Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Aktív témák
-
cocka
veterán
válasz
BomiBoogie #11450 üzenetére
És egyébként a fejlesztésnél mik a prioritások? Mert az általam e topicban korábban javasolt dolgokra, a kutya nem reagált semmit. Ami nekem azt sugallja, hogy én lennék az egyetlen, akinek ilyen óhajai vannak. Ezt mondjuk erősen kétlem.
-
canniball
nagyúr
válasz
BomiBoogie #11420 üzenetére
Értem, akkor várjuk szeretettel.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
BomiBoogie #11372 üzenetére
Ja, hogy így. Okés, akkor már közös nevezőn vagyunk.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
BomiBoogie #11370 üzenetére
(facepalm)
Egy büdös szóval sem állítottam, hogy megfelelően szabályozott, csak szimplán arra reagáltam, hogy "Magyarországon meg szerintem a kormány azt sem tudja, hogy eszik-e vagy isszák.", mert ez így ebben a formában nem igaz, nyilván van valamilyen szintű fogalma az illetékes személyeknek, de amúgy meg nehogy már úgy tűnjön, hogy én a kedves kormányunkat bármilyen módon is védeni kívánom, azért nem bolondultam megA másik meg, hogy a jogalkotói álláspontot nehogy már nekem kelljen elmondanom, mondja el olyan, akinek elvileg valamennyire értenie kell hozzá, vagy lehet minimális rálátása - hát ez nem én vagyok, én nem vagyok jogász, és nem is akarok az lenni
, úgyhogy ezt a kérdést inkább visszapasszolom neked.
Amúgy meg ilyen alapon a felhőalapú technológiák sem "megfelelően szabályozottak", de nehogy már ezt nekem kelljen elmagyaráznom neked...[ Szerkesztve ]
-
HuMarc
veterán
válasz
BomiBoogie #11036 üzenetére
Mivel amúgy is sok a Melyik ****-t vegyem? topik, ezért gondoltam arra, hogy ne a rangja változzon meg, csak a 0. hozzászólásban szerepeljen a neve.
Aktív témák
- Gitáros topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen routert?
- PlayStation 5
- Nők, nőügyek (18+)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ASUS PRIME Z270-A + Intel(R) Core(TM) i7-6700 CPU 3.4 GHz + 16Gb DDR4 RAM
- IdeaPad 5 Pro 16ARH7 16" QHD+ IPS Ryzen 7 6800HS CE RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Lenovo ThinkPad T480 / i5-8350U / 8GB RAM / 256GB / FHD / Több darab / Számla /
- Új bontatlan Technics AZ80 Bluetooth fülhallgató High End, LDAC, HI-Res Audio
- Vízszerelő Budapest összes kerületében
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest