Hirdetés
Legfrissebb anyagok
GAMEPOD.hu témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
KAMELOT #4468 üzenetére
Az én melóm ennél egy kicsit stresszesebb, de alapvetően egyetértek. Vasárnap felhívott egy barátnőm, hogy segítsek rajta, mert szörnyű hangok jönnek az autója hátuljából, és így nem tud vele vidékre hazamenni. Szóval, egy kicsit visszatértem a tanult szakmámhoz, és féknyergeket cseréltem egy 20 éves Golfon. Ez megerősített abban, hogy akkor sem szeretnék autószerelőként dolgozni, ha ugyanannyit fizetnének érte, mint a kamionozásért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- A Chieftec továbbra sem hanyagolja a klasszikus felépítésű házak piacát
- Villanyszerelés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Itt az ASUS első BTF 2.0-s alalapja
- Óra topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- hcl: Xbox kontroller maraton
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Wacom Intuos Pro M rajztábla
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I5-7500, 16GB RAM, SSD) Posta ok!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), frissen tisztva, 6 hó garancia, Bp-i üzletből eladó!
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- AKCIÓ! ASUS Pro WS X570-ACE X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest