Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz parandroid #261038 üzenetére
áhh, a 20-i hétvége mindenhogy szívás ilyen szempontból, akármivel mész azon a szakaszon, kivéve ha az ellenkező irányba mész, mint a tömeg. de menjetek nyugodtan, csak számoljatok vele, hogy ez lesz.
@Dark Archon: ilyenkor talán a BuBa a legkisebb szívás.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
nagyúr
válasz mauimagic #261042 üzenetére
allergiás asztma jelen. csináld mindkettőt. tündérmesékben nem kell hinni. a megfelelő diagnózishoz és gyógyszerszint beállításhoz úgyis a prick-teszt kell. allergia okozta asztmára nagyon fasza szerek vannak, 1-2 szippantás reggel-este, és csak úgy árad a zoxigén.
[ Szerkesztve ]
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Sleek
senior tag
válasz vallas #261003 üzenetére
Sajnos pont egybe esik a Tisza tavi éjszakai tekeréssel. Vagyis az esti 19.-én lesz de nem érek haza addigra amikor Ti tekertek .
<OLYMPUS E-M10II VÁZ + EZ-M1442 II ,Canon R8 EF 24-70mm f/4L IS USM , TAMRON 70-210mm f/4 Di VC USD , SIGMA 150-600MM><Kross Level A2 Merida Scultura 300 ,Wilier GTR Team Rim Giant Xtc Slr 2 >
-
mauimagic
aktív tag
válasz -=RelakS=- #261045 üzenetére
köszi mindenkinek!
Mondjuk az gyanús, hogy csak köhögök, taknyom-nyálam nem folyik, nem viszket a szemem, stb., úgyhogy lehet mégse allergia...
Megyek tovább valami használható(bb) dokihoz.szerk. Most nézem, ahol megnyomtam neki ma, még ilyen kehesen is összejött egy PB.
104 effortból a legjobb, úgyhogy lehet mégsem allergia gyógyszert adott a helyi sámán, hanem EPO-t[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
-
Hasaggymeg
Topikgazda
-
Ringman
nagyúr
kb. 3. alkalommal raktam a konzolra a karoot, aztán letört belőle egy darab. pedig szakszerűen vettem le, nem is tudom, hogy lehet-e másképp
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Ringman
nagyúr
válasz Hasaggymeg #261058 üzenetére
nagy a boldogság...
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Ringman
nagyúr
válasz andrisbandi #261060 üzenetére
Az lesz majd, irok nekik holnap. A gyari konzollal hasznaltam, nem a garminos atalakitossal
szerintem cseren kivul maskepp nem javithato.
itt meg ok volt a dolog :/
azt hiszem egy etapban nem is mentem ennyit
levetelnel nem volt utban a lampa[ Szerkesztve ]
-
ReFleXx
addikt
sikerult ma Sturcz Tonival szembe talalkozni lefele jovet a Kevelyrol Ahogy nezem eleg gyakran jar arra szal nem lehetetlen dolog [link]
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
Ringman
nagyúr
válasz Hasaggymeg #261062 üzenetére
ez maradt a biciklin, a lumintop b01 lett a tartalék, mert az jobban merül. így a műanyag bilinccsel már egész jó ez a lámpa
-
Toobee
veterán
Készüljünk az őszi nightrideokra. Én most épp a lámpákat nézegetem és van egy bitang jó vétel:
Sigma Buster 2000 rosebikes-on 99,99 eur. Ez egy teli áron 70-80 ezres lámpa, nagyon komoly, amit tud. Egy ilyen a sisakra, meg a kormányra még 1-2 szórt fényű lámpa és nappalt csináltál az éjszakából. -
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Ringman #261069 üzenetére
Én azzal nyomom egész télen a vaksötét erdőben, csak azzal mint egyedüli lámpa.
Ami a karút illeti ha kell segítség levelet megfogalmazni angolul segíthetek. ...vagy románul, ha román gyártmány/az európai központ.Toobee...rég szemezel azzal a lámpával.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
addikt
-
Ringman
nagyúr
válasz Hasaggymeg #261071 üzenetére
lehet átdobok privátban egy draftot, köszi előre is! angol jó lesz szerintem
#261074 Hasaggymeg
oks, majd holnap de. megy a privát.[ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Csokicsibesz #261043 üzenetére
Lehet elhamarkodtad kicsit ezt a bringavásárt és máris elavultál? 🤔 [link]
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
belaazallat
addikt
válasz vallas #261003 üzenetére
Sün kolléga hogy tervezi az odajutást? Motivációs tekerésnek jó lenne, és akkor nem rád kéne várni az emelkedőkön.
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
Ringman
nagyúr
válasz Ringman #261061 üzenetére
lemaradt lábas kép, nem életem legjobb döntése volt farmerben (és párnázott alsó nélkül) letekerni 70 km-t, de nem terveztem ennyit, mikor elindultam, akkor mondjuk levettem volna a sárvédőt, a csomagtartót és az spd-platform-adaptert is a bringáról
-
nagyúr
-
Tin
veterán
válasz Napfénysüti #261078 üzenetére
Valószínűleg egyedi hibás darabok lehetnek. Én feszegettem az enyémet az elején, nálam nem volt gond, azóta meg rájöttem, hogy lehet ki-betenni. Valószínűleg neki is cserélik.
-
Ringman
nagyúr
válasz 6030D #261080 üzenetére
na jó
---
ez a varia radar elég jó dolog így 1 használat után is, távolról szól, még akkor is, ha fizikailag elválasztott bicikliút mellett ment el az autó/motor.a karoo2 kb ugyanazt a távot mérte, mint a cyclemeter (de lehet a karoo2-nek besegített a telefon is a helymeghatározásban, nem tudom), pf-ban viszont volt eltérés, 87 vs 91 volt, előbbi a cyclemeter app értéke (amin meglepődtem, mert nem szoktam ennyire pörgetni és fel sem tűnt, viszont az utolsó 5 km-re eléggé beesett a sebesség és a pf is, nem csak azért, mert városon belül voltam már.)
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Ringman #261081 üzenetére
Ezt mondtam a múltkor, be-be jelezte a Megyeri hídon a bringás úton Pest felé haladó bringásnak a szemből, az úton Buda felé jövő autókat ...ott is szalagkorlát van.
[ Szerkesztve ]
-
szimpláncsak
tag
Nah engem is elért a tubeless átok
Gondoltam az általam fél éve összerakott kerékbe ràtöltöm a folyadékot. Erre most nem tudom felfújni. Szelepen àtmegy a levegő, a gumi pereme meg nem akar a helyére ugrani, pedig minden ugyanaz, mint a múltkor, a pumpa is Érdekes
-
szimpláncsak
tag
válasz szimpláncsak #261083 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Jester01
veterán
-
jjeahh
nagyúr
válasz szimpláncsak #261084 üzenetére
Booster (akár diy) és menni fog. Plusz szerintem fölösleges már normál szelepet venni, ha lecseréled a szelepet, irány a high flow. Vannak már egész olcsón is, van, amelyiken nem is írja, hogy az.
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
andrisbandi
őstag
válasz szimpláncsak #261083 üzenetére
Befújt - kiszökő levegő mennyisége a titok.
- A szelepnél szoktam főleg a helyére igazítani a külsőt, meg amennyire lehet mindenhol. Nem nagyokat hirtelen pumpálok (azt nem is lehet igazán), hanem amennyire sikerül, minnél folyamatosabban befújni.Dell 5580 - i7 - akku 5ó _ https://hardverapro.hu/apro/dell_latitude_i7/friss.html
-
.LnB
titán
válasz Ringman #261057 üzenetére
A többiek már írták, de igen, a reddit-en lehetett látni ilyen képeket. Én ezért is kezdtem már az elején nagyon óvatosan. És mindig úgy szedem le, hogy jól ráfogok, és jobbra eltekerem. Ezt akartam írni én is, hogy vedd fel a kapcsolatot a support-tal.
Lehet, hogy nem véletlenül a Garmin féle módszer a legelterjedtebb. Kíváncsi leszek, hogy a Karoo 3-nál maradnak e ennél az egyedi rendszernél. Nem biztos, hogy kellene..Én meg egyébként a csavar fejet nyaltam el az imbusszal szerintem. Lehet nem fogom tudni majd csak lefúrni a bringáról. Na meg egyébként is egy rémálom volt a kormányátmérőm miatt a mount rögzítése..
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Azért ezek a képek eszméletlenek: [link] Napfénysüti tuti volt már itt is!
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
szimpláncsak
tag
válasz jjeahh #261086 üzenetére
Igen, tervben van high flow szelep beszerzése. Végül szerintem azért sikerült mert átnéztem a szelepmagot és volt benne kevés beleszáradt tej, valószínűleg emiatt mégsem ment annyi levegő bele, mint kellett volna. Meg ahogy andrisbandi is írta, a szelepnél próbáltam a külsőt úgy igazítani, hogy ott a szélén legyen a gumi. Mindegy végülis sikerült, azért ma veszek egy autoszelep/presta átalakítót a bringanoltban
-
andrisbandi
őstag
válasz szimpláncsak #261090 üzenetére
SZELEPÁTALAKÍTÓ ADAPTER DUNLOP VAGY PRESTA SZELEPRŐL AUTÓSRAÚgy mondták akik már fújtak kúton, nem mindegy milyen alakú.
A gomba fejű nem jó.
A henger kialakítású a nyerő.Dell 5580 - i7 - akku 5ó _ https://hardverapro.hu/apro/dell_latitude_i7/friss.html
-
zsamiatt
őstag
válasz Jester01 #261085 üzenetére
Csak a kiváncsiság kedvéért milyen átlag sebességgel várjátok a jelentkezőket?
A tavalyi képeket nézve verseny/gravel bringával voltatok. Nyilván egy trekkinggel messze nem tudnék hasonló időt futni. Mi az elképzelés?
KösziEladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- Érdeklődés privátban!
-
nagyúr
Az Iseranon igen, ez Európa legmagasabb hegyi hágója (2770 m).
Csak én Bonneval Sur Arc irányából másztam meg, Atiék a másik oldalon mentek fel.Amúgy személy szerint maga az Iseran nem a kedvenc hegyem annyira nem látványos, vannak szerintem szebbek. Bár mi is egy nagyon hangulatos tó mellől indultunk de maga a hegy felfelé kissé sivár volt.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
szimpláncsak
tag
Ahogy nézegetem a kerékpáros VB-t, megakadt a szemem a lotus pályabicajàn érdekes egy jószág az biztos, de érdekes hogy több gyártó is ezzel kísérletezik, hogy a kerék és az első villa/ hátsó tàmvilla mellett több levegő tudjon àramolni Ez is érdekes. Blumenfelt többszörös triathlon vb győztes fickó cadex bicaja Ez meg a ventum one szintén triathlonos bringája,ami vicces, hogy pont az ellentéte a cadex megoldàsànak
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz Napfénysüti #261093 üzenetére
Éreztem én.
Elkellene kezdenem spórolni ilyen utakra. Mondjuk egyik jó ismerőseim, aki kvázi elindított a bringás "úton", ők minden évben mennek ilyen helyekre. De még korainak éreztem én magamat ehhez így az első évben. Viszont ha mást nem. legalább egyszer csak meg kellene élnem ezt.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
nagyúr
-
nagyúr
Áhh ne gondod hogy korai.
Én annó 2014 szeptemberben vettem a Focus outimat ls 2015 augusztusban voltam először kint ilyen túrán (Stelvio, Gavia). Ráadásul neten szerveződött kis társasággal, szóval személyesen nem is ismertem azokat akikkel mentem.
Anyi hogy azért próbáltam itthon kicsit edzeni rá emelkedőkkel. De igazából ha van némi kondid és fejben erős vagy (ez azért kell) akkor menni fog max többször kell megállni.
A Logout oldalamon megtalálod merre jártam, háromszor voltam külföldön ilyen túrán.
Amúgy ajánlom kezdésnek a Millenium vasútvonalat az elég könnyű viszont látványos.Ja én mindenkinek azt javaslom, ha egyszer az életben teheti menjen el egy ilyen gyönyörű helyre, nézze meg ezeket a természeti csodáka. Annyira más világ mint ami itthon van, elképesztő élmény. Nagyon feltölti, motiválja az embert.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
robee19
tag
Nekem mint abszolut kezdő tárcsafékesnek elmagyaráznátok mi a különbség egy szemétnek titulált mt200 és egy br6000 között? Azt látom, hogy 50k az anyagi oldaláról
Egy mt200-al ne merjek olyan hegyről elindulni lefelé, ahonnan mezei felnifékkel outival néha seggszorítva ugyan de lejöttem? -
.LnB
titán
válasz szimpláncsak #261094 üzenetére
Itt van kicsit bővebben: [link] Egyébként tök logikus az elve. Próbálják annyira kiszélesíteni a vázat, hogy a kerékpáros lába mögé kerüljön minden. Mivel a láb úgy is megtöri a levegőt, ezért behúzzák az mögé.
Tegnap egyébként az Azizulhasni Awang-ot említették, hogy ~27milliós a bringája (nem tudom, hogy komplett, vagy csak a váz), és ~1millió az aero ruhája. Elvileg kimagaslik ezzel a mezőnyből. De most sok mindent nem ért el a VB-n.
Tegnap egyébként Drijvert Bertold-nak tök jó volt szurkolni. 19 évesen nagyon ügyes volt!
[ Szerkesztve ]
-
jjeahh
nagyúr
válasz Napfénysüti #261096 üzenetére
Vannak, amiket nagy márkák annak is hirdetnek, azokra ha rákeresel könnyen megtalálod, de amúgy a lényegük az, hogy az egyszerűbbeknek simán nagyobb a seggén a lyuk, a komolyabbaknak meg a szelepmagjuk is egyedi. Én utóbbitól félek, mert mi van, ha a szelepmag tönkremegy és nem kompatibilis bele az alis szabványos mag...
Normál szelepmagos: [link] [link] lehet ez is olyan.
Trükkös: [link] [link] , de le kell csekkolni a pumpád feje rámegy-e.Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest