Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Tudtommal a navigáláson később sem változtattak, az meg nem állapot, hogy nem látható a kijelzője. Azért elégedettek sokan azzal, mert nem ismernek jobbat. Ég és föld a különbség a két kijelző között. Meg a használt színekben. Röhej, hogy egyébként ezerféle dolgot lehet állítani egy Garmin órán, de navigáció színt / stílust a mai napig nem, pedig rohadt bonyolult lehet leprogramozni.
A legtöbb embernek nem is kell annyi opció, de az nem hátrány pl., ha nem a harmadik almenüből kell előbányászni a térképen a zoomolást. Így, használva mindkét készüléket, pocsék is a kezelése a Garminnak. Nyilván az érintősöket ez nem érinti.
Ha teheted, próbálj ki egy Wahoo-t, utána a bozótba hajítod majd a Garmint.
jjeahh: tudod hány cuccot küldtem már vissza? Bevállalhattad volna az BSC300-at simán. Most majd ezt küldheted vissza, mert tudod, hogy van jobb Amúgy azért az a minimum, hogy szabvány ANT+/BTLE eszközöket felismernek, egymásért is. A Garmin érzékelőket azért nem dobtam ki, megy az Wahoo-val is.
Meg be fogok vállalni egy ILYEN felkaros pulzusmérőt, a Wahoo 2x ennyibe kerül.
[ Szerkesztve ]
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
semmiho
tag
Nekem a 830-cal is rengeteg bajom volt. Adatvesztések tömkelege... Aztán ~2 hónapja valami lefrissült rajta és azóta nem fagy menet közben és nem kapcsol ki.
Szerintem az Edge 130 Plus a legjobb Garmin, a régi Edge500 utóérzése, csak naprakészen! Lassan 4 éves lesz az enyém, 0 lefagyás, 0 adatvesztés. Apró, de még nekem is jól látható a kijelzője, pedig nem túl jók már a szemeim. Tudja az MTB metrics-szet, navigálni** (nem igazi navigáció igazából, csak mutat egy útvonalat az üres képernyőn és kész - bőven jó!), power meter támogatása van, garmin radar support, satöb'. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest