Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Dark Souls sorozat
- PlayStation 5
- Jövő hónapban mutatkozik be a Bit Reactor és a Respawn közös Star Wars játéka
- Leállnak a Star Wars: Hunters szerverei
- Hosszabb előzetest kapott a Silent Hill f
- EAFC 25
- Nintendo Switch
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
manchester85
veterán
Mr. X!
Így van, megbeszélni. De olyan nincs, hogy valaki megmondja nekem, mire költhetem a pénzem, és engedélyeznie kell.
DanielK!
Jaja, közös kasszánál igen. Bár ha az egyik fél többet tesz bele abba a kasszába, akkor azért az is nyom valamit a latba, és a férfiak általában többet keresnek.
Vadaszcsiga!
Mi még nem tartunk ott, hogy élesben is kiprobalhassuk, de ha eljutunk odáig, (bár most nem úgy néz ki) akkor se lesz teljesen közös kassza, csak számlákra, kiadásokra. Engem nem forgat ki senki a saját szerzeményből, sajnos a családi tapasztalat nevelte ezt a mentalitást belém. Amúgy jó eséllyel én fogok többet vinni a közösbe, (nem lesz olyan szerencsém, hogy fordítva történjen, eddig is így volt mindig) tehát engem ugyan senki nem fog korlátozni a költségvetésemben, az tuti.
. (Egyébként baromira megbecsülöm a pénzt, úgyhogy mar csak ezért se tartom elképzelhetőnek, hogy valaki még az amúgy is takarékos mentalitasomba beleszólhasson.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Philips LCD és LED TV-k
- Lexus, Toyota topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Használt laptopok piaci ár alatt
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- Leica SL2 ( 4db Leica Akkumulátor ) + Sigma 24-70mm f/2.8 + kiegészítők
- Playseat Challenge + Logitech G920 + H-váltó + TrueBrake mod
- ÚJ ASUS Zenbook 14 Érintős Laptop Ultrabook -40% Ultra 9 185H 32GB/1TB 3K OLED 120Hz NumberPad
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 Sérült - i7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1 év garancia
- 4/8/16 Gbps FC HBA-k, transceiverek készletről (áfás számla, 1 év garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest