Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz K Norbi #91420 üzenetére
Shimano nem ajánlja az összekötő csapot másodszorra felhasználni,ellenben azt szokták csinálni,hogy egyik sima szemet kitolják,de nem teljesen,Tehát a szem külső oldalán ne menjen át,aztán visszatolják ugyanazt a szemet.Én ezt kizárólag szükségmegoldásnak tartom,nem kerül olyan sokba 1-2 + csapszeg az ilyen esetekre.
Rég volt HG 71-esem,már elfelejtettem,hogy mind2 oldala írott. (Fölötte már forgásirányuk van a láncoknak). Ebben az esetben kívülről told be a szemet,hisz ha mind1 akkor úgy a könnyebb.Amúgy kolléga helyesen mondja,azok a bontható szemek teljesen biztonságosak,még akkor is ha pl. én azt tapasztaltam hamarabb elkopnak a másikoknál,vagyis a nyúlásmérő ott esik be a leghamarabb."Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
-=RelakS=-
veterán
Több félét használok, az egyszer használatosat is többször újrahasználtam, nem volt ilyen gondom.
Amúgy meg viszel 1-2 tartalék patentet, probléma megoldva.
A Shimano patenthez még nem volt szerencsém, de 9 sebességesben kipróbálnám. :][ Szerkesztve ]
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
rétisün
veterán
60.000 fölött van a bringa km-órájában, ha jól emlékszem mindet patentszemmel nyomtam le, egyszer sem volt semmi gondom vele. sőt, olyan láncom is volt, amiben kettő patentszem volt, és mindkettő bírta.....
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- Villanyszerelés
- Elemlámpa, zseblámpa
- JavaScript topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest