Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz Elemental #1063 üzenetére
Aha, szóval Szerkesztésre megnyitom a kérdéses bejegyzést, ott hozzáadok egy új mezőt, ami Weboldal lesz és oda be lehet írni a lapcsoport egyéb weboldalának címét.
picit komplikált, mert az egyéb oldalakat törölni kell a bejegyzésekből, ne legyen bent kétszer, de működőképesnek tűnik
Arra esetleg tudsz mondani valamit, hogy outlook bejelentkezésnél miért van az, hogy kitölti a jelszó mezőt (1...2 tized másodpercre látom, hogy megjelennek a jelszó mezőben a csillagok), de abban a pillanatban valamiért vissza is törlődik és üres marad a mező? Többszöri próbálkozásra sem tölti ki a jelszó mezőt (Edge és Vivaldi alatt is ezt műveli)
OTP bejelentkezést nem tudta megfelelően importálni (3 mező is van bejelentkezésnél). Mondjuk SP is csak 2 mezőt tud kitölteni, OTP-vel az is problémás.
Mivel importálásból "dolgozik" (ami ezek szerint nem 100as) lehet előjönnek ilyesmi anomáliák, amire adott weboldali adat törlés és SIC-be újra felvitel lehet talán a megoldás[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
AtHoS
nagyúr
válasz Donki Hóte #1061 üzenetére
Első blikkre PC-n Chrome böngészőben azonos fiókba bejelentkezés után lehet megtalálni a megoldást...tippelem, mert nem használom a GG jelszókezelőjét, Chrome-ot meg végképp nem
-
AtHoS
nagyúr
Sziasztok!
Aktív SafeInCloud használóktól kérdeznék, mert úgy néz ki hülye vagyok hozzá
Androidos topikban beleszaladtam 1-2 .... inkább nem ragozom, de a lényeg, hogy a SafeInCloud APP-ot jobbnak találják Androidon StickyPassword ellenében.
Ez elgondolkodtatott és gondoltam kipróbálom gyakorlatban asztali gépen a SafeIncloud-ot, mert itt kellene hoznia a SP által nyújtott minimum szintet (utána jöhet csak az Androidos használat)Szóval az egy dolog, hogy CSAK a jelszavakat tudta export/import módszerrel átemelni, a bankkártya adatokat/jegyzeteket kézzel kell egyesével másolgatni (könyvjelzőket meg nem is tud kezelni, de ezt most hagyjuk, maradjunk annál amit tud), viszont kurvára nem tud kezelni almappázást. Címkézni lehet, de azok max egy szinten tudnak egymással lenni.
Én nem vettem észre valamit vagy tényleg nincs lehetőség fa struktúrában egymás alá szervezni címkéket/mappákat?
Ugyanahhoz az oldalhoz tartozó belépési fiókokat is külön-külön kezeli, nem vonja össze egy bejegyzés alá, de ez még nem is volna gond viszont lapcsaládhoz tartozó oldalakat is ugyanígy külön-külön kezeli (pl. prohardver, gamepod, hardverapro, mobilarena, itcafe, logout) így az azonos jelszavakat is problémának írja, tehát jelszóváltoztatáskor minden lapcsoport oldalnál külön-külön kell átírni a jelszót, mert nem képes ezt automatikusan megoldani, hiányzik a lehetőség ezeket egymáshoz rendelni.
Én néztem be valamit vagy ez a program tényleg ennyit tud?
Egyelőre nem értem miért tartják használhatóbbnak, mert Andorid alatt sem fog ennél többet nyújtani de ez biztos az én hibámSzerk.
Az csak most tűnt fel, hogy SafeInCloud 2 érhető el W11-re, míg Androidon az első verziót vettem meg 2021 tavaszán, tehát még verzió problémám is lenne Androidon való használatkor szerintem
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
Sziasztok!
StickyPassword-öt használok, most küldtek egy email-t, miszerint jan. 1-től lejár a Dark Web Monitoring (DWM) szolgáltatás, előfizethetek 1$ ill weboldalon már 1Euro per hó + VAT áron rá (12 vagy 24 havi előfizu van)
Kicsit olvasgattam DWM témában és tesztelték is kimondottan a Sticky féle megvalósítást. Nos nem igazán írtak róla pozitívat, mivel ingyenes szolgáltatás bővebben ad vissza eredményt [link]
"Overall, Sticky Password’s dark web monitoring isn’t great. It’s slow and only monitors logins saved to your password vault."
"Have I Been Pwned? scanned for the entire email address on the dark web and not just the associated accounts stored in my password vault."
Szóval ennek fényében lehet nem éri meg előfizetni, mert jobb lehetőségek is vannak erre a funkcióra.
Valaki használ ilyen funkciót akármilyen formában is? Van ennek egyáltalán értelme? persze bizonyos tekintetben biztosan van
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
"Úgy értettem, hogy a portableapps-ot a onedrive-ba telepítettem, így mindegyik Windowsos gépem fiókjából elérem."
Erről a onedrive-ba telepítésről szívesen olvasnék valami részletesebbet. Megköszönöm, ha tudnál hozzá linkelni részletesebb ismertetőt
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
"email mezőnél feldobja hide my email, generál egy random címet, megcímkézed mihez tartozik" nem én írtam, asse tudom hogy működik, de ahogy látom pont úgy ahogy máshol, kivéve, hogy ott kézzel kell előtúrni a lehetőséget
Szóval akkor semmit sem kell tenni annak érdekében, hogy működjön, nincs szükség felhasználói beavatkozásra, aktiválásra, kiválasztásra, ergo gondolatot olvasva helyeződik használatba
Részemről itt lezártam a témát, úgy látom én vagyok helikopter
szerk.
Bár lehet nálad a fent írt hide my email-re kattintás auto szolgáltatásnak számít, mert azért azt gondolom ki kell ám választani vagy tényleg gondolatolvasással működik és még a címkézést is onnan olvassa ki[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
Nem, de előtted lévő hozzászólásból kiindulva pontosan azt valósítja meg, amit írtam:
"Az alias létrehozását kell neked kézzel eszközölni és ennyiben ki is merül a ténykedés levelező szolgáltató oldalán."
viszont annyival kényelmesebb, hogy a felhasználó "arcába van tolva" a funkció, emiatt kényelmesebb az elérése, illetve, szerintem nagy előnye, hogy egyáltalán tudatosul a felhasználóban, hogy van ilyenre lehetősége ("Apple féle Hide My Email azért jó, mert kényelmes"), mint egy erre létrehozott menüt megkeresni, majd manuálisan beírni a kívánt alias címet...ja várj csak, itt nem is lehet választani aliast, mert legenerál egy akármit, bár 90%-ban ez is megfelelő lesz"Ha Apple eszközt használ, akkor automatikus a folyamat, hiszen a rendszer része ez a szolgáltatás"
Tehát nem hoz létre auto aliast, mert felhasználói beavatkozásra van szükség, így max a random névvel növelt kényelem lehet az előnye, de ugye manuális címkézést igényel, ezért az egyéb szolgáltatókhoz képest "az arcodba tolás előnyével rendelkezik" bár ez biztos nagyon sokaknál jelentős előny
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
Az alias létrehozását kell neked kézzel eszközölni és ennyiben ki is merül a ténykedés levelező szolgáltató oldalán.
Erre írtam
"pl. nem nekem kell reggelnem egy új fiókot és mauálisan beállítani a forwardolást"Ezt
"így mindössze az alias elnevezést kell létrehozni adott fiókon belül, az arra érkező leveleket már auto kezeli az adott levelezőrendszer."Azt hittem elég egyértelműen fogalmaztam
-
AtHoS
nagyúr
Ha alias-t hozol létre, akkor ugyanabba a fiókba fog érkezni minden levél (ami aliasra érkezik is), míg amit írsz, ott még tovább is kell küldözgetned ehhez. (Pl. Ingyenes levelező kliensek ált. max. 2 fiókot kezelnek)
De amúgy ja, van előnye a több fióknak is, viszont 2fa, stb bonyolíthatja a sok fiók párhuzamos kezelgetését
-
AtHoS
nagyúr
válasz spileraaa #500 üzenetére
Exportálni kell Chrome-ból a jelszavakat, ehhez szükség lehet a Win jelszavára
Mentési hely megadása után a vesszővel elválasztott formátumot kell választanijelentkezz be az írt bitwarden oldalra a Tools menüből az Import Data-t választva (Eszközök - > Adatok Importálása) első lenyílónál kiválasztod az előbbi exportálás formátumát (Chrome csv), majd kijelölöd a mentett fájlt
Amúgy pedig ennyi lenne a megoldás panaszkodás nélkül [link]
-
AtHoS
nagyúr
Mesterjelszó = fiókjelszó -> első lépés a nem biztonságos kezelés irányába.
A mesterjelszó lényege pont abban van, hogy független bármilyen fiókhozzáféréstől. Azzal csak az adott program aktuális használatát lehet engedélyezni.
SP pl. általad írtak szerint működik, de ha friss rendszeren üzemeled be, akkor a kliens telepítésekor az email cím + mesterjelszót kell megadni és aktiválja is magát.
Tehát a hozzá kapcsolódó Fiók - több egyéb biztonsági funkcióval egyetemben - a mesterjelszó biztonságos tárolásához/megváltoztatásához szükséges
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
Hátha valakit érdekel (email-ben kaptam ma) Sticky Password:
Introducing Dark Web Monitoring
We’ve teamed up with UK-based Crossword Cybersecurity to integrate advanced credential checking of databases of known leaked usernames and passwords into Sticky Password - aka Dark Web Monitoring!
In our new new Security Dashboard, you’ll find Security Insights that shows the level of danger your passwords may be in: from weak passwords you’ve created, to passwords you reuse on multiple accounts, to those exposed in the many data breaches and now being bought and sold (and used and abused) on the dark web!
The new Sticky Password Dark Web Monitoring service will be launched soon, and we’d like you to join in the Beta testing. Here’s all you need to do to check it out:1) Download the new build - Windows or Mac
2) Go to the new Security Dashboard tab
3) Turn on Dark Web Monitoring by selecting ‘Automatic’ or ‘Manual’ mode a) Automatic mode checks your entire database of passwords and logins once a day
b) Manual mode allows you to decide how often you would like to check your database
c) Note that when Dark Web Monitoring is turned on, you’ll find a new [ Check now ] button in each of your Web Accounts and App Accounts that lets you check just that account
(The Dark Web Monitoring feature can be turned off by selecting ‘Off’)
4) Provide feedback by replying to this email, or sending an email to betatest@stickypassword.comFor you curious types - and we hope you all fall into this category - with Sticky Password’s Dark Web Monitoring service, all checking of customer passwords takes place securely on the user’s device. Your passwords are never sent anywhere, and we still don’t know them!
Thank you for your help!
Sticky Password Dev Teamread-only mode on the forum
-
AtHoS
nagyúr
Lastpass-ból akartál exportálni? A telepített programjából vagy a Vivaldiba telepített beépülőjével vagy bejelentkeztél webes felületen a fiókodba és onnan?
Régebben próbáltam a LP-t, de webes felületen jelentkeztem be. Ott biztos van exportálási lehetőség, bár nem használtam, csak teszt szintjén néztem rá LP-ra
-
AtHoS
nagyúr
"Én az LT-el eddig csak befürödtem, az Outpost FW besz@rt, az MBAM meg nem sokat ér már mostanság..."
Akkor én is azt támogatom, hogy csak az 1 évest vedd meg...nehogy emiatt ezzel én is befürödjek
Outpost és Mbam nálam is hasonlóan alakult....mintha másolnálak ebben
Nemrég akciózták az androidos Safe in Cloud-ot. Megvettem 1900 Ft körül (bár utólag írták, hogy ha nem play-en vásároljuk, akkor programon belül 1500 körül kellett érte csak fizetni) biztosításnak jó lesz
-
AtHoS
nagyúr
Az 1 éves mennyi lenne? Nálam 27 eurot hoz sticky oldala az 1 évesre ahhoz képest +3 euro a lifetime (na meg persze biztos rádobják az adót szokás szerint bár a vásárlási oldalon egyből email és kártya adatokat kell megadni, tehát ÁFA lehet már benne van )
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
Bocs, kevertem Adguard-dal de Program promós topikban Te linkeltél több alkalommal is ~30 euros lifetime licenszt [link] még 16 órát tart
1. Ezekkel tud többet a Premium verzió: [link]
- Cloud and local WiFi sync across all your devices.
- Secure cloud backup for your passwords and data.
- Secure password sharing.
- Saving endangered manatees.
- Priority support.2. Megoldható, de telepített program kell hozzá minden eszközön (lehet az androidos is, arra is van kliens hozzá) böngésző beépülő az auto kitöltéshez szükséges
Nálam jelenleg 2 asztali gép + 1 laptop + 1 android tablet + 3 android telefonon van telepítve
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
Rálestem a wines Bitwarden 1.17.2 portable verziójára és összehasonlítottam a korábbi tapasztalataimmal.
Ami változott, hogy a wines applikáció net nélkül is hajlandó elindulni és hozzá lehet férni a mentett adatokhoz ilyenkor is. Az adatok változtatása, új adat felvitele viszont net nélkül még mindig nem lehetséges
Auto kitöltés olyan bejelentkezési megoldással rendelkező oldalakon, mint a prohardver (oldal betöltése után kattintásra felugróban nyílik meg a login rész) nem működött és auto mentés sem kínálta ilyenkor a bevitt adatok elmentését.
A többi korábban írtak [link] maradtak ugyanolyan "állapotban"
-
AtHoS
nagyúr
Letámadták őket, de állításuk szerint nem került ki elkódolt információ, de azért változtassunk mester jelszót és one time pin-t is állítsunk be biztos ami ziher alapon...szóval lehet, hogy nincs semmi, de azért ez már valami
Ilyen levelet eddig még sosem kaptam tőlük, szóval valami történt az bizonyos
szerk.
No persze mi is az amit kódolva tárolnak[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
No szépen vagyunk: Sticky Password
Security precaution advisory
For us at Sticky Password, security is the foundation of everything we do. We work hard to ensure that all of our customers' data and sensitive information is kept private and safe. Given the nature of the internet, bad actors are continuously attempting to gain unauthorized access to resources of companies and individuals everywhere. While such activities are uncomfortable and disconcerting, they are part of the internet security landscape.
Our security team noticed increased traffic that may have been the result of a phishing attack targeting our users and their StickyAccounts. The event which resembled a DDoS attack targeted our StickyAccount infrastructure by trying to fraudulently submit various email addresses gained by the attacker before the attack from an unknown source in the wild, in order to try to find existing StickyIDs (valid Sticky Password user email addresses).
The bottom line is that NO encrypted user data was compromised. Sticky Password's security infrastructure performed as designed and protected the encrypted data of our users.However, due to this attack, your email address may be more vulnerable to Sticky Password-themed phishing attacks in which the attacker attempts to impersonate Sticky Password (e.g. trying to gain access to your Master Password). Please remember to be cautious of phishing emails. We will NEVER ask you to change, confirm or verify your Master Password through the web! When changing your Master Password, always do so ONLY through the Sticky Password application on your device.
Moreover, we recommend that you take the following precautions to ensure your StickyAccount containing your data is safe against other attacks:
1) As a security precaution, we strongly recommend changing your Master Password.
While there is no evidence that there was unauthorized access to your account, as a security measure following an attack, it's essential to change the Master Password. Also, make sure that your Master Password is strong by fulfilling all recommended criteria for Master Password strength when creating it.Your Master Password can be changed in the Settings menu of the Sticky Password app. The process is described in the following tutorials. Select the operating system you are using: Windows, macOS, iOS, Android
If you have Sticky Password installed on multiple devices, it is necessary to process the change on only one of your devices. Then when accessing Sticky Password on your other devices, you will be prompted to insert the old Master Password before the information about the new Master Password is confirmed.
2) Use the One-time PIN for device authorization.
This way, new devices can connect to your account only after a special security code (the One-time PIN) you receive via email is entered. For added security, this previously optional setting has now been set as default for all users.
https://www.stickypassword.com/help/setting-up-one-time-pin-device-authorization-1088
3) Consider enabling Two-Factor Authentication.
To increase the security of your Sticky Password account even further, consider enabling Two-Factor Authentication as an additional layer of protection of the content of your password database.
https://www.stickypassword.com/help/protecting-your-data-with-two-factor-authentication-159Your Sticky Password Team
-
AtHoS
nagyúr
-
AtHoS
nagyúr
válasz Véreshurka #177 üzenetére
No ez éppen kapóra jön akkor neked: [link]
-
AtHoS
nagyúr
Közben nézelődtem a community oldalukon és ott találtam infót arról, hogy almappákat tud kezelni csak trükkösen kell létrehozni őket, ugyanis az almappa létrehozásánál a mappanévhez az előzmény mapparendszert is elé kell írni ilyen formában: Jegyzet/Saját
A Jegyzet nevű mappát előzőleg létre kell hozni, különben az új mappa neve Jegyzet/Saját lesz és nem a Jegyzet mappa alá kerül a Saját nevű almappa
Offline szerkeszthetőség is felvetődött a kívánságlistán
A feketilstát talán így lehet kezelni [link]
"Never
A URI with match detection set to “Never” will never be offered for auto-fill."[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
No kicsit ránéztem a Bitwardenre asztali gépen Win10 alatt az alap működésével, tehát saját szervert nem hoztam létre:
- tud magyarul, automatán így jelentek meg a menük
- alapértelmezetten ki van kapcsolva az auto kitöltés - de van lehetőség ennek bekapcsolására - elméletileg a CTRL+SHIFT+L kombóval lehet manuálisan kitöltetni a mezőket de ez nálam valahogy nem akart sikerülni neki, több böngészővel próbálva sem (semmi reakció nem volt a bill. kombót nyomogatva). Minden esetre az extension-on kattintva előugró Fül menüben kínált bejelentkezések közül választva gond nélkül kitöltötte a mezőket
- "pipázható" egyéb lehetőségeket kézzel kellett hozzáadni a bejelentkezésekhez, mert ezt automatán nem menti el (pl. prohardver-nél "időkorlát nélkül belépve maradok" előtti checkbox állapota)
- kezeli a fekete listát, mert rákérdezéskor kiválasztva a soha-t, akkor elmenti és legközelebb már nem kérdezget, de ilyen listát nem találtam sem a Desktop APP-ban, sem a böngésző kiegészítő menürendszerében, sem az online vault felületen, így kézzel sem lehet szerkeszteni értelemszerűen
- könyvjelzőket is létre lehet hozni, de erre speciális lehetőséget nem kínál, tehát ügyeskedni kell hozzá. Bejelentkezésként kell létrehozni egy bejegyzés, amihez nem adunk meg bejelentkezéshez fiók adatokat, csak egy nevet neki és a konkrét URL-t
- mappákba lehet rendezni a bevitt adatokat amivel szépen lehet rendszerezni a Bejelentkezéseket, Kártya adatokat, Személyazonossági adatokat (pl. címadatok), Jegyzeteket és a mappák teszik lehetővé a valós bejelentkezési adatok és /a fiókadatok nélküli/ könyvjelzőnek használt bejelentkezési bejegyzések megfelelő elkülönítését is. Almappázást sajnos nem sikerült eszközölnöm, így többlépcsős rendszerezést nem tud kezelni
Fontos, hogy nem tud Offline működni, bármilyen mentéshez/változtatáshoz net elérésre van szüksége (net kábelt kihúztam a gépből teszteléshez), tehát alapból egy Bitwarden fiók létrehozása mindenképpen szükséges a használatához (még egy jegyzet létrehozásához is szükséges net hozzá)
A következő ami fontos lehet, hogy a Wines applikáció (portable verziót teszteltem) net nélkül nem indul el, tehát nem lehet vele net nélkül hozzáférni semmilyen mentett adathoz (pl. jegyzet vagy bankkártya adat, bejelentkezési adat, stb..). Ha már el volt indítva és menet közben szűnik meg a net elérés, akkor tudunk vele nézelődni (bár ez a fícsör lehet csak a portable verzió kiváltsága)
Előbbit enyhíti, hogy a böngészőbe beépülő Extension ennek ellenére működik offline állapotban is (bár kihúzott net kábellel nem indítottam újra a gépet, viszont böngészőt bezártam, újraindítottam és a Master jelszóval engedte a hozzáférést), de ugye menteni/változtatni nem lehet, viszont legalább az előzőleg mentett adatokhoz hozzá lehet férni a segítségével
Lapcsaládok (gyak. ugyanazon bejelentkezési adatokat használó oldalak) kezelését kétféleképpen is meg lehet oldani:
1. webes felületen bejelentkezve a Settings -> Domain Rules részen lehet megadni a "Custom Equivalent Domains" listáinkat egymás után beírva vesszővel elválasztva az egybe tartozó oldalcímeket. Ezt követően az így felvett oldalcímekre látogatva az Extension aktiválásakor alapértelmezett Fül részen felsorolja a beírt oldalakhoz elmentett Bejelentkezéseket, amiből tudunk választani (bár ugye elvileg mindegyiknél azonos lesz a bejelentkezési adat).
2. az oldalaknál való bejelentkezés elmentésekor lehetőség van több URL megadására, így ha itt felvesszük kézzel a lapcsalád többi oldalcímét, akkor automatikusan ezt a Bejelentkezési adatot fogja kínálni a beírt oldalcímeket meglátogatva
Egyelőre ennyit sikerült a rövid ismerkedés keretében kitapasztalnom. Importálást nem próbáltam ki
-
AtHoS
nagyúr
Ünnepek alatt ránézek erre a Bitwardenre, mert a Sticky Password fejlesztő gárdája jelenleg nincs a helyzet magaslatán (több webkit alapú böngészőnél /pl. Vivaldi, Slimjet, stb../ nem működik a böngésző extension extra menüje, bár a jelszavakat azért kitudja szerencsére tölteni)
Viszont Biztonsági jegyzetek, egyéni azonosítók, esetleges könyvjelzők tárolását is ki kellene váltani mindamellett, hogy jó lenne, ha "kezelné" az egy csoportba tartozó oldalak azonos belépési adatait (pl. ph! lapcsalád egyik helyen megváltoztatott jelszó automatikusan változna a többi hozzá tartozó oldalnál is)
Az meg gondolom alap, hogy van kizárási lista benne
No majd ránézek hétvégén...
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
Na most nézegettem kicsit a RESTORE funkciót és mivel már nem vagyok ideges rájöttem, hogy az adatbázis frissítésekor meghagyta az előző verzióval készült adatbázist, tehát sokkal egyszerűbben is vissza tudtam volna pakolni
Viszont induláskor nyöszörög, hogy nem tud az adatbázissal dolgozni és új verzió van amire nem ártana frissítenem. Bár nem tudom milyen adatbázissal van gondja, mert maga a program rendben működik, meg van minden tárolt elem, ahogy látom.
-
AtHoS
nagyúr
Új verzió jelent meg a sticky password-ből, de aki Vivaldi-t használ az ne frissítsen rá, mert a böngésző bővítmény szarik működni Vivaldi alatt (Chrome, Opera, IE alatt működik rendben, ezeket teszteltem), ráadásul az adatbázist is új verzióra frissíti, így visszaállni a májusi program verzióra elég körülményes (ugyanis nem ismeri az új adatbázis formátumot és felhőből sem képes leszinkronizálni). Én egész délutántól mostanáig szívtam vele, mire leesett, hogy nem én vagyok gyökér és nem tudom frissíteni, hanem valóban nem működik az új verzióval a Vivaldi chrome extension
Ha valaki mégis belefutott a késbe, akkor tudom mondani a megoldást a régi verzióra visszaálláshoz, tehát szóljatok, ha ilyen gondotok lenne
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz A_ScHuLcZ #118 üzenetére
Sticky password tud kezelni könyvjelzőket is a jelszavak és egyéb elmentendő fontos információk mellett
Én mondjuk Linkman-t használok a könyvejlzőzéshez, de az nem tud automata online szinkronizációt (saját felhős, tárhelyes szinkronizációval abszolválható)
Minden esetre meg kell nézni mely böngészőkhöz van az adott programnak elérhető kiegészítője
-
AtHoS
nagyúr
Ha valaki kipróbálná a Roboform-ot, akkor írjon rám priviben, mert kaptam speciális ajánlat keretében ajándékba 1 éves kulcsot hozzá (nem lehet megújításra használni), de december 15-ig aktiválni kell vele
-
AtHoS
nagyúr
Sticky Password Build 8.0.9.45 [link]
Build 8.0.9.45 (Oct 11, 2016)
Support of two-factor authentication (2FA) has been added. When enabled by the user, two-factor authentication adds an extra layer of security to Sticky Password by requiring an automatically generated access code in addition to the Master Password to unlock the database. Google Authenticator - the Time-Based, One-Time Password (TOTP) application - is supported.read-only mode on the forum
-
AtHoS
nagyúr
Sticky Password Build 8.0.6.151 (Feb 2, 2016) [link]
- stability improvements and bug fixes for Firefox, IE and Chrome web browser extension
- fixed synchronization problem with portable installationMelóban Palemoon-nal többször előfordult, hogy nem töltötte ki a mentett mezőket többszöri próbálkozásra sem. Az FF impovement and bug fixes remélem megoldja ezt a kis kényelmi problémát
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
Én olyan jelszókezelőt kerestem, amiben jegyzeteket is lehet tárolni. Itt kiesett a keepass, bár bevallom, hogy a pluginjait nem túrtam szanaszéjjel
Ami előnye lehet még sticky-nek, hogy belső hálón lehet vele a használt eszközök között szinkronizálni, tehát nem kell semmiféle "felhőbe" töltögetni a féltett adatokat.
Mondjuk programok esetén is lehet használni, pl. steam kliens. Már, ha működik és/vagy ismeri az adott programot
-
AtHoS
nagyúr
Május elején küldtek szét beta tesztelésre buzdító körlevelet:
"What will you be testing?
- Yes, it's about Android, iOS and Mac only. No Windows this time.
- Brand new voiceprint unlock on Android!
- Brand new extension for the Safari browser on iOS (iPhones / iPads)
- Brand new extensions for Safari and Chrome on Mac
... and a few stability and usability improvements that you’re sure to like"read-only mode on the forum
-
AtHoS
nagyúr
Jaja ez pozitív dolog, remélem ilyenkor nem csak "benyomják" a kukacot, hanem átgondolják esetleg, hogy melyek azok a spec karakterek, amelyeket azért bizonyos területeken sokat használnak és azokat is hozzácsapják esetleg.
Pár hete beleszaladtam egy irományba, ahol a sticky egyik fejlesztője felvette a kapcsolatot a Vivaldi gárdájával egy sticky kiegészítő készítésével a böngészőre, mert jelenleg egyik (chrome, opera) megoldás sem működik a Vivaldival, bár szinte ugyanarra a motorra épül, mint a másik kettő. Szóval előbb-utóbb lesz vivaldi-hoz is támogatás
-
AtHoS
nagyúr
-
AtHoS
nagyúr
-
AtHoS
nagyúr
Sticky Password Premium lifetime 50% akció: [link] cirka bruttó 35$ ~ 10500 HUF
-
AtHoS
nagyúr
Ne felejtsd el aktiválni a roboform-ot a promo lejárta előtt a program egyik menüjéből. Én anno elfelejtettem (azt hittem elég csak telepíteni és fiókot létrehozni) és egy hónap múlva lejárt a próbaidőszak, így megvettem
Szerk.
Némi roboform vs stickypassword összehasonlítás saját nézőpontomból: [link]
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
pl. sticky telepíthető/használható "portable" módban pendrive-ról, bár így néhány kényelmi funkció nem fog működni.
roboform esetén úgy emlékszem böngészőben belépve a fiókodba elérhetőek a jelszavak. A webroot féle jelszókezelő esetén - mivel lastpass-ra épül - szintén elérhetőek.
De ugye azt nyugodtan figyelembe lehet venni, hogy nem csak PC-re vannak kliensek, hanem Android, iOS és társaikhoz is, tehát a telefonodon szépen magaddal tudod vinni, amiből kinyerheted a szükséges adatokat
szerk.
cigam megelőzött
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
Bankolás nálam kétlépcsős kódgenerálós módszerrel megy a bank részéről, így ott nem tudom használni a sticky-t, de több https-t használó oldalnál szépen végzi a kitöltést (pl. evernote, aliexpress, apple, ügyfélkapu, stb...)
Rákerestem a programban a https szóra és 65 találatot dobott be a mentett web accounts részhez, szóval jó pár ilyen oldalnál használom
sandbox-os űrlapkitöltős dologhoz egy tippem lenne csak, de ott az űrlapadatokat a böngészőnek kell tárolni, szóval....
Egyébként lehetőségem lenne a webroot complete verziójához járó és lastpass-on alapuló jelszókezelőt is használni, de sticky után nem vett rá a lélek, hogy kipróbáljam
Szerk.
Na igen, a roboform. Ingyenesen csak új felhasználók használhatják, tehát aki már egyszer kipróbálta ingyenes a program nyújtotta szolgáltatásokat, annak ugyanazzal a roboform fiókkal már nem fog menni.
Azt is használtam egy darabig (még él az egy éves előfizetésem rá), de mikor belefutottam a sticky lifetime verzió 60%-os árengedményes akciójába és megtudtam, hogy egyrészt korlátlan számú gépen lehet használni illetőleg netes szinkronizáció nélkül is lehet a készülékeket szinkronizálni, megvettem és váltottam roboform-ról.
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
Végre egy ilyen topik
A mai - biztonsági problémáktól hemzsegő - digitális világban bőven adja magát a téma és a különféle megoldások.
Nálam Sticky Password van használatban, aminek van LifeTime licence-es verziója, így hosszútávon konvergál az ingyenes társaihoz.
Jelenleg WindowsPhone-ra nem elérhető ahogy látom [link]
Win alatt használom és auto kitöltési funkcióját a beállításokban található ignored websites kézi matatásával lehet jelenleg kiiktatni, ha nincs rá szükség az adott oldalon.
Ami megtetszett benne, hogy tud felhő alapú szinkronizációt, de ha valaki nem tart rá igényt, akkor helyi hálózaton keresztül is megoldhatja ezt az arra csatlakozó eszközei között. Utóbbi esetben nem kerül ki a készülékekről semmilyen érzékeny információ.
Weboldal jelszavak mellett képes programok hozzáférhetőségéhez szükséges adatokat is tárolni (pl. steam, stb...) illetőleg űrlapok tartalmát és jegyzeteket is tárolhatunk vele kódoltan.
Weboldalak esetén a többes kialakítású site-ok összekapcsolhatóak, így összekapcsolásuk után ha megváltoztatjuk az egyiken a belépési adatokat, akkor az összes többi is vele együtt fog módosulni (pl. prohardver-mobilarena-logout-gamepod-hardverapro lapcsaládot összekapcsolva mindegyiknél megváltozik a jelszó, ha valamelyiknél módosítunk, így nem kell külön-külön módosítani minden egyes oldal esetén)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- McAfee Total Protection - 6 eszköz 1 év
- Új, bontatlan Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition PC ELADÓ
- Win11/win10/Office Kulcsok 15 percen belül!
- Office Professional Plus 2013, 2016, 2019, 2021, 2024 licenckulcsok - MEGA Akció!
- Windows 7 Home Premium, Pro, Ultimate és Windows 8, 8.1 Pro licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akciók!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest