Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- EA Sports WRC '23
- Monster Hunter (gyűjtő topik) - PC/PS/XBOX/SWITCH
- Rövid videón a Heroes of Might and Magic: Olden Era
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Dark Souls sorozat
- World of Tanks - MMO
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
C4mp3r
addikt
válasz
mondomén #34621 üzenetére
ma delutan hozta a futar, es azonnal jottem pecsre, delutan este ismerkedtem, meg toltogettem programokat. ketes erzeseim vannak, a telefon nagyon jo, cheap plastic ide vagy oda, de az android... en nagyon ios-hez vagyok szokva igy elegge erzekenyen erintenek a microlaggok meg beroccenesek. hihetetlen, hogy meg mindig nem tudtak ezt megszuntetni... a kijelzo szep, kamerat meg nem volt alkalmam tesztelgetni. de mar sikerult egyszer csontra fagyasztani a telot, nem szereti a most wanted, app install es kozben kies-el valo basztatast.
nem tudom meg mit gondoljak egyelore, szerettem volna mar valai mast az iPhone helyett, de mar most hianyzik.
be kell szereznem egy iPadet
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506H Gamer laptop! I5 11400H / RTX 2050 / 16GB DDR4
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép játékra! I7 13700K / RTX 3090 / 32GB DDR4
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest