Hirdetés
- Fejlesztői videón a The Outer Worlds 2
- Prince of Persia: The Lost Crown - Befutottak az iOS és Android kiadások
- STAR WARS Zero Company címmel érkezik a Bit Reactor és a Respawn közös játéka
- Ősztől konzolokon is játszható lesz a Forgive Me Father 2
- Jövő hónapban konzolokra is befut a King Arthur: Legion IX
-
GAMEPOD
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Skylake-
addikt
válasz
papeti01 #275460 üzenetére
"Nem a differencia hanem az elv, hogy régen mit tettek bele még ma mennyire üres egy doboz. De félre ne értsd abban egyet értek , hogy ne 7k legyen ami fáj egy ekkora összegnél."
igen, másik topikban meg azon sírnak, hogy miért lopják meg a youtube-ot , mert hát ők fizetnének ha lenne PLUSZ funkció, de hát a jutub régen ingyenes és reklámmentes volt, szóval ebből kiindulva ez náluk örök, úgyhogy ők nem hajlandóak fizetni azért mert MÁR nem ingyenes a reklámmentesség....
egyszerű a képlet, a gyártó diktál. ha az apple holnaptól nem ad lightning kábelt se, akkor így jártál, ennyi. ha KELL iphone, akkor elmész megveszed és azzal a lendülettel veszel majd egy lightning kábelt is. ha meg ez nem szimpi, van 135 másik gyártó, biztosan (!) találni olyat, aki ad kábelt. nekem a fodrászom is olcsóbb volt 2 hónapja mint most , sírhatok rajta, hogy "dehát eddig jó volt 8.500 forint , most hogyhogy nem jó, miért 9.700 , de kurvaegyszerű a képlet , ha le akarom vágatni a hajam/szakállam akkor 9.700 , ha meg ezt sokallom akkor meg majd megoldom ahogy tudom.
én nem értem, nyilvan én sem vagyok agyhalott, ha egy szolgáltatást/terméket minél olcsóbban tudok megvenni annál jobb, minél drágábban annál rosszabb nekem is. de most ezen minek fennakadni ? ezek nem kötelezettségek , iphonet venni nem kötelező, fodrászhoz menni sem kötelező. ha nekem megéri kifizetem , ha nem nem. én is vettem iphonet, nekem se volt benne töltő, csak nem érdekel, mert az Apple-t sem érdekli, hogy engem érdekel e. akkor meg nem halálosan mindegy ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Prince of Persia: The Lost Crown - Befutottak az iOS és Android kiadások
- Milyen légkondit a lakásba?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motoros topic
- Házimozi haladó szinten
- Honda topik
- Íme, a Pixel Watch 4
- Tudományos Pandémia Klub
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB AeroCool Shard Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest