Új hozzászólás Aktív témák
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
pecsenye88 #6554 üzenetére
Este tudok bármit érdemben, ha addig más nem előz be. Olasz presszó 7g be 25mp alatt 25g ital ki. Dupla esetében 14g 25mp 50g. Ristretto egy szimpla, félúton leállítva (10-12g) Ez a szabvány, ehhez dukál az olasz típusú presszó blend (sötét perk, némi robusztával).
Újhullámos, világos arabica (esetleg specialty) vonalon alapértelmezetten az 1:2 arányt kell célozni, 27-30mp alatt. Ez a bézik recept, az íz dönt. Ha savanyú, nem kerek; akkor aluloldott, ha kesernyés, üres, szárít, akkor túloldott. Ha mindkettő egyszerre, akkor el van cseszve az előkészítés (pl túl sok kv, bénán tömörítve).
Nyomifoki kosár nem alkalmas minőségi kvzásra, az cserés. Seggetlen kar csak opció. A dedica 15bar nyomása sem az igazi (túl sok), vele a klasszik vonalat érdemes célozni, világos, gyümölcsös tételeket hagynám."I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Elektromos autók - motorok
- Házi hangfal építés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Az USA tisztifőorvosa figyelmeztető címkét ragasztana a közösségi médiára
- Fával ékesíti magát a Jonsbo Mini-ITX gépháza
- Sorozatok
- Rejtett díjak, nehéz lemondás: az USA pereli az Adobe-ot
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...