Hirdetés
- Fejlesztői videón a The Outer Worlds 2
- Prince of Persia: The Lost Crown - Befutottak az iOS és Android kiadások
- STAR WARS Zero Company címmel érkezik a Bit Reactor és a Respawn közös játéka
- Ősztől konzolokon is játszható lesz a Forgive Me Father 2
- Jövő hónapban konzolokra is befut a King Arthur: Legion IX
-
GAMEPOD
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
válasz
Sys85 #278197 üzenetére
Én AliExpressről rendeltem (ha jól emlékszem 600 Ft volt ) ingyenesen szállítással és addig vigyáztam rá mert bizony szeret leesni . Akkor még egy hónap alatt érkezett meg de mostanában nem tudom hogy megy ez . De elég jó minőségű amúgy .
Amúgy vigyázni kell a távirányítóra nehogy nedvesség érje gombjait mert hamar elkezd az irányító gombok ragadni (szerintem kislányom teájából kapott kicsit de nem tudom biztosan ). Most azon gondolkodom mi legyen vegyek e új távirányítót ami nagyon drága vagy idővel megjavul (bejáratódik ). Sajnálom mert amúgy tök minőségi darab de megtörtént úgyhogy nem tudok mit tenni .
Ami biztos ,hogy sokkal elégedettebb leszel mint a régi olcsóbb androidos boxal ! Nekem van NVIDIA SHIELD (cső verzió )is ami azért az egyik legjobb androidos tv box de nekem annál is jobban tetszik ! Nem azt mondom ,hogy mindenben jobb de összességében jobb .
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Baldur's Gate 3
- OpenWRT topic
- Kedvenc zene a mai napra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Robotporszívók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- REFURBISHED és ÚJ - 40AS Lenovo ThinkPad USB-C dokkoló (akár 3x4K felbontás)
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest