz a játék teljes,a F2P egy demó változat kb.
Ezerféle megkötés és szívatás van F2P-nek.
Azt hiszem F2P max pénze 250 ezer lehet,de egy jobb unlock 1 misi,a házak két misinél kezdődnek.
Gyakorlatilag játszhatsz a játékkal és sok helyre eljuthatsz,de az újabb kiegek helyszineire nem érdemes elmenni,mert az űrkikötőben le csap az első szúnyog. -
Hegyirabló
veterán
válasz Gabson730 #5866 üzenetére
Röviden: ingyenesen is játszhatod, csak akkor kicsit gagyi.
-
Gabson730
tag
Hali!
ingyenes ez egyáltalán ez a game , mert steamen a free to play-ek közt volt , de azt írta a Subscriptionnál hogy 13 euro/ 30 days ??
Ez mit jelent?Köszi
-
Plata
félisten
válasz Hegyirabló #5864 üzenetére
Hát az nem sok,szerintem többet is lehet ha értékes skin-t szerzel,de nem értek hozzá.
Azt tudom hogy MMO-ban volt olyan magyar játékos aki többszáz dollárért adott el hajókat.Amit a játékbeli lock boxból nyitott,valami honlapon meghirdette fizették oda adta. -
Hegyirabló
veterán
Counter Strikenál olvastam, hogy valaki ezzel 10-20 eurót (meg biztos van, aki sokkal többet is) összeszed egy hónap alatt. Bár az már esport játék, ha jól sejtem.
-
Plata
félisten
válasz Hegyirabló #5862 üzenetére
Nem.
Csak ingame pézért szerintem.
Bár tudja a fene.
Lehet hogy van erre valami honlap ahol az egy milliárd feletti ritkaságokat el lehet adni valódi pénzért,csak az ugye nem túl legális.
Másik MMO-ban tudom hogy van ilyen,én ott sem csináltam,csak volt flotta társ aki ezzel foglalkozott. -
Hegyirabló
veterán
Van olyan loot a játékban, amit valós pénzért lehet eladni?
-
Plata
félisten
Hát annyira nem emlékszem.
Az rémlik hogy küldizés közben figyelni kellett az agybajosokra is.,lehet régen pvp szerveren játszottam?
Egyébként tatuinon a pvp terület is pang.Nem mintha izgatna a pvp,csak a szezon küldiben ott kellett valami szarságot keresgélni,paráztam hogy majd lesznek,de pangott az ürességtől.Pár eltévedt ócskás próbált rám tukmálni valami lopott verdát csak. -
Plata
félisten
válasz Hegyirabló #5857 üzenetére
Nem megy hideg helyre.
-
Hegyirabló
veterán
-
L3zl13
nagyúr
-
Plata
félisten
Fene egye meg hogy nem írja,mikor napközben néztem akkor 58 bors volt,22 főzés és 18 kaja osztás,erre este mikor újra néztem már csak 24 bors volt meg tizenvalamennyi főzés és 19 kaja osztás.
Kevesebb mint előtte.
Pedig nyolc karival megcsináltam a nehéz kaja osztást,nehéz főzést és a sima főzést.[ Szerkesztve ]
-
L3zl13
nagyúr
Számolja több különböző karival, én is így fejeztem be.
A borsot pedig én úgy csináltam, hogy az egyszerűbb főzés közben, ahol a végén nem nevezi meg a fűszereket, hanem csak 3 tetszőleges fűszert kell használni, én mindig 3 borsot raktam rá.
Ha nem a fentebb leírt módszerrel nézted meg korábban, akkor lehet, hogy nem a saját számaid láttad, hanem az övét. Legalábbis, ha én csak simán a valaki más által a chatbe linkelt acsira klikkeltem akkor nem jó adatokat láttam.
Aki hülye, haljon meg!
-
Plata
félisten
Köszi,ez jó ötlet.
Szent anyám,1980 ember?
Én már 19-nél untam volna.
Nekem ez a bors nincs meg azt hiszem.
Ma valaki be linkelte öcsijét csetbe,csak karit kellett váltanom.
Úgy láttam bors a gubanc,csak nem tudom borsot mikor kell,amikor kéri,vagy bármikor nyomhatom?Vagy ha nem kéri nem is számolja?
Hogy a ragyába tudtátok ki várni az 1980 embert?
Nekem STO-ban két év alatt nem jött össze az 1000 melee kill.
Mert lusta vagyok és baromi nagy diszruptor ágyúval rohangálok.
Vagy ferengi energia korbáccsal.[ Szerkesztve ]
-
L3zl13
nagyúr
Én azt csináltam, hogy randomba klikkelgettem az embereken a helyszínen és inspect achievement. Ha megvan neki az achievement, akkor te linkeled be onnan az ő achievmentjét valamelyik csatira és akkor azt megnézve látod a saját státuszod.
Általában 3-4 próbálkozásból találtam olyat akinek megvan az acsi.
A hard mode cantina rush-ból elég fárasztó volt összeszedni a szükséges mennyiséget.Ha már achievementek: CZ-192-n van egy Biohazard nevű achievement. 1980 playert kell megolnöd a bolygón. A héten valamlyik nap megcsináltuk, de nagyon untam már a végén...
Aki hülye, haljon meg!
-
Plata
félisten
Nem tudom hogy kész van-e valakinek a What Did You Put in This?! titkos achievment,de ha kész van akkor tudna nekem segíteni benne?
Mivel nem írja hol járok benne,kellene valaki akinek kész van és be linkelné az övét nekem,akkor nekem is kiírná hogy hol járok. -
Plata
félisten
válasz Hegyirabló #5846 üzenetére
Majd a következő bolygókon ha csinálod mellék küldiket,találkozhatsz régi ismerősökkel.
KOTOR szereplőkkel,így vagy úgy,vagy KOTOR utalásokkal.Ugyanazokra a bolygókra is ellátogathatsz,de alaposan megváltoztak.
Bár egy kér régi helyet megtalálhatsz.Bár lehet benőtte a rozsda és marhára poros. -
Hegyirabló
veterán
Meg van a hajó. Kíváncsi vagyok rá, Nyomi ott van-e a fedélzetén. Coruscant is készen van nagyjából.
-
Hegyirabló
veterán
Covidos még én sem voltam soha. Most azt hittem, de úgy tűnik ez is csak influenza.
-
Plata
félisten
válasz Hegyirabló #5843 üzenetére
Nekem sem volt még pozitív.
De nem voltam sűrűn beteg.
Na jó amikor tiszta vizesen be mentem a 3 fokos hűtőházba akkor megfáztam.
De az nem covid volt hanem nátha meg nagy adag hülyeség.
Egyszer meg nem akartak be engedni egy helyre mert túl alacsony volt a testhőmérsékletem. -
Hegyirabló
veterán
Hát nem kellemes! Tényleg, meg is nézem, hogy azóta nem vált-e pozitívvá.
Nem. [ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz Hegyirabló #5841 üzenetére
Hű ha nekem még egyszer valaki az orromba meri tesztelni a covid-ot annak tuti feldugok egy seprűt oda ahova nem süt a nap.
-
Hegyirabló
veterán
Jól néznek ki! De ma megint nem tudtam játszani, megint szenvedek az influenzától. Legalább nem COVID, az negatív lett.
-
Plata
félisten
válasz Hegyirabló #5838 üzenetére
-
Plata
félisten
válasz Hegyirabló #5838 üzenetére
Datacronok nem küldik közben vannak elrejtve,hanem trükkös helyekre,például hegytető,háztető,satubbi.Eszement helyeken.Ha látsz valahol egy világító szines valamit,az az.
-
Hegyirabló
veterán
Jaj, ezt a főzőcskét sokan emlegetik, egyre kíváncsibb vagyok én is rá!
#5837 L3zl13
Akkor ezek szerint nem takarítottam ki teljesen a Tythont, pedig úgy tűnt, hogy ott már készen vagyok mindennel.
-
L3zl13
nagyúr
válasz Hegyirabló #5833 üzenetére
Elég sok datacron van elszórva a bolygókon. Tythonon azt hiszem 3. Abból az egyik ad shardot, a másik kettő buffot.
A buff amit a datacronok adnak nem olyan sok, hogy mindenképpen szükséges lenne. Ha szereted a platformozást akkor poén összegyűjteni őket. A shardok pedig tényleg haszontalanok már. Az egyik újabb karakteremmel összeraktam egy mátrix kockát pár hónapja, de annyira gyenge volt az adott szinten elérhető artifactokhoz képest, hogy sosem használtam.Aki hülye, haljon meg!
-
Plata
félisten
válasz Hegyirabló #5835 üzenetére
-
Hegyirabló
veterán
Köszi! Azt hiszem igen. Kicsit sok küldetést vettem fel egyszerre, néha nem tudom már követni.
-
Plata
félisten
válasz Hegyirabló #5833 üzenetére
A Legacy fülön van datachron panel ott nézd meg.
Remélem Lagacy-t már csináltál,sok dolog ugyanis legacy jutalmat ad.Nem tudom utólag megadja-e. -
Hegyirabló
veterán
Kettőt találtam már, egyet még a Tythonon egyet pedig itt, a Coruscanton. Szóval erre a helyre akkor visszajöhetek, ha találtam még színes kockákat?
-
L3zl13
nagyúr
válasz Hegyirabló #5831 üzenetére
Nem tudom találtál-e már datacronokat. Legtöbbjük permanensen megnöveli az egyik tulajdonságodat egy kicsivel, de némelyikből egy piros, sárga, kék vagy zöld mátrix szilánkot (shard) kapsz.
Ezeket tudnád ezen a helyen összekombinálni egy mátrix datacronná ami artifact típusú felszerelésként működik.
A játék indulásakor ez volt a legjobb megszerezhető artifact, így mindenki igyekezett összegyűjteni a szükséges szilánkokat. Mostanra teljesen haszontalanná vált sajnos.[ Szerkesztve ]
Aki hülye, haljon meg!
-
Hegyirabló
veterán
Van egy kocka középen, négy oszlop meg egy kapcsoló. Az oszlopokat színekre kell beállítani, a kockát meg input/output. Igazából nem is rémlik, hogy ez melyik küldetés, nincs is jel ott a térképen.
-
Plata
félisten
válasz Hegyirabló #5826 üzenetére
Jedi templomos puze nem rémlik.
-
Hegyirabló
veterán
Szeretem az ilyen borús napokat, mint a mai, mert így lehet otthon ülni, és sokat játszani The Old Republickal!
Ezt a Tarnis nevű torzszülöttet elég könnyen legyőztem. Igazából a kis sith pribékek nehezebb ellenfelek.
Viszont most találtam egy púzlét a Jedi Templomban, azokat meg utálom.
-
Hegyirabló
veterán
Félreértettél, de lehet, hogy én Téged. Azt hittem azt írod, hogy csinálsz nekem egy kardot. Te vagy a galaktikus Rothschild Bácsi. Megsegíted a nélkülöző jedit.
-
Plata
félisten
válasz Hegyirabló #5821 üzenetére
Akkor válaszd az Artificfe skillt.
Ahhoz kell archeology és treasure hunting.
Fénykardot tudsz készíteni,fénykardba való kristályokat,dye modulokat,fénykardba hilt modot,na és offhand cucccost.[ Szerkesztve ]
-
Hegyirabló
veterán
-
Plata
félisten
válasz Hegyirabló #5819 üzenetére
Hát azt szokta dobni a játék.
Custom kardot tudok készíteni,de abban nincs mod,venni kell bele vagy flottán vagy valamelyik bolygón. -
Hegyirabló
veterán
Kellene csinálnom egy új fénykardot. A mostani kezd egy kicsit elavult lenni. Csak nem tudom, hogyan kell.
-
Plata
félisten
válasz Geresics #5817 üzenetére
Az én sorcimnak csupán az volt a célja hogy végre találjon egy kávézót ahol van ír kávé és iható is,másik hogy találjon valakit akit végre megverhet holo sakkban,harmadik hogy találjon egy átkozott medence árust tatuinon a tatuini házába.
Ha tatuinon fejvesztve menekülö jawa-kat látsz akkor azért menekülnek mert a sorcim az agyukra megy.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz Hegyirabló #5813 üzenetére
Mit mondjak én is.
Be fejeztem Eternal Throne kieget.A császárnak szétrúgtam a hátsóját .Mától új uralkodó uralkodik a galaxis felett. [ Szerkesztve ]
-
Hegyirabló
veterán
Bírom ezt a játékot.
-
Plata
félisten
Egyébként azt hiszem tévedtem.
Újra nekifutottam a jedi knight-nak,kezdtem egy új karit.
Nem akartam meglévőt folytatni mert az újkari jobb,mivel újra tanulhatom a dolgokat az elejéről.Most lettem vele 25 és eddig tetszik,most másképp skilleztem szerintem és így jobb.
Poénból megint rosszkinézetű karit kezdtem.
De valójában jó.
Már egy mandalorian raiders-t is megjártam vele. -
Plata
félisten
Na ezt kapd ki,most újra megpróbáltam promó kódot be váltani.
A 19-es kódodat sikerült és a LotSGallore kódot.
Kb két éve nem engedett kódot beváltani mert az accom invalid vagy mi a fukszia.
De a röhej az hogy a Code redemption részben ottvan az eddig beváltott kódok,szerintük eddig két kódot váltottam be,egyet 2013-ban és egyet 2015-ben.
Minden éves cantina és promó kódot beváltottam kb 2020-ig,de szerintük nem.
A játékban meg ott vár minden karakter generálásnál vagy 30 láda promós cucc.
Ezek tényleg nagyon hülyék. -
Hegyirabló
veterán
"A kód régebbi, de érvényes." - Piett kapitány
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz Hegyirabló #5806 üzenetére
Jah a Training the force?
A küldetésben ki lehet próbálni mindegyik kasztot.De csak pár képességet látsz majd belőlük.
érdemes megnézni pár videót a kasztokról,ha van ilyen,de ne felejtsd el,minden kasztnak több combat style van,még a jedi knight - sentinelnek is van három féle. -
Hegyirabló
veterán
Ezért nem szabad kalózkodni. A kalózkodás rossz.
A train vagy micsoda dolgot is fel kellene vennem. Azt is ki kell találnom, hogy mi legyen az.
-
Plata
félisten
válasz Hegyirabló #5802 üzenetére
Jut eszembe.
Ha kőkemény RPG-t szeretnél,talán próbáld ki az ESO-t.
Vagyis Elder Scrolls Online-t.
Hasonlít az SW ToR-ra kicsit,lehet abban is házad,bár ott perkálni kell érte valódi pénzzel,eszement sok DLC és kieg van hozzá.
De minden kieghez tartozik minimum 100 óra sztori.Amit egyedül lehet tolni.
Nekem is megvan a játék meg egy két kieg és pár dlc.Főleg tolvajos dlc-k,mert tolvaj karim volt.Most is van csak inaktív,a játék F2p is játszható,viszont előfizető megkap minden tartalmat.
Félig steam félig bethesda accom van.
Van amit itt vettem meg hozzá van amit ott.
Steamről indul mert ott regeltem accot.Én főleg rpg-be toltam,elég jól felhúztam a tolvaj skillem,zsebeltem,be törtem házakba,csináltam heist-eket.Toltam a tolvaj céhet.Játékom nagy része lopakodásból és rablásból állt.
184.2 órát játszottam vele steam szerint.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
Traning the force küldivel meg tudod nézni nagyjából milyen is a többi kaszt.
