Hirdetés
- Fejlesztői videón a The Outer Worlds 2
- Prince of Persia: The Lost Crown - Befutottak az iOS és Android kiadások
- STAR WARS Zero Company címmel érkezik a Bit Reactor és a Respawn közös játéka
- Ősztől konzolokon is játszható lesz a Forgive Me Father 2
- Jövő hónapban konzolokra is befut a King Arthur: Legion IX
-
GAMEPOD
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fél füllel hallottam egy pletykát hogy visszatérhet Apple termékekre a Fortnite a több mint 3 éves száműzetésből a következő update alkalmával ? vagy ez is csak egy urban legend
-
Köszi mindenkinek a válaszokat , de nagyon nem tudok mit kezdeni vele még mindig. Talán már kicsit kezd felolvadi a viszony, mert ahogy telnek a napok órák , egyre több account-ba lépek be , valahogy kezd kézreállni az a mindenes alsó csík. Egy valamit nem találok az oldalsó gomb beállításainál hogy nekem ne nyomja ki a telefonbeszélgetést , maximum a telefon képernyőt zárolja esetleg. Az oldalsó gomb beállításainál ilyet csere lehetőséget nem találok
-
Hello
Ma hirtelen felindultságból vettem egy IPhone 15 Pro Max készüléket, és most ismerkednek vele. A meglevő előfizetéseim mellé vettem új számmal, egyelőre nézegetem fogdosom, paskolgatom. Nem tudom mit kezdjek vele még, de rohadt jó a tapintása. Még soha nem volt ezen kívül a kezemben IPhone, remélem tizensok év android után feltalálom vele magamat.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Az összes minőségi RTX GAMER laptop megtekintéséhez nézzen be hozzánk! Eredeti licencek, antivírusok
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest