- Ace Combat 7: Skies Unknown - Hatodik évforduló, 6 millió eladott példány
- Final Fantasy VII: Rebirth - Újabb videón a PC-s kiadás
- Hosszabb előzetesen a Bleach: Rebirth of Souls
- Mortal Kombat 1 Khaos Reigns - Középpontban Conan, a barbár
- Free Play Days 2025 - 3. hét: FC 25, College Football 25, Madden NFL 25, F1 24
-
GAMEPOD.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Protezis
őstag
Apple Mailben ha meg van nyitva egy email, elhúzom és archívba rakom, akkor normál esetben megjeleníti a következő emailt. Néhány hete viszont néha azt csinálja, hogy archívba mozgatás után a következő email fejlécét + az imént archívba rakott email tartalmát mutatja. Ilyenkor visszalépve a listába és megnyitva a következő mailt újra a már archívba rakott email tartalmát mutatja. Elképesztően zavaró! Ha kilövöm a Mail appot, akkor utána megjavul egy ideig.
Rákeresve neten találtam belefutottam többször is a problémába, érdemi választ viszont sehol se találtam. Bármi tipp azon kívül, hogy reseteljem a telefont?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- EAFC 25
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OpenMediaVault
- Bitcoin topic
- Digitális Állampolgárság Program
- További aktív témák...
- Iphone 13 128 Gb
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB !!! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 1TB !!! Black Titanium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 14 Plus 128GB Starlight Gyönyörű állapot, karcmentes, eredeti tartozékokkal