Mivel előfizető vagy már kipróbálhatod.
De bölcsen válassz. -
Plata
félisten
válasz Hegyirabló #5802 üzenetére
Hát mmo-kban általában hasonló.
WoW-ban általában temetőben éledsz és onnan futsz vissza a hulládhoz,ami nem mindig jó.
MMO-ban nem lehet végleg meghalni,na jó igen.De az másik játék.
Egyébként a karaktered azt hiszem Jedi knight és azon belül is sentinel,sentinel-nek háromféle harci stílus van.Minden kasztnak van két advanced kaszt,mind a két advanced kasztnak 2-2 különböző harci stílus és egy ötödik ami közös,vagyis mindkét advanced kaszt tudja.
De mivel előfizető vagy,tudsz kitanulni egy más féle kaszt-ot is.
Jedi consular - sith inquisitor kb ugyanaz,a sztori teljesen más a képességek hasonlók,csak az egyik villámokat szór és mindenféle rosszaságot addig a másik képes hozzádvágni a gellérthegyet.
Sith warrior - jedi knight megint egy forma,csak a sith warri csúnya rossz arc és abból meríti a képeségeit hogy eldurran a pipától az agya.
Jedi consular - sith inquisitor képes gyógyító karakter is lenni,tank is és dps is.
Jedi knight - sith warri dps és tank is tud lenni.
A knight és warri közelharcos főleg és a kardjával veri az ütemet,meg az ellen búráját.
A consular és inquisitor veszett messziről hozzád vágja a fél várost vagy olyan villámokat vág hozzád messziről mint a huzat.Plusz tudnak láthatatlanok is lenni.
Most csinálom sith assasin-al az eternal sztorit,már a végén járok,a harcok háromnegyedét skippeltem,mert egyszerüen elsunnyogtam az ellenség közt.Aztána hátuk mögül ilyet mutogattam.
Sith assasin a sith inqistor harcias advanced kasztja,a másik a sorceress.Az nem tud láthatatlanná válni,de ha a környéken van jobb ha van nálad villám hárító.Jah a respawnról és a halálról egy érdekes dolog.
Egykoron mikor nagyon hiányzott a WoW és mindenféle MMO-t kipróbáltam játszottam az EVE online-al.Egész jól ment,imádtam bányászkodni,napi 6-8 órát elbányászkodtam.
Aztán mikor már egész jól ment megvettem az álmaim bányászhajóját,ráment a vagyonom.
Iszonyúan örültem neki,úgy ki akartam próbálni hogy el felejtettem biztosítást venni rá.Lényeg a lényeg,rá fáztam megöltek a kalózok,EVE online-ban ha meghalsz bukod azt ami nálad volt,kapsz egy üres zsebű klónt akinek nincs semmije.Így lett vége az EVE pályafutásomnak.Egy hüyleség miatt elvesztettem mindent.
Hát ezt nem szeretném Sw ToR-ban.[ Szerkesztve ]
-
Hegyirabló
veterán
Nekem a legfurább a respawn. Azt én nem érzem RPG-snek, az inkább hack 'n' slashre jellemző.
-
Plata
félisten
válasz Hegyirabló #5798 üzenetére
Még valami,az hogy repetitív eléggé szubjektív dolog.
Mindenkinek más a repetitív,van akinek ugyanaz a Flashpoint kétszer már repetitív,nekem a negyedik hammer egymás után csak vicces.
Szerintem mindenkinek más az ingerküszöbe.
Ha az Sw ToR repetitív akkor még nem játszottak a Star Trek Online-al.
Na az repetetív,de nem izgat,az hogy több ezerszer voltam már borg TFO-n,nem túlzás.
Mert a másfél éves orion recruit eventes karimnak is megvannak azok az öcsik ami 1000 darab borg TFO-k után járnak.Sőt a nemezis of unimatrix is.Vagy mi a ragya.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Apple notebookok
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Tesla topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest