Hirdetés
- Fejlesztői videón a The Outer Worlds 2
- Prince of Persia: The Lost Crown - Befutottak az iOS és Android kiadások
- STAR WARS Zero Company címmel érkezik a Bit Reactor és a Respawn közös játéka
- Ősztől konzolokon is játszható lesz a Forgive Me Father 2
- Jövő hónapban konzolokra is befut a King Arthur: Legion IX
-
GAMEPOD
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
adorjant #147596 üzenetére
Jótállás érvényesíthető ilyen probléma esetén?
Ha hivatalos helyen vetted akkor szavatosság érvényes rá, így el lehet vinni ezzel a problémával...Viszont ha nem hivatalos helyen vetted akkor nincs rá szavatosság a garancia idő meg már lejárt, így nem tudnak vele mit kezdeni.
-
vasi89
őstag
válasz
adorjant #125338 üzenetére
Van róla papírod h cserélték, onnantól kezdve 1 év. Én jártam így h kicserélték, eladtam és fél év múlva írt a vevő h nem fogadják el gariban. Szerencsére volt 1 ismerősöm a fogy védelemnél, első körben csak rákérdeztem h ilyenkor mi van. Annyit mondott Ő is h kötelezőek 1 év garit adni újra mert fődarab csere volt. Mondtam a srácnak h említse meg a fogy. védelmet az hatásos lehet. Így is lett, átvették garis javításra.
-
vasi89
őstag
válasz
adorjant #108999 üzenetére
4s-től kezdve sajna mindegyikkel votl garis gondom de még egy 3310et sem adtak soha, Pesten se. Mikor rákérdeztem h akkor honnan tudom h kész a telefonom ha nincs másik és smsben értesítenek? Aztán egy vállrándítással elintézték
Lényeg h szerintem sehol nem adnak már cseretelefont.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Prince of Persia: The Lost Crown - Befutottak az iOS és Android kiadások
- Milyen légkondit a lakásba?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motoros topic
- Házimozi haladó szinten
- Honda topik
- Íme, a Pixel Watch 4
- Tudományos Pandémia Klub
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest