Új hozzászólás Aktív témák

  • Bazsee71

    őstag

    Az első benyomásokat megosztanám a VBM Domobar Superről, lesz majd hosszútávú tapasztalat is.
    Hozzám az Electronic változat érkezett. Nagyon masszív szerkezet, igényesen összerakott gép. Ami elsőre feltűnt, hogy ránézésre a víztartály (1,5 liter) és a csepptálca igen kicsi, ezt a gyakorlat is igazolta. Vízhálózatra köthető, de a vizet nem lehet leereszteni a tálcából. Illetve nekem a tálca felülete is kicsi, ha akarom látni az Acaia Lunar kijelzőjét, akkor 2 centit lelóg róla.
    A gőz igen masszív, de ezzel még nem sokat kísérleteztem.
    Az érintőkijelző használata nem kellemetlen, ha egyszer átvettük a beállításokat. Egyelőre amúgy a felhasználói felületet érzem a gép gyenge pontjának, ezen még biztosan fognak igazítani (ezért az árért muszáj lesz). Az érintőkijelző szerintem sokkal praktikusabb használatot is tudna biztosítani. Nem bonyolult egy nyomásprofilt beállítani, de csapolás közben nem lehet beavatkozni, és egy elég buta grafikon az összes visszajelzés. Praktikum hiányára egy példa: ha a profilom egy hosszabb előáztatással kezdődik, akkor nincs lehetőségem egy gombbal átöblíteni a fejet, mindig a nyomásprofil indul el, amíg a menüben ki nem kapcsolom.
    Ettől függetlenül eddig tetszik a gép, jó kávékat húztam vele, a profilozással sikerült is javítani az italokon. Szerintem sokkal nagyobb potenciál van benne, mint amire jelenleg képes. Erről majd megpróbálok informálódni a gyártónál is, hogy mik a folyamatban lévő fejlesztések.
    Az ára húzos, eddig egy magyar webshopban találtam (nem szeretnék senkit reklámozni), bruttó 850 eFt.

    Toobee: gratula, jó egészséget mindenkinek!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák