Új hozzászólás Aktív témák

  • AtHoS

    nagyúr

    Sziasztok!

    Aktív SafeInCloud használóktól kérdeznék, mert úgy néz ki hülye vagyok hozzá :B

    Androidos topikban beleszaladtam 1-2 .... inkább nem ragozom, de a lényeg, hogy a SafeInCloud APP-ot jobbnak találják Androidon StickyPassword ellenében.
    Ez elgondolkodtatott és gondoltam kipróbálom gyakorlatban asztali gépen a SafeIncloud-ot, mert itt kellene hoznia a SP által nyújtott minimum szintet (utána jöhet csak az Androidos használat)

    Szóval az egy dolog, hogy CSAK a jelszavakat tudta export/import módszerrel átemelni, a bankkártya adatokat/jegyzeteket kézzel kell egyesével másolgatni (könyvjelzőket meg nem is tud kezelni, de ezt most hagyjuk, maradjunk annál amit tud), viszont kurvára nem tud kezelni almappázást. Címkézni lehet, de azok max egy szinten tudnak egymással lenni.

    Én nem vettem észre valamit vagy tényleg nincs lehetőség fa struktúrában egymás alá szervezni címkéket/mappákat?

    Ugyanahhoz az oldalhoz tartozó belépési fiókokat is külön-külön kezeli, nem vonja össze egy bejegyzés alá, de ez még nem is volna gond viszont lapcsaládhoz tartozó oldalakat is ugyanígy külön-külön kezeli (pl. prohardver, gamepod, hardverapro, mobilarena, itcafe, logout) így az azonos jelszavakat is problémának írja, tehát jelszóváltoztatáskor minden lapcsoport oldalnál külön-külön kell átírni a jelszót, mert nem képes ezt automatikusan megoldani, hiányzik a lehetőség ezeket egymáshoz rendelni.

    Én néztem be valamit vagy ez a program tényleg ennyit tud?
    Egyelőre nem értem miért tartják használhatóbbnak, mert Andorid alatt sem fog ennél többet nyújtani :Fde ez biztos az én hibám :B

    Szerk.

    Az csak most tűnt fel, hogy SafeInCloud 2 érhető el W11-re, míg Androidon az első verziót vettem meg 2021 tavaszán, tehát még verzió problémám is lenne Androidon való használatkor szerintem :B

    [ Szerkesztve ]

    read-only mode on the forum

Új hozzászólás Aktív témák