-
GAMEPOD.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz Nordik #245250 üzenetére
A trekking kicsit lényeg, többet számít a testtömeged, külső típusa / szélessége, bringa tömege, stb. Kalkulátor. Nekem 62 kg-ra 2,5 bart javasolt, és bevált.
[ Szerkesztve ]
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
Kiskopika
senior tag
-
Ringman
nagyúr
válasz Nordik #244525 üzenetére
első + hátsó lámpát mindenképp, én csengőt is rakok a biciklire.
ha kirándulni mentek, akkor a kulacs + kulacstartó az hasznos, minipumpa, tartalék belső + gumileszedő is javasolt.sárga dekás az jó. a minipumpa-tartókonzol általában a kulacstartó alá helyezhető, a gumi+gumileszedő az elfér egy kis nyeregtáskában. egy normális multitool is elfér ezek mellé.Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
addikt
válasz Nordik #244434 üzenetére
Dekás bringáknál a legjobb, hogy még rá is tudsz ülni (de mondjuk más bringát sem vennék anélkül). Az ajánlás nem mindig állja meg a helyét. Ha két méret közt vagy, azt szokták javasolni - úgy tudom - hogy inkább a kisebbet válassza az ember.
[ Szerkesztve ]
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
-
sebgutkopf
őstag
válasz Nordik #244382 üzenetére
Megerősítéem, hogy rendszersen szállítok 2 bringát sedan-ban, akár analóg, akár 2 db enduro ebike-ot is. Az előttem szólókat csak annyival egészíteném ki:
az első keréken kívül szedd le a padálokat is a bringákról (azok az igazán vesélyesek) és úgy tegyél közéjük egy tv dobozt vagy hasonló méretű kartont, takarót, szivacsot stb... hogy ne verjék össze egymást és persze a csomi átbújtatós részén is elférjenek egymástól.