- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
A hivatkozott írás 2012-es. Azóta történt 1-2 változás (szerintem). Érdekes lenne megismételni az akkori tesztet az aktuális verziókkal.
Olvass vissza, azt is írtam, h én nem használok képfájlt.
Ahogy példákon keresztül mutattad be hibákat/előnyöket, úgy én is példálóztam. Csak a példa kedvéért kérdeztem rá, és azért tőled, mert te dobtad fel ennek a lehetőségét, a kulcsfájlok témáját. Bocs, ha ez nem volt egyértelmű!
Amúgy eltudod képzelni, hogy napi szinten így használd?
- Megnyitom a jelszavas zippet
- Kicsomagolom a megfelelő helyre a kulcsfájlt
- Megnyitom a jelszókezelőt
- Kimásolom a szükséges dolgokat/megnyitom közvetlenül a linket
- Közben/utánna mindent bezárok/kilépekBiztonsági szempontból elég fokozottnak tűnik, de nem életszerű.
Ha vki hurcolássza az adatbázisát. Érted, nem telóról beszéltem, hanem hurcolásról. Laptop, tablet, ilyesmi. Mert vannak ám emberek akinek kell a munkájukhoz és nem telóról pötyögtetnek. De látom sikerült elkapni a lényeget...
Akkor legközelebb írd, azt, és nem csak neked lesz egyértelmű, hogy mire gondolsz. Én kérek elnézést!
[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest