-
GAMEPOD.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
válasz abéla #249009 üzenetére
Egy baj van a karbon kormánnyal, bár lehet hülyeség. Azt mondják bizonyos időközönként (több tízezer kilométer vagy X év után) cserélni kell, mert megeszi a sok rezgés és menet közben el tud törni.
Erről van valakinek gyakorlati tapasztalata? Állítólag a nyeregcső és többi alkatrész is ilyen a vázon kívül.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Mikor eldöntöttem kormányt cserélek az árán, a rászerelendő cuccok óvatos meghúzásának szükségességén és a töréstöl való félelmemen kívül az tántorított vissza, hogy valahol azt írta merevebb mint az alu kormányok.
jjeahh...nekem is izzadós a lábam, de a bringán valahogy sosem érzem túlzottan melegnek a cipőket, pedig enyém aztán most elég melegnek néz ki. ...menetszél és gyalogláshoz, futáshoz képest minimális terhelés megteszi hűtő hatását.🤔 Bár télen is ebben nyomtam, ha összeszámolnám többször fázott benne a lábam mint amennyiszer izzadt.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
chubby2o6
senior tag
Hehe, ezzel én is szptam , pedig az enyém csak 130 mm-es ESI Plush. Az elején még oké volt, de az utolsó 1-1,5 cm...Az megizzasztott .
Én egy 680 mm-es alu riser-t ( 20 mm) cseréltem egy 740-es egyenes karbonra, de az alu-karbon közötti különbséget nem éreztem számottevőnek. Persze lehet, hogy ha csak a súlyban lett volna változás, az kijött volna, de a stucnit is cseréltem egyenesről -6°-ra, igy lejjebb került a kormány, meg kiegyenesedett, és ez már annyi változás volt az addigihoz képest, hogy a kb. -50 gramm nem tűnt fel.