Új hozzászólás Aktív témák

  • Upo

    addikt

    válasz zolnagy #33397 üzenetére

    A sarukat én a helyi elektronika boltban vettem, ahol a diódákat, ic-ket, ledeket szoktam.
    Most nem gondolkodom beépítésen, egy Evolution-ről van szó. Innen néztem pár ötletet. Úgy akarom, hogy nyom nélkül visszaállítható legyen a gyári állapot, nem szeretnék itt leragadni, figyelem a GC és Baby hirdetéseket.
    UK-ban elég sok van eladó, de a legtöbb nem akar külföldre postázni. Múltkor pl. volt egy baby 25£-ért (fix ár), de persze collect only, és délmagyarországról nem akartam érte menni Essexbe.
    Személyes átvétellel volt pl. króm GC 45£ :W , egy GC-t az orrom elől vittek el, nem én jöttem ki jól a lejáratkor a másodpercekkel. 69£+20£ posta volt a nyerő licit, két karral, filterekkel, üzemképesen. Úgyhogy ki lehet fogni, és inkább egy olyanba raknám bele fixen a pidet, az evo-val úgysem fizetnék ki az értékét eladáskor.
    Úgyhogy ez most csak deszkamodell stílusban lesz, ma szétszedtem, cseréltem a tömítéseket újakra. Másfél hónapja vettem, akkor kipucoltam, de nem volt hozzá semmi anyagom, úgyhogy csak elmostam a tömítéseket és összeraktam. Kancsós vízzel használom, most nem is volt benne vízkő, csak össze kellett rakni az új tömítésekkel, a kazán is olyan mint mikor először összeraktam. Ma kiiktattam a gumigolyós SPV-t, de azt is vissza tudom gyárira állítani. A pid is úgy megy bele, hogy semmi vezetéket nem kell elvágni, visszaállítható, valószínű, hogy csak a tetejére lesz rakva egy kis műszerdobozban. A ház műanyag, úgyhogy a relé kap valami szép hűtőbordát a pc-s maradványokból. A tapasztalatokat jelzem mindenképp, és képeket is csinálok az átalakításról.

    [ Szerkesztve ]

    Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"

Új hozzászólás Aktív témák