Új hozzászólás Aktív témák

  • cekkk

    veterán

    válasz luko #33190 üzenetére

    Pont ezért lesz gond.

    Én kapcsolatban vagyok az itthoni Fast Hungary KFTvel.
    Leírom, hogy működik.
    Van a külföldi cég aki előírja az adott országban lévő cégeinek, hogy X darabot értékesíteni kell és az ebből származó haszonból kell fenntartania magát valamint a szervizt.
    Na most mivel az itthoni a saját eladási után tud hasznot termelni így nem fogja 3 évig megjavítani a csehektől érkező terméket, mivel ezen neki veszteség mivel a külföldi cég nem támogatja a javítást.
    Mivel uniós jogszabály van rá így 1 évig javítják. De tovább nem. Azért csinálják, hogy majd legközelebb olyan kereskedőtől vásárolj aki tőlük veszi.
    Több nagy cég pl fehéráru hazai importőrei (hűtők,mosógépek stb) meg sem javítja az ilyen helyekről vett gépeket pont ezért.
    Az emberekkel a MALL és a Emag is elhiteti hogy ilyen olcsón is meglehet venni valamit, csak az eddig általam látott emag számlák kb semennyire nem feleltek meg a magyar törvényeknek így könnyű olyan árat csinálni ami után...
    De ugyanaz van a Televíziókkal. Ha megnézed mondjuk az opten segítségével a cégeket akik a legolcsóbban adják fél-1 éves cégekkel dolgoznak. 2 év gyártói garanciát ígérnek és vagy eltűnnek vagy a Cobra szervizzel javíttatnak ami minden csak nem gyári szerviz. Attól tudnak ilyen olcsók lenni, hogy több országon keresztül meg vannak járatva a termékek. :(

Új hozzászólás Aktív témák