Új hozzászólás Aktív témák

  • Tomace91

    senior tag

    válasz Zen42 #125188 üzenetére

    Megpróbálom azt is, mivel már nincs veszteni valóm kb.
    Órákat töltve redditen találtam több posztot is, hogy a kartömítést kicserélve megoldódott embereknek ilyen gondja, hogy adott helyen kráter van és mindig ugyanott. Legtöbbet a kék tömítéssel írták ezt. De idézek is: "I had troubles with the blue gasket however - it consistently caused channeling in a single place in my puck. I am still not sure why it was happening, but I found other people with the exact same problem and just ended up replacing the gasket with a new one solved the issue."

    Ha már megjött majd az új kartömítés is és azzal sem oldódott meg, mivel addigra le leesz tesztelve, új/használt/eredeti alu felsőszűrő tartóval is, új felsőszűrővel is, használt felsőszűrvel is amivel köztudottan nincs ilyen gond, sőt lehet kapok míg megjön expolys rendelés másik kartömítést is. Ha ezek sem oldják meg feladom.

    "A felső szűrő széle ereszt mert nem fekszik fel szorosan a vízterítőre. Sérült a vízterítő, vagy a felső szűrő azokon a pontokon."
    - Ennek számomra ellent mond az, hogy másik felsőszűrőtartóval (amivel nics probléma és más használja minden gond nélkül) is próbáltam igaz a saját gyári felsőszűrőmmel. De az egyik kráter megmaradt a másik meg eltűnt. Elég kicsi esély látok arra, hogy pont ugyanabban a pozícióban sikerült felraknom a felsőszűrőt, hogy a megmaradt kráter pozíciója ugyanott legyen. Másik ami ellent mond ennek, hogy akkor a másik miért tűnt el? Ha sérült a felsőszűrő 2 helyen is akkor meg kellett volna maradnia mind a kettő kráternek, max másik pozícióban jelentkeztek volna a pogácsán, de hogy egy teljesen az erdeti helyén maradjon a másik eltűnjön az azért azt sugalja, hogy a felsőszűrővel nincs gond. Továbbá arra is kicsit az esély, hogy a felsőszűrő tartó amit kaptam pont ugyanott legyen sérült ahol nekem is főleg úgy, hogy nem látok szemmel rajta semmilyen hibát.
    Ettől függetlenül próbálom másikkal és hétvégén amim csak van/amit csak kapok kölcsön mindent kipróbálok...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák