Hirdetés
-
GAMEPOD
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alg
veterán
válasz
MasterMark #181031 üzenetére
A calendarnak nem működött a widgetje, a contacts-ban meg nem tudtam kiszűrni hogy csak azokat mutassa amihez telefonszám van így tele volt szemetelve.
A bill-t szerintem meg tudom szokni, bár jó lenne egy kicsit intelligensebb verzió, ami magyarra állítva csak a magyar ékezetes betűket dobja fel hosszú nyomásra és a spec karakteres oldalról magától visszaugrik a betűsre. (szerk: és nem dob elém random 3 különböző kiosztást attól függően hogy szerinte mit kéne az adott mezőbe írni...)
Azt már le sem merem írni hogy időjárásra Időképet, céges emailre Outlookot, privát emailre Gmail appot, térképre Google mapset, navira Waze-t raktam fel
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- Tőzsde és gazdaság
- Jövedelem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos Otthon / Smart Home
- DJI topic
- Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natúr Titán Független
- Iphone 13 Pro Max 128gb 82%
- BONTATLAN iPhone 16 Pro Max 256GB Független Fehér Titán
- Samsung Galaxy A12 64GB Blue független mobiltelefon, dobozában, nagyon szép állapotban
- Apple Iphone 12 BLUE 128GB független mobiltelefon, dobozában, újszerű állapotban
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, karcmentes
- Részletfizetés elérhető -noblechairs ICON Series Real Leather Gaming Chair - Midnight Blue/Graphite
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest