Hirdetés
- Fejlesztői videón a The Outer Worlds 2
- Prince of Persia: The Lost Crown - Befutottak az iOS és Android kiadások
- STAR WARS Zero Company címmel érkezik a Bit Reactor és a Respawn közös játéka
- Ősztől konzolokon is játszható lesz a Forgive Me Father 2
- Jövő hónapban konzolokra is befut a King Arthur: Legion IX
-
GAMEPOD
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Ear001 #309739 üzenetére
Csak Revolut kártya érintett, beléptek a Revolut fiókjába, Revolut chat lerázta -> Apple a hibás? Érdekes…
Pénzügyi szakemberként talán tudhatná PayPal, Revolut kb. arra jó Netflix stb. párezres tételek és a pénteki sörözést elosztani, nem százezres összegekre, mert ha probléma van levelezhet egy sablonból válaszoló droiddal, (lett is belőle félreértés) igazi bank esetében pedig telefonálhat és bemehet személyesen a bankfiókba. -
válasz
Ear001 #309739 üzenetére
Én mindent értek, de van egy orosz cég akinek van egy nagyon jó szolgáltatása (én is használom) és volt is náluk chargebackem is, de automata feltöltés és nagyobb összeg pár óránál tovább tárolása rajta? Mindenki maga dönti el, hogy milyen veszélyesen éli az életét. Csak akkora összeget töltők fel rá amit egyből el is használok. (max ha kevesebb, mint 4k akkor 4k-t) A nyaralás árát is ezzel utaltam át euróba ingyen, de az is addig volt rajta míg rátettem és elutaltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Prince of Persia: The Lost Crown - Befutottak az iOS és Android kiadások
- Milyen légkondit a lakásba?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motoros topic
- Házimozi haladó szinten
- Honda topik
- Íme, a Pixel Watch 4
- Tudományos Pandémia Klub
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest