Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Dark Souls sorozat
- World of Tanks - MMO
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- PlayStation 5
- Jövő hónapban mutatkozik be a Bit Reactor és a Respawn közös Star Wars játéka
- Leállnak a Star Wars: Hunters szerverei
- Hosszabb előzetest kapott a Silent Hill f
- EAFC 25
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
joey04 #33763 üzenetére
ezer és egy ilyen szélsőséges példát lehet hozni, de én egy ideje pont ezért nem nagyon adok mások vélerményére, szeretek mindent magam megnézni és kipróbálni, mert én fogom használni.
amennyiben adok sokak véleményére, úgy már a kijelzője miatt sem használnám, mert az amoled mellett pláne nem bejövős az emberek egy részének, de nekem nincs vele problémám az s2 és a 4s után, ahogy a sebességével és a folyamatosságával sem, pedig 4s után nagyon bántana a dolog, és már cserélném, kipróbálós lenne például az s4, legalább lenne rá okom - ha mondvacsinált is...
próbáltam s4-et, t-s, gyári alapra történő visszaállítás után beakadt néha, szóval semmi sem tökéletes, bár biztos vagyok benne, ott sem jellemző a dolog, csak kezdeti nehézségek adódnak.
tökéletes telefon nincs, ez van...
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- BestBuy topik
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- Autós topik
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Windows XP
- BestBuy ruhás topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- CORSAIR MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Használt laptopok piaci ár alatt
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- Leica SL2 ( 4db Leica Akkumulátor ) + Sigma 24-70mm f/2.8 + kiegészítők
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9750H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Black & Decker töltőt keresek
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest