Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• lazoltan

csendes tag

válasz Di Natale #21188 üzenetére

Ezekből a Paypal a penzkezelő alkalmazás egyedül, de ha van Google fiókod vagy használsz bármi "ingyenes" szolgáltatást, az úgy ingyenes, hogy kb te vagy a termék, vagy mint az akciós tv.

Tudom, hogy a revolutrol sok rosszat olvasni, még ment egy nagyot legutóbb az a magyar sztori, ahol természetesen nem kattintott semmire az áldozat és mégis levették az összes pénzét, aztán kiderült, hogy dehogynem kattintott, csak ciki lett volna a Forbes hasábjain bevallani, hogy a menő felsővezetőt/vállalkozót beforgatták valami blődli sms-sel. Ilyesmi előfordulhat, de ha ésszel kezeled ezeket a platformokat akkor nem lehet baj.
    Nekem a revolut megkönnyíti az életem, ezért használom és kedvezőbben váltok pénzt általa, plusz van ezer jó funkciója, amit egy kommersz bank évek múlva sem.fog tudni.

Egyébként rá kell keresni, van 1-2 bank aki már közel középárfolyamon vált, de most meg nem mondom, melyik.

"A világot nem úgy látjuk, ahogy az van, hanem úgy, ahogyan mi vagyunk." Epiktétosz

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés